Bitcoin Forum
April 04, 2026, 10:03:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Jesu li BTC mixeri legalni u HR?  (Read 365 times)
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3458
Merit: 9108

View Profile
December 14, 2024, 07:51:58 AM

Ne znam..

Poznanik prodao firmu u hrvatskoj, prebacio si lovu na revolute, hrvatska mu isla sjest na vrat zbog neplacenog poreza na dobit, mogla mu je samo sjest na hrvatske bankovne racune, revolute nije mogla dirat.

Da mu ide dirat revolute drzava kao takva mora otvorit case u Litvi, i onda natjerat Litvu da uzima sredstva, a očito im se zbog tih par sto tisuca eura ne da zajebavat s time.
Zato kažem da bi tako trebalo funkcionisati u teoriji a šta se zapravo dešava u praksi je možda nešto sasvim drugo. Ipak ne ubrajam ni Litvu ni Hrvatsku u ozbiljne države. Možda Litva nije potpisnik OECD i FATCA sporazuma a možda jest a baš ih zaboli da ispunjavaju obaveze koje imaju prema tim ugovorima. Hrvatski državni organi bi se mogli obratiti Revolutu i zatražiti podatke o svojim državljanima koji kod njih imaju otvorene račune. Nešto slično su uradili sa Payoneer-om npr.

SirJohnVonSlotty
Hero Member

Activity: 782
Merit: 918

#GobaDoGroba

View Profile WWW
December 14, 2024, 07:55:53 AM

Nešto slično su uradili sa Payoneer-om npr.

Mi možeš backupat ovo, ne mogu nać ništa oko Payoneera, samo Skrill situaciju oko fiskalizacije.

Koristim ih od kako su se otvorili i nikad ništa, sjete me se jednom u deset godina da postojim.
Pmalek
Legendary
*

Activity: 3458
Merit: 9108

View Profile
December 14, 2024, 08:15:55 AM

Mi možeš backupat ovo, ne mogu nać ništa oko Payoneera, samo Skrill situaciju oko fiskalizacije.

Koristim ih od kako su se otvorili i nikad ništa, sjete me se jednom u deset godina da postojim.
Ne mogu ničim backupat nažalost osim rekla/kazala. U nekom trenutnu su se guzonje iz porezne sjetili da provjere freelancere koji primaju dohodak iz inozemstva putem platnih usluga kakav je i Payoneer. Prema onome što sam čuo od jednog bivšeg kolege iz freelance svijeta je to da su dobili podatke o njihovim računima (za određeni vremenski period) i onda iste te teretili za porezni dug. Više detalja nemam niti mogu spekulisati o kolikoj grupi freelancera je riječ.

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: