Bitcoin Forum
April 04, 2026, 06:40:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »  All
  Print  
Author Topic: NFT Günlüğüm  (Read 2612 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 2155

View Profile
April 07, 2025, 02:10:21 PM

direk somnia garantili nft satın aldım hocam 0.23 ortalama ile 10 tane çektim..

https://opensea.io/collection/quills-adventure

racoon boş çıkmadı dolu olacak sorun yok. Şuanki piyasada tut ve tst'de iyi gidiyor beklediğim tepkiyi verdiler buradan biraz yürürlerse boğa için gerekli sepeti direk yapmış olurum.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2184
Merit: 861

View Profile
April 08, 2025, 09:11:08 AM

racoon boş çıkmadı dolu olacak sorun yok. Şuanki piyasada tut ve tst'de iyi gidiyor beklediğim tepkiyi verdiler buradan biraz yürürlerse boğa için gerekli sepeti direk yapmış olurum.

Piyasalar bu halde iken airdrop atmak zaten mantıklı değil. Racoon'un özellikle Türk topluluğu çok iyi ve bunları görmezden gelemezler. Piyasalar biraz canlansın nft için airdrop gelecektir.
Bende de 2 adet racoon var bekliyorum. 0.25 Eth'ye aldım bekliyorum. Pancake de BSC ağında çıkan memeler ile işlem yapıyorum. Oradan kar alırsam Quills'in Nft'sinden bir adet alacağım. Dün fiyatına baktım 0.29 Eth idi. Fırsat bulduğum an alacağım.
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 08, 2025, 09:27:20 AM

Dün sabah 0.23'dü millet sağlam topladı. Piyasa iyi gitseydi 1 eth görmememesi gibi bir durumu yoktu eğer 0,7-0,8i zorlarsa elimdekilerin yarısını satıp kar alıp gerisini drop için beklerim aslında çok birşey de yok bakma malın yürümeme şansı yok gibi de piyasada likidite problemi var.

kizilhare
Member
**

Activity: 282
Merit: 42

View Profile
April 08, 2025, 09:46:10 AM

Dün sabah 0.23'dü millet sağlam topladı. Piyasa iyi gitseydi 1 eth görmememesi gibi bir durumu yoktu eğer 0,7-0,8i zorlarsa elimdekilerin yarısını satıp kar alıp gerisini drop için beklerim aslında çok birşey de yok bakma malın yürümeme şansı yok gibi de piyasada likidite problemi var.

0.23'ten alan birisi. Eğer aldığınız nft miktarı 5-6 adet ise 0.7-8 lere geldiği zaman 2 tanesini satsaniz kalan nft ler bedava olmuş olur ve airdrop gelmese bile kaybınız olmaz. En önemli mesele önce kaybetmemek olmalı. Nft'lerde öyle ya da böyle para ediyor ya da drop atıyor. Çünkü dolaşım adedi çok az oluyor. Hayırlı olsun.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 08, 2025, 10:27:23 AM

0.23'ten alan birisi. Eğer aldığınız nft miktarı 5-6 adet ise 0.7-8 lere geldiği zaman 2 tanesini satsaniz kalan nft ler bedava olmuş olur ve airdrop gelmese bile kaybınız olmaz. En önemli mesele önce kaybetmemek olmalı. Nft'lerde öyle ya da böyle para ediyor ya da drop atıyor. Çünkü dolaşım adedi çok az oluyor. Hayırlı olsun.

valla bu sezon bir tatile çıkasım var buradan geleceklerle çıkmayı düşünüyorum allah verede istediğim rakamlara çıksa. Genelde nakite dönmeyi seven biriyimdir.

Token almış olsaydım bu sezon tokenların arkasından sağlam ağlıyor olurdum nft işi tamam düşünce kayıp büyük ama kazançta deli oluyor.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 448

View Profile
April 08, 2025, 12:00:58 PM

valla bu sezon bir tatile çıkasım var buradan geleceklerle çıkmayı düşünüyorum allah verede istediğim rakamlara çıksa. Genelde nakite dönmeyi seven biriyimdir.

Token almış olsaydım bu sezon tokenların arkasından sağlam ağlıyor olurdum nft işi tamam düşünce kayıp büyük ama kazançta deli oluyor.

Ben de hazır  bu kadar düşüş olmuşken biraz da Src 20 alacağım stamp ve Kevin daha önceden süperex borsasından almıştım yarı yarıya düşmüş. Bir türlü gelmeyen boğa gelince her halde SRC'ye de hype uğrar. Btc ağındalar sonuçta. Kevin ya da stamp balinası olacağım bende fırsat buldukça alacağım.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 08, 2025, 12:58:45 PM

@yenerbatmaz Onlarda bir hype kaldığını düşünmüyorum millete yıkıp geçtiler yok brc bilmem ne yok src dediler birbirlerinin kopyası her ağda oluştur çoğu rugladı.

Farklı bir hikaye gerekli bakalım ne çıkacak.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 11, 2025, 08:26:44 AM

yarısını sattım çoğu bedavaya denk geldi. nft'nin neredeyse %50'si stake edildi ben stake etmeyeceğim floor 1 eth üstünü görürse 1 eth'den hepsini gönderirirm. dün  1 eth'ye 90 civarı nft vardı şimdiden kaldı 45 tane.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 11, 2025, 08:58:23 AM
Merited by mandown (1)

Ben de 2 adet aldım 1 eth'yi görürse bende 1 tanesini satarım. Stake etmek bana da mantıklı gelmedi. Kısa sürede piyasa ( Trump rahat durursa) bozmazsa 1 eth ye gideceğini düşünüyorum. Şimdilik hodl bende.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
April 11, 2025, 12:04:09 PM

Ulan iyimi sattığım yerden de yürüyor bu keşke satmasaydım nasip ama Cheesy 1 Eth civarına satış koydum bu boğa için gereken bütçeyi bu nftler sağlayacak bana bakalım nasip piyasanın kötü olduğu dönemlerde böyle hareketler kolay kolay malesef yakalanmıyor.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 11, 2025, 07:50:18 PM

Ulan iyimi sattığım yerden de yürüyor bu keşke satmasaydım nasip ama Cheesy 1 Eth civarına satış koydum bu boğa için gereken bütçeyi bu nftler sağlayacak bana bakalım nasip piyasanın kötü olduğu dönemlerde böyle hareketler kolay kolay malesef yakalanmıyor.

Bence acele ettin dostum. Zaten 1 eth ederi olacak orayı hedef koymuşsan neden erken sattın ki?
Bu nft işi bir acayip. Toplam miktarı çok az olduğu için iyi fiyatlara gelebiliyor. Bir de airdrop açıklaması gelse hemen fırlar. Şimdilik yavaş yavaş yükselmesi gayet iyi. Daha çok pişman olacaksın bu gidişle. Bari kalanları tut.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
May 08, 2025, 11:08:54 AM

capy nftler elimde duruyor unutmuşum onları 1 eth olmuş.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
July 10, 2025, 12:11:56 PM

Dün gece anomage island nft mintledik bu nftler anoma discordunda rol veriyorlar şuan 18 dolar civarı biz 2200 tane ve mint fiyatı sadece 30 centti hayatımda ilk defa bokunu çıkarttığım bir mint oldu buraya yazana kadar çok hızlı mintlendiği için ilgilenemedim 18 dolara rol veriliyor artık ne işe yarar bilmiyorum elimdeki nftleride satmayı düşünmüyorum dursun bakalım durduğu kadar.

https://opensea.io/collection/anomage-island-1

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2100
Merit: 2139

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
August 01, 2025, 10:44:05 PM

Billions 30m dolar yatırım alınca NFT’si hareketlenmiş.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 02, 2025, 07:55:41 AM

önceden olsa direk alırdımda piyasada öyle bir hype kalmadı 30m yatırım alan adamların nft'si bile şuan 80 dolar Cheesy

https://magiceden.io/collections/polygon/billions-genesis

hemde nft sadece 3000 tane bizim türk tarafında görmeden önce alınırmış o ayrı konu. Lanet olsun zaten global bir takip listemiz yok yoksa çoktan görürdük.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
August 02, 2025, 09:33:41 AM

önceden olsa direk alırdımda piyasada öyle bir hype kalmadı 30m yatırım alan adamların nft'si bile şuan 80 dolar Cheesy

https://magiceden.io/collections/polygon/billions-genesis

hemde nft sadece 3000 tane bizim türk tarafında görmeden önce alınırmış o ayrı konu. Lanet olsun zaten global bir takip listemiz yok yoksa çoktan görürdük.
Yavaş yavaş yürür bu tek nft koleksiyonuysa nft başı 1k falan atarlar en az bana kalırsa

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 02, 2025, 09:53:12 AM

nft tarafında malesef eski hype yok çoğu proje nftlerini öldürdü elimde yüklü qullisler var onları bile ufak ufak elden çıkartıyorum tek kafamı kurcalayan şu ceremony muhabbetinden gelecek olan unionlar bakalım ne gelecek.

Valla ortada sadece 30m usd yatırım topladığına dair bir bilgi var pek önemsenecek bir proje olduğunu düşümüyorum bakma boşita vakit öldürmek için yaptığım bir testnet yinede.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
August 02, 2025, 11:00:43 AM

Yatırımcıları iyi,polychain coinbase polygon bitkraft ve liberty city boş yatırımcılar değil. İlk düzeltmesinde birkaç nft alcam ne olur ne olmaz.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 04, 2025, 02:44:03 PM

Quillisleri değerlendiren oldu mu bilmiyorum ama elimde ne var ne yok satiyorum 0.22 eth oldu tanesi kısa gunun karı diyemem ama 0.14 lerden de birkaç tane almıştım iyi geldi.

Oradan biri ile belkbillions çekerim ucuzlarsa

execijutiere
Legendary
*

View Profile
August 04, 2025, 07:56:52 PM

Gözgöre göre gitti billions nasip değilmiş 300 küsür polden alınabilirdi.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███