Bitcoin Forum
March 19, 2026, 08:37:14 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: ABD Seçimleri  (Read 313 times)
kastoriante
Member
**

Activity: 367
Merit: 15

View Profile
November 10, 2024, 06:01:55 AM

bazı cahapeli seçmenler son seçim ile ülkemizi vuran deprem felaketi arasında bir korelasyon kurmuş ve bu nedenle halkı aşağılayan ifadeler kullanmıştı.

abd'de kamala'yı detekleyen kamalistler de trump seçmenini aşağılamış. her yerde aynı bu kafa...

Dinini, nasıl bir Türkiye'de yaşamak istediğini söyleyemeyen bir canlıyı kendinden fazla hiç kimse aşalayamaz. Böyle bir organizmayı aşalamaya gerek yok zaten. Bakıp ibret alırsın. Allah'a şükredersin.

karabiber
Hero Member

Activity: 2030
Merit: 931

View Profile
November 14, 2024, 07:52:16 AM

Trump, ABD’nin 47. Başkanı olarak seçildi. Dünya tekrar farklı bir düzleme geçiş yapacaktır. Trump’ın kabinesi tam bir şahinler ordusu olacak. Trump kabinede genellikle diplomasi geleneğinden gelmeyen farklı siyasetçilerle çalışmayı seven birisi. Göreve daha başlamadı ancak hemen Putin’le görüşmelere başlamış. Trump’ın savaşları bitireceğim sözü bana hiç inandırıcı gelmiyor. Seçilmesi en başta İsrail’i mutlu etmiştir sanırım. Önümüzdeki 4 yılda tüm Dünya’da hızlı bir değişim olacaktır.

Mustang Shelby (OP)
Legendary
*

Activity: 1330
Merit: 1009

View Profile
November 14, 2024, 10:11:30 AM

Trump, ABD’nin 47. Başkanı olarak seçildi. Dünya tekrar farklı bir düzleme geçiş yapacaktır. Trump’ın kabinesi tam bir şahinler ordusu olacak. Trump kabinede genellikle diplomasi geleneğinden gelmeyen farklı siyasetçilerle çalışmayı seven birisi. Göreve daha başlamadı ancak hemen Putin’le görüşmelere başlamış. Trump’ın savaşları bitireceğim sözü bana hiç inandırıcı gelmiyor. Seçilmesi en başta İsrail’i mutlu etmiştir sanırım. Önümüzdeki 4 yılda tüm Dünya’da hızlı bir değişim olacaktır.
Sanırım artık siyasilerin sözlerine güven olmayacağını herkes öğrendi. Dünya savaşlarını da çıkaranlar siyasilerdi ancak fakirlerin çocukları öldü. Yine benzer bir savaşı da burada görüyoruz. Hem Ukrayna Rusya cephesinde hem de İsrail’in katliamları açısından önemli savaşların bitmesi. Ben Trump’un bunu başarabileceğini ama bunun karşılığında karşısına alacağı lobiden korktuğu için vazgeçeceğini düşünüyorum kaldı ki kendisinin bir otelinde Ahit Sandığının birebir ölçülerde replikası yer alıyor bu bile İsrail karşıtı olmayacağını anlamamıza yeterli bence.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: