execijutiere (OP)
Legendary
Activity: 2086
Merit: 2132
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
November 09, 2024, 07:59:37 PM Merited by Lachrymose (1) |
|
Binance Labs dün Bio Protocol diye bir projeye yatırım yaptığını duyurmuş.DeSci projesi. Raunt 1 satışı bitmiş şimdi raunt 2 satışı başlayacak galiba.Katılır mıyım bilmiyorum ama size de paylaşmak istedim. Link : https://app.bio.xyz/genesisX: https://x.com/bioprotocolBinance yatırım linki : https://x.com/BinanceLabs/status/1854889210626687130
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
edandrada
Member

Activity: 1137
Merit: 27
|
 |
November 09, 2024, 08:19:42 PM |
|
zaten binance in desteklediği bir desci vardı. $rsc research hub. brian armstrongun twitter biosunda hala duruyor.
o zaten doğru düzgün hype yakalayamayıp fiyatlanamamışken, ne gerek vardı buna.
|
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
Activity: 2086
Merit: 2132
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
November 09, 2024, 09:44:07 PM |
|
zaten binance in desteklediği bir desci vardı. $rsc research hub. brian armstrongun twitter biosunda hala duruyor.
o zaten doğru düzgün hype yakalayamayıp fiyatlanamamışken, ne gerek vardı buna.
Hocam zaten o DeSci sanırsam brian armstrong'un kendi projesi olması lazım.Coinbase ceosu kendi projesini kendi borsasında listeler heralde ilerleyen zamanlarda
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2604
Merit: 2131
|
 |
December 23, 2024, 10:29:15 AM |
|
binance launchpool geldi.
|
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
December 23, 2024, 10:51:39 AM |
|
Bende aldım senin postu görünce hocam. Bakalım gelecek mi? Gökten şey yağsa bana yaprak düşer genelde ama bu sefer olacak mı bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
udonmez
|
 |
January 11, 2025, 09:58:54 AM |
|
drugs in contrat adresi ne hocam?
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
January 11, 2025, 11:36:28 AM |
|
drugs in contrat adresi ne hocam? CX9YDTED9TWgVXVoFy8JL9gSSAEWcTv4mzjLSv17LQsj Big pharmai diye geçiyor.
|
|
|
|
|
Lachrymose
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1398
|
 |
January 12, 2025, 08:55:20 PM |
|
drugs in contrat adresi ne hocam? bir degil, iki degil, uc degil; pump science/bio daha dogrusu desci alanindaki projelerin verdigi bir sozu tuttugunu gormedim daha.. tek tek yazmakla ugrqsamam ama bu olay ayni cevrenin 5. yalani falan oldu. drop atacagiz diyip kendi allosundan 690k usdlik bi miktari dao’ya attilar. kullanicilar hicbisey almadi lmao. kontrati daos.fun’da bulabilirsin. daos’daki mallara ordan bakiyorum genelde. elimde drugs, rif, uro yok su an.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
January 13, 2025, 01:24:09 PM |
|
felaket düştü anlamsız yüksek değerlemeler sayesinde ön satıştan alanlar iyi kar etti ha 
|
|
|
|
|
udonmez
|
 |
January 13, 2025, 04:58:53 PM |
|
felaket düştü anlamsız yüksek değerlemeler sayesinde ön satıştan alanlar iyi kar etti ha  evet dustu baya ama mexc de falan listelenirse toparlar belki.
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
January 13, 2025, 06:27:33 PM |
|
felaket düştü anlamsız yüksek değerlemeler sayesinde ön satıştan alanlar iyi kar etti ha  evet dustu baya ama mexc de falan listelenirse toparlar belki. Mexc de listelenmesi daha da kötü olur. Zira mexc yönetimi listeleme için token alıyor. Sağolsun mexc de kendi müşterilerinin üzerine iyi mal boşaltıyor. Bio Binance'dw launchpool oldu daha ötesi yok. Coinbase belki. Bir de bu desci piyasalar tam düşürken listeleme vs geldi o da kötü oldu. Paraşütsüz düşüyor deeciler. Met aldım acayip girdi bana mesela
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
April 07, 2025, 07:22:53 PM |
|
BIO Protocol, yatırım süreçlerinde çeşitli değerlemelerle fon toplamıştır:
Pre-Seed Aşaması: Yaklaşık 35 milyon dolar değerleme ile 900.000 dolar toplandı. Binance
Seed Aşaması: Yaklaşık 69 milyon dolar değerleme ile 1,4 milyon dolar toplandı.
Genesis Açık Artırması: Bu halka açık fonlama süreci üç turdan oluştu:
1. Tur: Yaklaşık 85 milyon dolar değerleme ile 6,2 milyon dolar toplandı.
2. Tur: Yaklaşık 142 milyon dolar değerleme ile 18,2 milyon dolar toplandı.
2.5. Tur: Yaklaşık 219 milyon dolar değerleme ile 3,5 milyon dolar toplandı.
Bu turlar sonucunda, BIO Protocol'un en yüksek değerlemesi 219 milyon dolar olarak kaydedilmiştir. Yapay zekanın verdiği cevap bu şekilde şimdiki fdv ise $189.94M az daha düşerse 2. turdan alanlarla hemen hemen aynı fiyata almış olacağız 2.tur'dan alanlara ait 2 farklı kilit bilgisi var her iki bilgidede alanlar deli dehşet bir kar etmiş durumdalar 1. turdan alanlar işe hala hemen hemen 3x karda  sepete atacaktım ama vazgeçtim sanki daha da düşecek gibi.
|
|
|
|
trendkoyn
Newbie
Activity: 13
Merit: 5
|
 |
April 12, 2025, 06:59:38 AM |
|
hmm binance labs yatırım yapıyormuş... büyük haber... şimdi bütün dünya sarsılacak... bi de link koymuşsun, neyse ki tıklamak zorunda değiliz... raunt 2 satışı başlıyormuş, peh! kim bilir ne abuk subuk projedir... katılır mıyım diye soruyorsun, kim umursar ki... siz de paylaşmak istemişsiniz, vay be ne büyük lütuf... çok sağolun, gerçekten çok yardımcı oldunuz...
|
|
|
|
|
edandrada
Member

|
 |
April 12, 2025, 09:47:50 AM |
|
hmm binance labs yatırım yapıyormuş... büyük haber... şimdi bütün dünya sarsılacak... bi de link koymuşsun, neyse ki tıklamak zorunda değiliz... raunt 2 satışı başlıyormuş, peh! kim bilir ne abuk subuk projedir... katılır mıyım diye soruyorsun, kim umursar ki... siz de paylaşmak istemişsiniz, vay be ne büyük lütuf... çok sağolun, gerçekten çok yardımcı oldunuz...
hocam haber kaynağınız nere acaba? biraz erkenci davranmış. binance labs bu projeye 7 ay önce yatırım yaptı. raund 2 6 ay önce bitti. raund 2.5 5.5 ay önce bitti. proje binancede 4 ay önce yaklaşık 1 dolardan listendi. şu anda 20'de 1 ine indi. 0.05 dolar civarında alım satım yapılıyor. ama haklısınız abuk sabuk bir proje çıktı. eskiden launchpad çılgınlığı vardı. bscpad adapad ethpad tronpad vs gibi. bu da bio pad gibi bir şey olacaktı. olamadı. zira desciye olan rağbet azaldı metaverse a azalan ilgi gibi.
|
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
April 12, 2025, 05:20:56 PM |
|
hocam haber kaynağınız nere acaba? biraz erkenci davranmış. binance labs bu projeye 7 ay önce yatırım yaptı. raund 2 6 ay önce bitti. raund 2.5 5.5 ay önce bitti. proje binancede 4 ay önce yaklaşık 1 dolardan listendi. şu anda 20'de 1 ine indi. 0.05 dolar civarında alım satım yapılıyor. ama haklısınız abuk sabuk bir proje çıktı. eskiden launchpad çılgınlığı vardı. bscpad adapad ethpad tronpad vs gibi. bu da bio pad gibi bir şey olacaktı. olamadı. zira desciye olan rağbet azaldı metaverse a azalan ilgi gibi. Desci hype gelmeden bitti gibi. Bio çıkınca diğer desci tokenlerde değer kazanır diye düşündük ama hiç öyle olmadı. Bio sadece BNB'nin değerini yükseltmek için işe yaradı onun haricinde bir cacık olmadı. Cz hala inşaa ediyoruz ıvır zıvır diyor. Aslında buralardan bio toplamak mantıklı da olabilir.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
April 12, 2025, 06:22:08 PM |
|
Binance inşaa edecek tabiki millete kol gibi geçirdiler buda 20x falan yaptı sanırım binance için nerede görülmüş böyle tatlı kazançlar? desci hype sadece binance ve birkaç site için işe yaradı bunun hype'i ile bazı fenomen mallarının ellerinde neredeyse milyon dolarlık token varken aç gözlülükleri yüzünden satmak yerine izlemeyle ilgilendiler.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
August 07, 2025, 12:30:05 PM |
|
Dün yanlış anladıysam bir tane launchpad açıkladılar ve bugün direk %50 kar verdi bu kar'ın devam edeceğini düşünüyorum helede karlı bir başlangıç yaparlarsa aslında buradan risk alınabilecek bir üründü ve hala da öyle gibi duruyor.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
August 07, 2025, 01:36:29 PM |
|
Airdrop ihtimali var mı? Benim de elimde Drugs var ve o da iyi pump yemiş. Desci boş gecilmeyecek bir alan. Şu Drugs başka borsalara da girse güzel olacak.
|
|
|
|
edandrada
Member

|
 |
August 07, 2025, 07:34:01 PM Last edit: August 07, 2025, 09:02:57 PM by edandrada |
|
Dün yanlış anladıysam bir tane launchpad açıkladılar ve bugün direk %50 kar verdi bu kar'ın devam edeceğini düşünüyorum helede karlı bir başlangıç yaparlarsa aslında buradan risk alınabilecek bir üründü ve hala da öyle gibi duruyor.
launchpad açıklanmadı. 2 sebeple arttı. 1) coinbase yol haritasına ekledi. 2) staking geldi. staking geldi. saçma sapan bir staking ama. stake edip bio kazanamıyorsun. stake edip bioxp puanı alıyorsun. bu puan da ilerideki launchlara katılmak için öncelik veriyor. saçmalığı şurada, şu anda zaten sitedeki launchlarda softcape ulaşılamıyor. bu puan olsa ne, olmasa ne. zaten isteyen herkes istediği kadar alabiliyor launchtan. hoş zaten launchların da kazandırdığı yok. myco diye birşey çıktı. ilk satış fiyatının yarı fiyatına düştü şu anda. üstelik hala ilk alanlara coinleri dağıtılmadı. örneğin, icodan 1 dolara alıyorsun. 6 ay vesting veriyorlar. sen vestingi beklerken o arada markete çıkıyor ve şu an fiyat 0.5 dolardan işlem görüyor. sen hala 4 5 ay daha coin gelecek diye bekleyeceksin. olur da ufak bir ayı gelse, gitti para. kısaca çöpoğluçöp. adamlar kendi launchpadinde kullanılmak için çıkarttı bio coini. satışları sol ve eth ile yapıyor. kendi coinlerini kendi padlerinde bile kullanmıyorlar. Airdrop ihtimali var mı? Benim de elimde Drugs var ve o da iyi pump yemiş. Desci boş gecilmeyecek bir alan. Şu Drugs başka borsalara da girse güzel olacak.
airdrop falan olmaz. takım kendi yiyor. kimseye yedirmiyor. launchpaddeki projelerin çoğu da takımın kendisinden çıkma. döndürüp döndürüp s.kiyorlar kısaca. fiyatı buralara 0.9 dolardan geldi. sakın eski fiyatına gelir diye düşünmeyin. brian armstrong un rsc projesi daha mantıklı.
|
|
|
|
|
|