Bitcoin Forum
April 04, 2026, 10:45:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Şampiyon Kim Olur?  (Voting closed: August 18, 2024, 09:48:00 PM)
Manchester City - 0 (0%)
Arsenal - 2 (100%)
Liverpool - 0 (0%)
Manchester United - 0 (0%)
Chelsea - 0 (0%)
Tottenham Hotspur - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 2

Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »  All
  Print  
Author Topic: İngiltere Premier Lig 2024/25 Sezonu  (Read 1536 times)
CLS63
Legendary
*

Activity: 2436
Merit: 1918

View Profile
February 13, 2025, 06:32:46 PM

Birazdan eksik maçlarını oynayacak Everton ve Liverpool. Böylece her takım 24 maç yapmış olacak. Şu anda 6 puan farkla Liverpool zirvede. Maçlarını kazanırlarsa fark yine 9 puan olacak. Bu da en az 3 maçlık bir avantaj demek. Ligin bitmesine 14 hafta kalmışken bu ciddi bir avantaj.

Liverpool 3 maçtır kazanıyor ve daha önce iki kez 4 maçlık galibiyet serisi yapmışlardı. 3 gün önce FA Cup maçında Plymouth'a yenildiler ama o maçta ciddi bir rotasyon vardı. Hatta şimdi açıklanan Everton maçı kadrosuna baktım, o maçta ilk 11 başlayan oyunculardan sadece Diaz bugün ilk 11 başlıyor. En son kaybettikleri Şampiyonlar Ligi maçında da benzer bir rotasyon vardı. Bu iki mağlubiyeti baz almadan değerlendirme yapmak lazım.

Everton için zor maç olacak. Kazanmaları çok büyük bir sürpriz olur ama en azından beraberlik için biraz direnç göstermelerini bekliyorum. İlk yarıda erken gol yemezlerse oyun dirençleri artacaktır. Öncelikle neredeyse her maç bir gol atan Salah'ı durdurmaları gerekiyor.

Salah harika bir maç çıkardı yine. 1 gol 1 asist ile üstüne düşeni fazla fazla yaptı. Yine de Everton bu zorlu maçtan puan çıkarabildi. Tam anlamıyla son saniyelerde gelen muhteşem bir golle puanı kopardılar.

Moyes dönemi ile Everton'da kıpırdanmalar başladı. Eski günlerine hemen dönerler diyemem üzerine çok koymaları lazım. Fakat üretkenlik anlamında daha ilk maçlarda önemli bir gelişme kaydettikleri açıkça ortada. 3 gol Tottenham'a atmışlardı şimdi de 2 gol Liverpool'a.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
ingiltere
Legendary
*

Activity: 3682
Merit: 1706

View Profile
February 13, 2025, 06:50:05 PM

Kötü haber geldi Havertz'den. Geçen hafta antrenmanda sakatlanan Havertz hamstring sakatlığı nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalacak. Bu da sezonu kapattığı anlamına geliyor. İyi bir sezon geçiriyordu, üç kulvarda 15 gol atmıştı. Son 6 lig maçının 4'ünde gol atıp galibiyetlerde önemli paya sahip olmuştu. Bu Arsenal için şüphesiz büyük bir kayıp. Özellikle Liverpool'un puan kaybedip farkın eridiği bir dönemde transfer döneminin de bitmesinin hemen ardından gelmesi çok kötü oldu. Şimdi eldeki oyuncularla yarışa devam etmek zorundalar.
CLS63
Legendary
*

View Profile
February 14, 2025, 06:03:42 PM

Havertz'in sakatlığı sonrası Arteta'nın eli iyice sıkıntıya girmiş oldu. Zaten Gabriel Jesus'un yokluğunda forvet sıkıntısı olduğu için Havertz ile oynuyordu. Şimdi o da yok herhalde Trossard ile oynar. Arsenal'in kış transfer döneminde forvet almamasına çok şaşırmıştım. Şimdi bunun cezasını çekiyorlar. Şu an içinde bulundukları sakatlık durumlarını göz önünde bulundurursak Liverpool şampiyonluğa bir adım daha yakın diyebiliriz. Zaten Everton beraberliğine rağmen 7 puan fark var.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
ingiltere
Legendary
*

View Profile
February 14, 2025, 10:05:34 PM

Chelsea hüsrana uğramaya devam ediyor. Brighton & Hove Albion karşısında 3-0 gibi şok bir mağlubiyet alırken hücumda hiç varlık gösterememeleri de çok büyük bir krizde olduklarını gösteriyor. Nkunku şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı oldu. Cole Palmer da son 4 maçtır suskun. Tüm hücum yükü onun üzerindeydi. Chelsea bu kadar yatırıma rağmen şampiyonluğa yakın bir yarış içine bile giremiyor bir türlü. Smiley
CLS63
Legendary
*

View Profile
February 15, 2025, 05:59:17 PM

Bugün Manchester City'nin performansı oldukça etkileyiciydi. Newcastle'ı daha ilk yarıda sahadan sildiler. Yeni transfer Marmoush yarım saatte hat-trick yaparak maça damgasını vurdu. Smiley 4-0 kazandılar ve açıkçası Newcastle'ı bu kadar çaresiz görmeyi beklemiyordum.

Guardiola'nın takımı bu sezon büyük sıkıntılarla boğuşsa da en azından gelecek sezona Şampiyonlar Ligi bileti için elinden geleni yapıyor. Muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nden önümüzdeki hafta elenecekleri için Premier Lig'e daha çok odaklanabilirler.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
MK-74
Legendary
*

Activity: 1946
Merit: 1587

View Profile
February 16, 2025, 09:10:09 PM

Lider Liverpool bugün Wolverhampton'ı 2-1 yendi ve Arsenal ile olan 7 puanlık farkı korudu.
Wolverhampton için kötü bir sonuç çünkü düşme potasına iyice yaklaştılar ve 18. - 19. sıradaki takımlarla arasında 2 puan kaldı.

Tottenham ve M.United maçı da dakika 13'de gelen golle 1-0 Tottenham galibiyetiyle bitti. Ligin kötü performans sergileyen iki büyük takımı alt sıralarda bulunuyor.
M.United'a Ruben Amorim çok yaramış gözükmüyor, ben gerçi bu seneden bir şey beklemiyordum çünkü kadroyu seneye değiştireceklerdir diye düşünüyorum.

ingiltere
Legendary
*

View Profile
February 16, 2025, 10:38:06 PM

Wolverhampton karşısında hiç zorlanmadılar. Önce Luis Diaz ardından penaltıdan Salah ile iki farkla öne geçince Wolves hiç tehdit oluşturamadı. Cunha ile bir gol buldular ama yeterli olmadı. Liverpool 7 puan farkla lider, bu da farkın en az 3 maç olduğu anlamına geliyor. Bitişe yaklaştıkça avantajları artıyor. Ancak şimdi üç maçlık zor bir fikstürle karşı karşıyalar. Önce Aston Villa deplasmanı, ardından Manchester City deplasmanına çıkıp içeride Newcastle United ile oynayacaklar. Buradan 9 puan çıkarabileceklerini hiç sanmıyorum. Arsenal'in de zorlu maçları var ama liderin olası puan kaybını iyi değerlendirmesi lazım. Farkı iki maça düşürürlerse baskıyı artırırlar.
CLS63
Legendary
*

View Profile
February 18, 2025, 05:45:59 PM

Tottenham ve M.United maçı da dakika 13'de gelen golle 1-0 Tottenham galibiyetiyle bitti. Ligin kötü performans sergileyen iki büyük takımı alt sıralarda bulunuyor.
M.United'a Ruben Amorim çok yaramış gözükmüyor, ben gerçi bu seneden bir şey beklemiyordum çünkü kadroyu seneye değiştireceklerdir diye düşünüyorum.

İki takım da çok kötü bir sezon geçiriyor. Tottenham için en büyük sebep bence defans hattındaki zayıflıktı. Ciddi sakatlıklara boğuştular ve düzgün savunma yapacak kimse kalmamıştı. Çok gol atıp çok da yediler. Manchester United tarafında da Erik ten Hag yüz milyonlar harcayıp yine vasat bir kadro kurdu ve zorluk çekmeye devam ettiler. Amorim şu an sezon sonuna kadar takımı hayatta tutmaya çalışıyor. Açıkçası ne hücum ne de defansta çok etkileyici alternatifler yok. Amorim eğer güzel transfer yaparsa bir dahaki sezon takımı canlandırabilir.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
ingiltere
Legendary
*

View Profile
February 25, 2025, 10:59:38 PM

Valérien Ismaël Blackburn Rovers'ın yeni teknik direktörü oldu. 2028'e kadar sözleşme yapıldı. 2022 yılında Beşiktaş'ı çalıştıran Ismaël defansif oyun tarzı nedeniyle kulübe uyum sağlayamamıştı. Blackburn Rovers'ta ise başarılı olma ihtimali var. Şu an Championship'te 6. sırada bulunan Rovers play-off yapabilir. Premier Lig'e çıkması ise zor görünüyor. Leeds United ve Sheffield United doğrudan çıkar, Burnley veya Sunderland de play-off sonrası çıkar gibi duruyor.
ajanwalker
Hero Member

Activity: 2184
Merit: 861

View Profile
February 26, 2025, 11:05:04 AM

Valérien Ismaël Blackburn Rovers'ın yeni teknik direktörü oldu. 2028'e kadar sözleşme yapıldı. 2022 yılında Beşiktaş'ı çalıştıran Ismaël defansif oyun tarzı nedeniyle kulübe uyum sağlayamamıştı. Blackburn Rovers'ta ise başarılı olma ihtimali var. Şu an Championship'te 6. sırada bulunan Rovers play-off yapabilir. Premier Lig'e çıkması ise zor görünüyor. Leeds United ve Sheffield United doğrudan çıkar, Burnley veya Sunderland de play-off sonrası çıkar gibi duruyor.

Ben Burnley'in S.united'ı geçeceğini düşünüyorum.Burnley 12 haftadır kalesinde gol görmedi ve epey formda olan bir takım.
Blackburn , İsmael ile  kötü gidişatı durduracagını düşünüyor ama zannetmiyorum. İyi bir menejer değil.
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2282
Merit: 551

View Profile
February 26, 2025, 12:42:10 PM

Bugün Premier Lig'de güzel bir gün. Dikkat çekici maçlar olarak;

- Forest v Arsenal
- Tottenham v Manchester City
- Liverpool v Newcastle

maçlarını örnek gösterebilirim.

Forest bence bugün yenilmeyecek. Arsenal zor günler geçiriyor. Hücumdaki eksikler üretkenliği negatif yönde etkiliyor. Saka yok, Havertz yok ve Gabriel Jesus da aynı şekilde sakat. West Ham'a yenildikleri gibi burada da kaybedebilirler.

Bence Tottenham da kaybetmez. Manchester City berbat oynuyor. Liverpool karşısında varlık bile gösteremedi. Tottenham hücumda çok etkili ama defansı sıkıntılı. Ligin ilk yarısında City'i deplasmanda 4-0 yendiklerini de unutmamak lazım.  Wink

Liverpool içerde kazanır diyorum. Newcastle son günlerde çok tutarsız. Liverpool şampiyonluk yolunda bu maçı da alır.

ingiltere
Legendary
*

View Profile
February 26, 2025, 09:41:17 PM
Last edit: February 26, 2025, 10:24:33 PM by ingiltere

Lig yavaş yavaş bitiyor gibi. Arsenal Nottingham Forest ile 0-0 berabere kaldı ve Liverpool maçını kazanıyor. Bu şekilde giderse erken bir şampiyonluk ilanı olacak. Puan farkı bir maç fazlayla 13 oluyor. Uzun yıllar sonra Manchester City zirvede değil ama Arsenal yine şampiyon olamıyor. Smiley
Yılın oyuncusu Mo Salah Liverpool Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam ederse Ballon d'Or için en büyük aday olacak gibi görünüyor. İnanılmaz istatistikleri var. Maç başı 1.33 gol katkısı veriyor.
MK-74
Legendary
*

View Profile
February 26, 2025, 10:44:18 PM

Liverpool net skor ile maçı 2-0 kazandı ve hanesine 3 puan daha yazdırdı.
Nottingham Forest - Arsenal maçı 0-0 bitti, 2.lik ve 3.lük için bir kapışma maçıydı bu, Arsenal'in mutlak kazanması gerekiyordu ama berabere kaldı.
Liverpool maç fazlasıyla şuan puan farkını 13 yaptı, büyük ihtimalle hala şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Ligde 10-11 maç kaldı, bu puan farkını anca azaltırlar, kapatamazlar diye düşünüyorum.

M.City deplasmanda Tottenham'ı 1-0 yendi ve Lig de 4.sıraya yükseldiler.

ingiltere
Legendary
*

View Profile
February 27, 2025, 10:54:02 AM

Dün Ipswich Town karşısında kazansa da hala 14. sırada bulunan Manchester United için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kasım ayında göreve getirilen Ruben Amorim istenen performansı gösteremeyince yönetim onu yollamanın planlarını yapmaya başladı. Sporting'den onu getirirken 9.2 milyon Pound ödeyen United onun sözleşmesini feshederse 20 milyon Pound tazminat ödemek zorunda kalacak. Bu Mourinho'ya ödedikleri 19.6 milyondan bile yüksek bir miktar.

Bu arada kaptan Bruno Fernandes de maçtan sonra Amorim'in taktiklerinin çalıştığını hissetmediğini söyledi. Görünüşe göre Amorim dönemi çok uzun sürmeyecek. Milyar dolarlık takımlarda sabretmek pek mümkün olmuyor. Başarısız geçen yarım sezon bile sizi işinizden edebiliyor.
Distraction
Hero Member

Activity: 2688
Merit: 607

View Profile
February 28, 2025, 08:04:13 PM

Liverpool'u şimdiden şampiyon ilan edebiliriz. Arsenal şampiyonluk yarışından çoktan koptu bile. İki maçtır gol bile atamıyorlar rezalet haldeler. Golcüleri olmadığı zaman durum bu oluyor işte. Saka'nın eksikliği zaten onları en çok vuran şey. Ayrıca ellerinde doğru düzgün forvet olarak da sadece Gabriel Jesus var ama o da sürekli sakatlanıyor. Bu saatten sonra Arteta bu yaz hala adam gibi bir forvet almazsa Premier Lig şampiyonluğu hakkında alay konusu olmaya devam edecekler.  Smiley

İlk 4'te kimler bitirecek bakalım. Liverpool şampiyon dedik Arsenal de tamam. Nottingham'dan hala şüphem var belki son haftalarda dışarda kalabilirler. Chelsea ve Manchester City'den biri dışarıda kalırsa bana sanki o Chelsea olur gibi geliyor.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1470
Merit: 1034

View Profile
March 01, 2025, 03:29:01 PM

Liverpool'u şimdiden şampiyon ilan edebiliriz. Arsenal şampiyonluk yarışından çoktan koptu bile. İki maçtır gol bile atamıyorlar rezalet haldeler. Golcüleri olmadığı zaman durum bu oluyor işte. Saka'nın eksikliği zaten onları en çok vuran şey. Ayrıca ellerinde doğru düzgün forvet olarak da sadece Gabriel Jesus var ama o da sürekli sakatlanıyor. Bu saatten sonra Arteta bu yaz hala adam gibi bir forvet almazsa Premier Lig şampiyonluğu hakkında alay konusu olmaya devam edecekler.  Smiley

İlk 4'te kimler bitirecek bakalım. Liverpool şampiyon dedik Arsenal de tamam. Nottingham'dan hala şüphem var belki son haftalarda dışarda kalabilirler. Chelsea ve Manchester City'den biri dışarıda kalırsa bana sanki o Chelsea olur gibi geliyor.

Arsenal nasıl bu halde anlamıyorum, Liverpool'dan bu kadar geriye düşmeleri şampiyonluk şansını bitirdi gibi. İlk başta çok iyi başladılar ve bu sefer olacak dedirttiler millete ama yine yapamadılar. Liverpool da iyi oynadığında gerçekten kimse onları tutamıyor. Adamlar ligi şimdiden bitirdiler ve bence Arsenal'in tekrar zirveye ortak olması çok düşük bir ihtimal.

Premier lig şampiyonluğu ve Arsenal bir araya geldiğinde söylenecek çok şey var. Bazen çok ufak farkla olamıyorlar bazen de lige iyi başlayıp sonunu hiç getiremiyorlar. ilk 4'e de Chelsea ve City girer ya da Newcastle son haftalarda sürpriz yapabilir diye tahmin ediyorum.

██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 654

View Profile
March 01, 2025, 04:33:18 PM

Arsenal söz konusu Premier Lig şampiyonluğu olunca sadece uzaktan el sallayabiliyor. Eskiye kıyasla tabi ki Arteta dönemi çok daha iyi. Ancak hala son ana kadar şampiyonluk savaşının içinde kalamıyorlar.

Söylenen sebeplere ben de katılıyorum. Hem Saka'nın yokluğu hem de bitirici forvet eksikliği üretkenliği derinden etkiliyor. 2 maçtır gol bile atamıyorlar mesela.  Smiley  Bu yaz transfer dönemini iyi değerlendirmeleri lazım.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
MK-74
Legendary
*

View Profile
March 08, 2025, 11:15:51 PM

Liverpool kazanmaya devam ediyor, bugün rahat bir galibiyet aldılar ve maçı 3-1 kazandılar. Ligin en kötü takımı Southampton'ı 3-1 yendiler. Şuan için en yakın rakibine puan farkı 16 oldu. Arsenal'in 2 maçı eksik.

Nottingham Forest evinde M.City'i 1-0 yendi ve ligdeki yerini korumayı başardı, son haftalarda kötü bir gidişat vardı Nottingham Forest'ye bu galibiyetle toparlayabilirler.
M.City bu maçı kazanabilseydi 3.sıraya yükselecekti ama bu sene pek bir şey beklenmediği için bu takımdan normal bir durum bence bu yenilgi.

Spack17
Sr. Member

Activity: 2198
Merit: 387

View Profile
March 09, 2025, 01:53:50 PM

Liverpool kazanmaya devam ediyor, bugün rahat bir galibiyet aldılar ve maçı 3-1 kazandılar. Ligin en kötü takımı Southampton'ı 3-1 yendiler. Şuan için en yakın rakibine puan farkı 16 oldu. Arsenal'in 2 maçı eksik.

Nottingham Forest evinde M.City'i 1-0 yendi ve ligdeki yerini korumayı başardı, son haftalarda kötü bir gidişat vardı Nottingham Forest'ye bu galibiyetle toparlayabilirler.
M.City bu maçı kazanabilseydi 3.sıraya yükselecekti ama bu sene pek bir şey beklenmediği için bu takımdan normal bir durum bence bu yenilgi.

Aslında işler o derece rahat gitmedi. Liverpool ilk yarıda da dominant olmasına rağmen yarıyı 1-0 geride kapadı. Ancak 2. yarıda kendilerine geldiler ve çok güzel geri döndüler. Salah bu sezona damgasını vurmaya devam ediyor. 27 gol 17 asist gibi uçuk bir performans sergiliyor. 29 maçta yaptı bir de bunların hepsini. Messi'ye uzaylı derdik aynı sözü bu aralar Salah için kullanmakta bir sakınca görmüyorum açıkçası.  Grin

Manchester City son yılların en kötü performansını izletiyor bizlere. İlk 4'te bile sezonu tamamlayacakları şüpheli yani. Nottingham Forest'a karşı çok kötü oynadılar. Kadronun yenilenmesi şart. Son transferler güzel ama daha fazlası lazım. De Bruyne bile artık etkisiz kalıyor.
kizilhare
Member
**

Activity: 282
Merit: 42

View Profile
March 09, 2025, 07:38:23 PM

Yeryüzünün en kaliteli ligi şüphesiz Premier lig.
Bizim 3 büyüğü koy bu lige ilk 10'a zor girer. Hatta bu futbol anlayışları ile küme düşmemeye bile oynar.
Adamlar sahaya sadece futbol oynamak için çıkıyor ve seyirci de çok bilinçli.
Futbol zevki kalitesi isteyen buradan başka yeri izlemez

Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »  All
  Print  

Jump to: