Nigel Hayes son anlarda üçlüğü sokabilseydi Pana 17 sayıdan geri gelip maçı kazanacaktı ama Nigel şutu kaçırdı ve faul yaptı. Panathinaikos maçı 99-104 kaybetti ve bu üst üste 3. Euroleague yenilgisi oldu.
Nunn hasta olduğu için kadroda yoktu. milli takıma giden oyuncularda kadroda değildi. Panathinaikos'un bu maçı kaybetmesi sürpriz oldu. Ergin Ataman maçtan yine kendisini artırmayı başardı. Panathinaikos'un iyi takım olduğunu düşünüyorum ama bu kadar bütçeye rağmen başarısız oldukları bir gerçek.
Ergin Ataman mevcut durumda Euroleague'nin en pahalı kadrosuna sahip. Bazen en iyi oyuncuların sizde olması sizi mutlak başarıya götürmez, basketbolda takım kimyası çok ama çok önemli. Ergin Ataman başarılı bir koç , seveni var sevmeyeni var ona bir şey diyemem ama bu ara çok gözüme batıyor. Sen sahada top sektirmiyor olsanda takımın başında olmak zorundasın, takımın beyinisin. Fakat son zamanlarda sürekli atılıyor sahadan. Gerginliği son dönemlerde hat safada. Bakalım yakından takip etmeye devam edeceğim. Bu arada Hifi ne top oynadı ama

Hifi hem genç hem de yetenekli bir oyuncu 2-3 yıldır benim dikkatimi çekiyor ama neden şampiyonluk yaşayacağı bir kulübe gitmiyor orasını anlamadım.
Çocuk özellikle üçlük konusunda çok iyi.
Ergin burada mutlu değil kendisini kovdurmaya çalışıyor herhalde.
Yalnız Nigel'ın üçlük girse müthiş bir geri dönüş olacaktı ama olmadı.Nunn ve Nigel kavga etmezse eğer Pana acayip bir takım olur ama egoları ağır basarsa Pana karışır