Yanlış mı görüyorum haber mi yalan bilmiyorum ama BYD'ye talep yüksekmiş. Bu fiyatlara rağmen. Akıl alır gibi değil. BYD markası fena bir marka değil bence, arabalara güzel denebilir. Piyasada ne çöpler var. Zaten dünyada satış sayıları ortada. Ama bence Türkiye distribütöründen kaynaklı büyük i.nelik var. ALJ isimli Toyota'nın da distribütörü olan firma adeta müşteriyi s.kme üstüne çalışıyor. Distribütör Suudi olursa işte böyle olur. Halkın bilinçlenmesi ve bunlardan alışveriş yapmaması gerekiyor. Türk bir firma özellikle Toyota'ya nasıl talip olmaz anlamıyorum.
Toyota'ya talip olmayı geçtim. Elinde TOGG gibi bir marka var ve teşviklerle bir araba üretmişsin. TOGG'un geliştirilmesine ve halkın ulaşabileceği orta segment bir modele odaklanmak yerine neden BYD'ye teşvik veriliyor anlamsız. Hatta TOGG'a rakip yerli firmaların ortaya çıkmasını sağlayıp rekabet ortamı oluşturarak halka daha uyguna iyi araçlar üretmek amaçlanabilirdi. BYD otomobil üretimi yanında aynı zamanda büyük bir batarya üreticisi. Güçlü bir firma ama önceliğin yerli markalara verilip daha fazla rekabet ortamı sağlanması gerekiyordu. Böyle olmayınca distribütör insafına kalıyoruz.
Togg seçim ürünüydü fazlası değil bir sözde jeep yapıyorsun en yakın yaylaya seni getirip götüremiyor

350 km menzil nedir allah aşkına ilk günden beri dedim.
Togg'un ne avantajı kaldı? hiç neden alayım?