Bitcoin Forum
May 31, 2026, 07:24:39 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tamam büyük balığı zamanında kaçırdım veya kaçırdık. Peki defi  (Read 75 times)
XoWhisper (OP)
Newbie
*

Activity: 8
Merit: 0

View Profile
September 29, 2024, 09:22:58 AM

Defi 157 milyar dolarlık büyük bir pazar. enflasyon ve ülkelerin para politikaları insanların canını cok fazla acıtmaya devam ediyor. eminim ki bu alanda blockchain teknolojisinin  üzerine kurulacak bir  yeni bankacılık kredi platformları cok fazla pay alacaktır. büyüyen defi ekonomisinden nasıl kendimize büyük pay çıkartabiliriz
edandrada
Member
**

Activity: 1146
Merit: 28

View Profile
September 29, 2024, 04:39:47 PM

Defi 157 milyar dolarlık büyük bir pazar. enflasyon ve ülkelerin para politikaları insanların canını cok fazla acıtmaya devam ediyor. eminim ki bu alanda blockchain teknolojisinin  üzerine kurulacak bir  yeni bankacılık kredi platformları cok fazla pay alacaktır. büyüyen defi ekonomisinden nasıl kendimize büyük pay çıkartabiliriz

düşükken alıp, yüksekken satarak.

hayrola pyreswap reklamı yapmak için mi açtın konuyu?
XoWhisper (OP)
Newbie
*

View Profile
September 29, 2024, 04:47:42 PM

onu zaten bir kaç kez açtım tekrar açmaya da niyetim yok çunku orada yapacağım yatırımı yaptım. yeni birşeyler olup olmadığını merak ediyorum varsa yeniden dalış yapmak için
l99l
Hero Member

Activity: 1078
Merit: 643

View Profile
September 29, 2024, 07:37:10 PM

onu zaten bir kaç kez açtım tekrar açmaya da niyetim yok çunku orada yapacağım yatırımı yaptım. yeni birşeyler olup olmadığını merak ediyorum varsa yeniden dalış yapmak için
Pyreswap tek konu açıp oradan devam etseydin dostum bu tepkiyi görmezdin belkide. Tepki gösteren arkadaşta haklı kendince Smiley
Hayal ettiğinizde defi fikri oldukça güzel olsada. Bir çoğu halı çekti zamanında, böyle de olunca sadece Uniswap güvenilir geliyor.
Düşükken alacan yükselince satacan sağlam görüp, inandığın projelere Cheesy

XoWhisper (OP)
Newbie
*

View Profile
September 30, 2024, 01:57:22 PM

Tmm konu madem buraya geldi küçük bir açıklama yapayım. Pyreswap'ın ne için yaratıldığına baktın mı? Ekip zaten iflas etmiş 4 çatalı satın aldı ve onları yeniden dış sermaye olmadan canlandıracağıni bunun için pyreswap amm dex'i ve terminal yardımcı programı icat etti. Twap'lar şu anda %50 seviyesinde yükseldi. Peg coini fayda değeri kattılar ve iwv ile sürekli arz azaltırlar harika bir döngü yarattılar. Hissesi de kamyonla var peg cocini de pyrecoini de on yillar sürecek ve bu döngü bozulmayacak. Ve 0 reklam yapıldı. Yani halı çekme dönemi bitti. Hatta bir adım daha ileriye gideceğim. Luna krizini bitirip onu tekrar eski seviyesine taşıyacak bir dex ve terminal yardımcı program.

Ben ciddi anlamda yeni birşeyler olup olmadigini merak ettiğim için bu konuyu açtım.
Ondekinecakabilirim
Hero Member

Activity: 1526
Merit: 897

View Profile
October 01, 2024, 11:29:08 AM

Defi Bitcoin teknolojisini bi kaç adım ileri taşıyan bişi bana göre. Ama Defiların bi kaç problemi var. En önemlisi hack. Borç alma verme olayları baya bi açık yaratıyor kontratlarda. Bi çok proje borç alma verme olaylarındaki açıklardan dolayı hacklendi. Takas platformları daha bi güvenli. Ama onlar da tabiki yeni gelişen bi teknoloji. Bi takım sorunsallar yaratıyor onlar da. Tabiki bugün yaşadığımız sorunlar sonsuza kadar yaşanmayacak. Ama sorunsuz bişi olmadığı için kaçan bişi yok bana göre. Bebek adımlarını atan yeni bi teknoloji var. Bazı çözümler sunarken bazı sorunlar yaratan bir teknoloji. Kaçan bişi yok bana göre.

▄███████████████████▄
████████████████████████

██████████▀▀▀▀██████████
███████████████▀▀███████
█████████▄▄███▄▄█████
████████▀▀████▀███████
█████████▄▄██▀██████████
████████████▄███████████
██████████████▄█████████
██████████▀▀███▀▀███████
███████████████████████
█████████▄▄████▄▄████████