Hocam 4070 super var değermi yapmaya ne diyorsun madenciliği bırakalı uzun zaman oldu yaktığını karşılıyor mu? Yapmalımıyız? ne diyorsun hocam?
Elektrik tüketimi düşük olduğu için tabi ki yapılabilir.
Önceki mesajımda verdiğim linkteki videoyu izleyerek oradaki ayarları yapın ve mining başlasın.
Tüm ekran kartları için overclcok ayarlarını da paylaştım.
İlk çıktığında çok güzel para kazandırdı. Sonrasında madenciler ürettiklerini direk sattığı için fiyatta düşüş yaşandı.
Ancak son güncelleme ile üretim gücü arttı ve tekrar kazançlı hale geldi.
1 Şubat 2024 tarihinde yüksek elektrik tüketim abone grubuna dahil olacağımız için elektrik fiyatlarına %100 civarı artış olacak.
Malesef çok sevgili hükümetimiz vatandaşını sevmiyor. Zam üzerine zam yapıyorlar.
Dolar kurunu da çok düşük seviyede tutuyor.
Tabi ki dolar kuru hak ettiği gibi 60 TL olsa inanılmaz güzel kazancımız olacak.
NVIDIA RTX3090 için şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım.

Fan hızlarının gözükmemesi arıza değil. Custom fan kullandığım için HiveOS fan hızını göstermiyor.
Youtube kanalımı ziyaret ederseniz yararlı videolar paylaşıyorum.
Getirisi yüksek olan coin bilgilerini de paylaşıyorum.
Mesela son bir hafta boyunca POS'a geçmeden önce NIMIQ Coin ile çok güzle kazanç elde ettim.
Dün POS'a geçti ve kazanç bitti. ALEO Coin kazmaya geri döndüm, çünkü tam da ne kazacağım derken miner güncelleme yayınladılar.
https://youtu.be/_qcoxcPoHSYKanala abone olup videolarda beğendiğiniz olduğunda beğen butonuna basarsanız memnun olurum.
Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum.