Ne bekleniyordu ki Hizbullah dediğimiz bir terör örgütü bir ara da ciddi bir Türkiye yapılanması vardı bize de çok zararları dokundu şimdi İsrail vurdu diye savunanlar olabilir belki ama bunlar ciddi anlamda aşırıcılar ve ülkemize de çok zararları var İsrail’in çocuk bebek demeden yaptığı katliamlar hepimizin malumu ama Hizbullah üst yönetimini yok etmeleri bence dünya için pozitif ayrıca keşke aynısını biz PKK yönetim kadrosuna yapabilsek
iran'daki hizbullah ile türkiye'de bir dönem eylemler düzenleyen hizbullah arasında hiçbir alaka yok.
İsrail eli kanlı terörist Hasan Nasrallah'ı öldürdü ve Hizbullah denen terör örgütüne büyük bir darbe indirdi. Nasrallah İsrail'i bitireceğini söylüyordu sonunda kendi bitti. Umarım İsrail bölgedeki tüm teröristleri temizler ve Orta Doğu bu pisliklerden arınır. Bu teröristlerin hepsinin sonu aynı olacak. Lübnan halkının bu pisliklerden bir an önce kurtulmasını diliyorum.
israil güzellemek için fırsat bulan atatürkçü kardeşimiz. şimdi neden dem övdüğünü ve bayraktarlarla dalga geçmeye çalıştığını daha iyi anlıyoruz.
gerçeği, daha önceden israil türkiye ile birleşsin tarzı bir konuda keşke vari bir temennisi vardı. şaşırtıcı değil bu sözleri...
edit: biraz arayınca buldum. sevgili islam düşmanı dem güzelleyen chp'li atatürkçü kardeşimiz israil sevgisini dile getirmiş.
Böyle kurguları seviyorum. İnsana üzerinde düşüneceği şeyler veriyor. :)
Bir nevi beyin fırtınası. Başlığa katılmadığım için başlığı değiştirdim. Türkler yıllardır Araplarla yaşıyor, Araplaştırılmaya çalışılıyor. Yahudileri Müslümanlara her türlü tercih ederim. Öyle de güzel anlaşırız ki. Resmi olarak çok dinli bir devlet olacağı için laiklik de hat safhada olacaktır. Şu an içinde bulunduğumuz göstermelik laiklikten değil gerçeğinden bahsediyorum.
Dünyanın ortasında, Roma ve Osmanlı'nın devamı olarak tam anlamıyla küresel güç olacak mükemmel bir imparatorluk kurulabilirdi. Ütopyanın güzellikleri bunlar. :)
israil ve filistin arasındaki gerilim ateşlendiğinde (2 sene önce falan) lübnan'ın ikinci hedef olduğunu yazmıştım. zaten bize kadar niyetleri var. içimizde böyle tipler varken neden böyle bir niyetleri olmasın ki...