Trump, ABD’nin 47. Başkanı olarak seçildi. Dünya tekrar farklı bir düzleme geçiş yapacaktır. Trump’ın kabinesi tam bir şahinler ordusu olacak. Trump kabinede genellikle diplomasi geleneğinden gelmeyen farklı siyasetçilerle çalışmayı seven birisi. Göreve daha başlamadı ancak hemen Putin’le görüşmelere başlamış. Trump’ın savaşları bitireceğim sözü bana hiç inandırıcı gelmiyor. Seçilmesi en başta İsrail’i mutlu etmiştir sanırım. Önümüzdeki 4 yılda tüm Dünya’da hızlı bir değişim olacaktır.
Sanırım artık siyasilerin sözlerine güven olmayacağını herkes öğrendi. Dünya savaşlarını da çıkaranlar siyasilerdi ancak fakirlerin çocukları öldü. Yine benzer bir savaşı da burada görüyoruz. Hem Ukrayna Rusya cephesinde hem de İsrail’in katliamları açısından önemli savaşların bitmesi. Ben Trump’un bunu başarabileceğini ama bunun karşılığında karşısına alacağı lobiden korktuğu için vazgeçeceğini düşünüyorum kaldı ki kendisinin bir otelinde Ahit Sandığının birebir ölçülerde replikası yer alıyor bu bile İsrail karşıtı olmayacağını anlamamıza yeterli bence.