Bitcoin Forum
January 16, 2026, 06:27:44 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: NFT Günlüğüm  (Read 2584 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2534
Merit: 2028

View Profile
March 10, 2025, 11:40:06 AM

Valla ilk aldığım zamanlar sana Sonic ağının NFT'sini yazacaktım ama konuyu bir türlü bulamamıştım.

Sonic'de DERP NFT koleksiyonu mevcut, şuan ağın en popüler NFT koleksiyonu, Sonic kurucu Andre Cronje'in bile pp resmi.
400-500S'e satılıyordu ben ilk aldığımda, floor 5k'yı gördü şimdi 3.5k'larda. Düşerse bakmanızı tavsiye ederim.
Şu ana kadar 4-5 airdrop geleceği duyruldu. 2-3 tane önceden geldi.

https://paintswap.io/sonic/collections/derps/listings

Ben bunu kaçırdım dostumkeşke haber edeydin alırdım valla dönem nft dönemi kim ne derse desin.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2016
Merit: 2038

View Profile
March 10, 2025, 12:42:19 PM

Ritual projesinin OG NFT'si Ritual Ekibi takip ediyormuş
Link : https://x.com/yeticult
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 10, 2025, 01:06:40 PM

Ritual projesinin OG NFT'si Ritual Ekibi takip ediyormuş
Link : https://x.com/yeticult

onun discorda çoktan girdim de devamı gelmedi aslında gunluk iki selam çakmak lazım

MK-74
Legendary
*

Activity: 1862
Merit: 1576

View Profile
March 14, 2025, 10:10:26 PM
Merited by Vispilio (2)

https://opensea.io/collection/good-vibes-club

Hacım buna bakmanı tavsiye ederim, floor çok düşük, supply çok az, fırsat NFT'si bence, arkası da güçlü öyle bilgiler aldım yani, araştırmanı yap ve en azından 1 tane cüzdanında tutabileceğini düşünüyorum.
Ben şahsen bir kaç tane aldım attım kıyıya, ileride iyi para edeceğini düşünüyorum, riskini al tabi almak istersen ona göre bir kaç adet almanda fayda olabilir.
Güncel bir şey olursa bu NFT ile ilgili sana da bilgi veririm istersen.

Jossque
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 2617

View Profile
March 17, 2025, 12:16:59 PM

Sonzai Labs Genesis Pass koleksiyonunu duyurdu.888 toplam Supply olacak ve 500 tanesi minte açık olacak.Mint price ise 0.1 ETH olarak belirlenmiş.Şansınızı linke giderek deneyebilirsiniz.
https://sonz.ai/genesis-pass

Fluent projesinin ilk NFT'si olan Tectra NFT için WL kovalayabilirsiniz.
https://x.com/TectraNFT
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 17, 2025, 02:31:36 PM

Hacım buna bakmanı tavsiye ederim, floor çok düşük, supply çok az, fırsat NFT'si bence, arkası da güçlü öyle bilgiler aldım yani, araştırmanı yap ve en azından 1 tane cüzdanında tutabileceğini düşünüyorum.
Ben şahsen bir kaç tane aldım attım kıyıya, ileride iyi para edeceğini düşünüyorum, riskini al tabi almak istersen ona göre bir kaç adet almanda fayda olabilir.

vay arkadaş iyi kaçırdım teşekkürler.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1400
Merit: 379

View Profile
March 18, 2025, 07:43:36 PM

Siz postu yazdığınızda fiyatına baktım. 0.12 eth gibi bir şeydi. @mamdown fena kaçırdım yazınca ne olmuş diye baktım fiyata 0.34 eth olmuş. Bu ne böyle ki fiyatı uçmuş? Airdrop beklentisi mi var acaba?

MK-74
Legendary
*

View Profile
March 18, 2025, 09:19:12 PM

Dün ATH yaptı ve fiyatı 0.64-0.65 oldu, şuan 0.39 civarlarına düştü. Takım çok sağlam bir takım ve bir şeylerin bu projeye geleceğinden eminim yani AirDrop atacaklar bu koleksiyona.
Geç olmadan herkesin bu NFT den en az bir taneye sahip olması gerektiğini düşünüyorum ama paralar sizin, siz karar vereceksiniz.

MK-74
Legendary
*

View Profile
March 23, 2025, 09:39:45 PM

An itibari ile floor 0,285 ETH, alım yapmak için uygun mu derseniz bana göre uygun olabilir veya biraz daha düşerse oradan da alım yapabilirsiniz.
Ben bu projeye Abstract Chain'in airdrop atacağını düşünüyorum, atar veya atmaz ama bu projeye bir yerlerden airdrop gelecek ondan %90 eminim veya veya en kötü güzel paralar kazandıracak bu proje millete.
Bakalım beklemede kalıp göreceğiz durumların ne olacağınız.

YTD. Cheesy Cheesy

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 27, 2025, 06:24:03 PM

sui ağında bakiyemin sonu ile 7 sui karşılığın da https://www.tradeport.xyz/sui/collection/delorean-time-capsule?bottomTab=trades&tab=items bu nft'den almıştım valla bugün dedilerki airdrop var bakmaya bile erindim projeyi bilmiyordum bile bir girdim tak 982 tane wal coin Cheesy havadan durduk yere 500 dolar geldi.

Bu nft işi cidden sardı beni. yarın quils var listelendiğinde 0.1 eth altı olursa toplayacağım.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 06:07:04 AM

An itibari ile floor 0,285 ETH, alım yapmak için uygun mu derseniz bana göre uygun olabilir veya biraz daha düşerse oradan da alım yapabilirsiniz.
Ben bu projeye Abstract Chain'in airdrop atacağını düşünüyorum, atar veya atmaz ama bu projeye bir yerlerden airdrop gelecek ondan %90 eminim veya veya en kötü güzel paralar kazandıracak bu proje millete.
Bakalım beklemede kalıp göreceğiz durumların ne olacağınız.

YTD. Cheesy Cheesy

Abstract Chain e deli para akışı var dün 16k'da bir token gördüm bugun 250k mcap'tı. Smiley

aynı şekilde nftlerde öyle olacak gibi bu hafta pc basında vakti geçirebilirsem o ağ ile özel ilgineceğim.
geçeng ün bende Quills Adventure fcfs'den yüklü mintledim bakalım ne olacak 0.3-0.4'ü görse anında satacağım.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 05:21:44 PM

NFT devri bitiyor. İnitia racoonsa drop atmamış.
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 05:54:03 PM
Merited by Silence Scream (1)

Bitmez. Nft = topluluk>

Şahsen bakiyelerimin cogu nft de suanki halinden memnunum illa drop gelecektir altcoin alıp bu dönemde zengin mi olduk. Smiley

Dünde quillis mintledik hayırlısıyla şuan senin gibi düşünenler sayesinde floor çok şükür ki düşüyor. 0.1 altına düşersek 1 eth harcar 10 tane çekerim. Elimde yüklü qullis var kafamdaki rakam 20 civarı yapabilmek.

Whilesharkalari konuşmuyorum bile zamanında foruma attığımı değerlendirenler bedavadan para kazandı.

kizilhare
Member
**

Activity: 216
Merit: 31

View Profile
March 31, 2025, 05:58:31 PM

Kesin bilgi mi?

execijutiere
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 06:15:09 PM

Bitmez. Nft = topluluk>

Şahsen bakiyelerimin cogu nft de suanki halinden memnunum illa drop gelecektir altcoin alıp bu dönemde zengin mi olduk. Smiley

Dünde quillis mintledik hayırlısıyla şuan senin gibi düşünenler sayesinde floor çok şükür ki düşüyor. 0.1 altına düşersek 1 eth harcar 10 tane çekerim. Elimde yüklü qullis var kafamdaki rakam 20 civarı yapabilmek.

Whilesharkalari konuşmuyorum bile zamanında foruma attığımı değerlendirenler bedavadan para kazandı.
Umarım zarar etmezsiniz fakat OG NFT işi daha devam etmeyebilir. Her bir hype sonrasında bu çöküşler yaşanıyor ve insanlar zarar ediyor. 0.2’den Racoons çeken şuan yüzde 60-70 zararda. Dediğiniz gibi olur umarım benim NFT’lerle pek aram yok fakat Initia’nın atmamasını diğer projeler de örnek alabilir. Bir proje başladığında diğerleri de örnek alıyor.
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 06:42:24 PM
Last edit: March 31, 2025, 06:52:57 PM by mandown

Racoon lardan sağlam zarar ettim ama yapacak birşey yok bu işin kaderinde bu var kar ederken iykysek zararına katlanacagiz yapacak birşey yok.

Og nft işinin sonu gelmez dostum. Gelemez bu kadar da iddaali diyorum buradaki olay nft değil Twitter'da shilleme yapacak ekiplere ihtiyaç var o ekipler bu nft sahipleri.

Rakunun zarar edecegini günler öncesi söyledim arkadaşlara ama risk aldım. Belliydi yani.

Birde initia bu konuda haklı adamlar diyor ki networkde nft yokki eth ağındaki nftye mi drop atalım birde bu taraftaki tam nft değil sadece geçiş anahtarı gibi birşey o drop gelecek.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
March 31, 2025, 06:55:37 PM

Racoon lardan sağlam zarar ettim ama yapacak birşey yok bu işin kaderinde bu var kar ederken iykysek zararına katlanacagiz yapacak birşey yok.

Og nft işinin sonu gelmez dostum. Gelemez bu kadar da iddaali diyorum buradaki olay nft değil Twitter'da shilleme yapacak ekiplere ihtiyaç var o ekipler bu nft sahipleri.

Rakunun zarar edecegini günler öncesi söyledim arkadaşlara ama risk aldım. Belliydi yani.

Birde initia bu konuda haklı adamlar diyor ki networkde nft yokki eth ağındaki nftye mi drop atalım birde bu taraftaki tam nft değil sadece geçiş anahtarı gibi birşey o drop gelecek.

Hocam bu racconların topluluğu güçlü değil mi? Drop atmadıklarına göre topluluğu pek sallamadılar
İlerleyen zamanda drop gelir mi? Sezon sezon drop attıklarına şahit olduk ama raccon da olur mu bilmiyorum.
Fiyatı çakılmış ise ileride drop gelir diye bir iki tane almak lazım. Ben risk alıp 1 tane alırım en kötü. Teşekkürler başlık için. En faydalı başlıklardan birisi burası

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
March 31, 2025, 07:04:55 PM
Last edit: March 31, 2025, 07:16:42 PM by mandown

Toplulukta sorun yok sorun proje ekibinde ilk gunlerde Twitter'da Pp yaptilar sonradan kaldırdılar millette o duruma göre satın aldı ben biraz bokunu cikarttim neyse efendim şimdide nft hele bı ağa gelsin ozaman atacaklar gibi floor düşerse içeri biraz nakit sokarım o ayri

Bu konuda %100 seffafim şimdiye dek token muhabbetinden iyi kazandırdı az emekle yüksek kazanç elde edebildim yalan yok ufak ufak nftden gelenleri tokenlar dağıtıyorum onuda diğer konuda nasıl dağıttığımi soyledim

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 03, 2025, 11:26:39 AM

Movement discordda role veriyormuş bir tane aldım bu akşam public mint var hem tx olsun hemde bugün yarın millet discordda rol olduğunu öğrendikçe fiyatlama ihtimaline karşı 200 usd'lik move alıp attım bakalım hayırlısı akşam duruma göre public'dende çekeceğim.

move sadece gate.io'da çekime açık yada kendi köprülerini kullanman lazım

https://www.tradeport.xyz/movement/collection/spartans?tab=mint&bottomTab=trades

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 07, 2025, 01:01:10 PM

Movement discordda role veriyormuş bir tane aldım bu akşam public mint var hem tx olsun hemde bugün yarın millet discordda rol olduğunu öğrendikçe fiyatlama ihtimaline karşı 200 usd'lik move alıp attım bakalım hayırlısı akşam duruma göre public'dende çekeceğim.

move sadece gate.io'da çekime açık yada kendi köprülerini kullanman lazım

https://www.tradeport.xyz/movement/collection/spartans?tab=mint&bottomTab=trades

Hocam ne yaptınız mintleme işini. Piyasalar bu kadar geri çekilirken Nftlerden birşey çıkar mı?
Racoon işi de boş çıktı. Ben de racoon almıştım airdrop gelir diye ama ekip Nft'yi dikkate almadı.
Bunda ne gibi beklentiniz var. Şuan markete satışın var mı bu NFT'nin

Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  

Jump to: