Bitcoin Forum
April 03, 2026, 02:41:20 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
Author Topic: testnet günlüğüm.  (Read 1513 times)
ozgr
Legendary
*

Activity: 1862
Merit: 1059

View Profile
May 31, 2025, 04:50:29 PM

Hyperspace'de 6 hane puan kasanları gördüm sosyal medyada 1.5 senedir çalıştırıyormuş dediğine göre.Bize yine döner parası düşer gibi gözüküyor.
Valla 5 hane kastıktan sonra bıraktım ne bırakır veya bir şey bırakır mı bilmiyorum.Çoğu şeyi boşa yapmışız gibi geliyor açıkcası o yüzden yakında silerim bu uzun süredir varolan bir proje zaten halen daha bir TGE veya tokenizasyon açıklamadı sanırsam pek takip etmedim ama bir şey beklemiyorum bundan.Sadece bilgisayarı bunun yüzünden açık bıraktığıma üzülüyorum neyseki chrome eklentileri de o ara çalışıyordu da pek fazla sorun olmadı benim için.Bu mesajı atalı 3 ay olmuş halen bir haber yok adamlardan.Twitterlarına baktım öyle önemli bir tweet göremedim.
twitter : https://x.com/hyperspaceai

çok fazla kişinin olduğu yerlere bakmıyorum son dönemlerde gensyn var ama elimdeki sürekli hata veriyor çözümü discordda bile bulamadım ipneler cevap vermiyor

aztec var oda ücretli rpc istiyor
drosera var online olmadı bir türlü
dria var o sorunsuz çalışıyor sanırım türk projesi
nockchain var blockları ındırmıyor bir tür madenciliki.
blockcast var

son dönem ilgilendiğim çok varda hangisi değerli olur bilmiyorum

w.ai var o fena gitmiyor ama artık puan toplaması zor ilk dönem çok kolaydı.

W.ai pek bilinmiyor ama potansiyeli var gibi duruyor. Beta testing sürecinde 200 300 node vardı şu ara alfaya geçiş hazırlığı var katılmanızı tavsiye ederim.
Gpunun %20 kısmını kullanıyor pek yorucu değil.
yenilmez86
Member
**

Activity: 1326
Merit: 47

View Profile
June 01, 2025, 01:06:24 PM

Hyperspace'de 6 hane puan kasanları gördüm sosyal medyada 1.5 senedir çalıştırıyormuş dediğine göre.Bize yine döner parası düşer gibi gözüküyor.
Valla 5 hane kastıktan sonra bıraktım ne bırakır veya bir şey bırakır mı bilmiyorum.Çoğu şeyi boşa yapmışız gibi geliyor açıkcası o yüzden yakında silerim bu uzun süredir varolan bir proje zaten halen daha bir TGE veya tokenizasyon açıklamadı sanırsam pek takip etmedim ama bir şey beklemiyorum bundan.Sadece bilgisayarı bunun yüzünden açık bıraktığıma üzülüyorum neyseki chrome eklentileri de o ara çalışıyordu da pek fazla sorun olmadı benim için.Bu mesajı atalı 3 ay olmuş halen bir haber yok adamlardan.Twitterlarına baktım öyle önemli bir tweet göremedim.
twitter : https://x.com/hyperspaceai

çok fazla kişinin olduğu yerlere bakmıyorum son dönemlerde gensyn var ama elimdeki sürekli hata veriyor çözümü discordda bile bulamadım ipneler cevap vermiyor

aztec var oda ücretli rpc istiyor
drosera var online olmadı bir türlü
dria var o sorunsuz çalışıyor sanırım türk projesi
nockchain var blockları ındırmıyor bir tür madenciliki.
blockcast var

son dönem ilgilendiğim çok varda hangisi değerli olur bilmiyorum

w.ai var o fena gitmiyor ama artık puan toplaması zor ilk dönem çok kolaydı.

W.ai pek bilinmiyor ama potansiyeli var gibi duruyor. Beta testing sürecinde 200 300 node vardı şu ara alfaya geçiş hazırlığı var katılmanızı tavsiye ederim.
Gpunun %20 kısmını kullanıyor pek yorucu değil.

AMD kart kabul ediyorlar mı şuan acaba bilgisi olan var mı?
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 2154

View Profile
June 01, 2025, 01:09:59 PM

deneyebilirsin ilk girdiğimizde yanlışım yoksa discorddan role alıyor öyle indirebiliyorduk şimdi ref mef bir dünya şey geldi ufakta olsa piyasası belli arar ara duruyor puan getirmiyor ama yanlış hatırlamıyorsam gunluk 700 puan getiriyor ilk günler deli getiriyormuş olmalı allahtan birkaç pc'de çalıştırmıştımda keyfim yerinde.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
June 11, 2025, 08:01:49 PM
Merited by EFS (1), xzone (1), Lachrymose (1), Jossque (1)

Evet dostlar günlük kaldığı yerden devam ediyor.

1. gensyn https://www.gensyn.ai/testnet  : 1pc 4070 ayırdım hususi buna çalışıyor ilk defa 1 günü sorunsuz doldurduk çalışmaya devam ediyor
2. dria : https://dria.co/edge-ai/my-node  sanal pc'de 5 farklı cüzdanla üretiyorum + m2 + m4 toplamda 7 cüzdan
3. blockcast 10 farklı ubuntu sanal pc de dockerda çalışıyor
4. wai 2 farklı hesap her birinde 300k olduk
5. kuzco 3. sezon başlamış 3 farklı apple'da bunu aktif ettim bu sefer upload falan filan demedi çalışıyor

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
June 18, 2025, 08:11:03 AM
Last edit: June 18, 2025, 09:25:04 AM by mandown
Merited by Vispilio (3), MK-74 (1), Lachrymose (1), Jossque (1)

Gensyn 4070 super için her reward dağıtımında ortalama 500 puan getirecek ayarlar aşağıdaki gibidir şimdi ki amacım ise win'leri arttırmak.
model_revision: main
torch_dtype: float32
bf16: false
tf32: false

# Dataset arguments
dataset_id_or_path: 'openai/gsm8k'

# Training arguments
max_steps: 30 # Original 450
gradient_accumulation_steps: 4
gradient_checkpointing: false
gradient_checkpointing_kwargs:
  use_reentrant: false
learning_rate: 5.0e-7 # 1.0e-6 as in the deepseek math paper 5-e7 from https://hijkzzz.notion.site/unraveling-rlhf-and-its-variants-engineering-insights#147d9a33ecc9806090f3d5c749d31f05
lr_scheduler_type: cosine
warmup_ratio: 0.03

# GRPO arguments
use_vllm: false
num_generations: 2
per_device_train_batch_size: 1
beta: 0.001 # 0.04 as in the deepseek math paper 0.001 from https://hijkzzz.notion.site/unraveling-rlhf-and-its-variants-engineering-insights#147d9a33ecc9806090f3d5c749d31f05
max_prompt_length: 256
max_completion_length: 1024

# Logging arguments
logging_strategy: steps
logging_steps: 2
report_to:
- wandb
save_strategy: "steps"
save_steps: 50
seed: 42

# Script arguments
max_rounds: 10000

# Model-specific arguments
model_name_or_path: unsloth/Qwen2.5-0.5B-Instruct
output_dir: runs/gsm8k/multinode/Qwen2.5-0.5B-Instruct-Gensyn-Swarm

3060 için ise max_completion_length: 1024 kısmını 512 'ye düşürün birde gpu'daki vram sınırı koymak için
vllm_gpu_memory_utilization: 0.85
komutunu ekletin bu %85 vram kullan demek Cheesy

kullanıcılara bağlantıda sorun yaşıyorsanız

nano rl-swarm/hivemind_exp/runner/grpo_runner.py
dosyayını nano ile açın dht = hivemind.DHT(start=True, startup_timeout=30, **self._dht_kwargs(grpo_args))
satırındaki 30'u 120 yapıp tekrar deneyin

inanın buraya koyduğum bu bilgileri arasınızda bulmanız günler alacak Cheesy

editlenecek config dosyası :
nano $HOME/rl-swarm/hivemind_exp/configs/mac/grpo-qwen-2.5-0.5b-deepseek-r1.yaml

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
July 15, 2025, 08:00:47 AM

ödüllü olduğu söylenen bir testnetimiz var dostlar kurulum aşamaları çok basit pek duyuklan bir proje değil o yüzden belki yapan az olur hesabı multilemek bile lazım

https://github.com/0xmoei/octra

Yapılacakları vereceğim linkten okuyabilirsiniz yapamayan olursa ben size yardımcı olurum.

2 işlemimiz var 1. işlemde cüzdan oluşturacaksınız 2. işlemdede cli yani cüzdana erişim arayüzünden oluşturacağınız cüzdanlara veya benim cüzdanıma ürün gönderebilirsiniz.

octHWjq2j8QP4zQEbyrBBYxyrszjsCmkAo2VQrPPqSjq9NM

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 13, 2025, 06:36:42 PM

Günlüğü kendi haline bıraktığımı düşünmeyin uzun zamandır işe yarayan node yoktu bugün yeni bir ceremony hikayesi başladı yarın büyük ihtimalle elimden geldiğince bokunu çıkartırım o zamana kadar burada paylaşayımda sizde yapın ayın 13-22'si arasında yapılacak belirli şartlar var o şartları karışıyorlarsanız iki dakika bile düşünmeden başlayın

https://github.com/FurkanL0/ethstorage-trusted-setup-ceremony/blob/main/ReadmeTR.md

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2100
Merit: 2134

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
August 13, 2025, 07:09:01 PM

Günlüğü kendi haline bıraktığımı düşünmeyin uzun zamandır işe yarayan node yoktu bugün yeni bir ceremony hikayesi başladı yarın büyük ihtimalle elimden geldiğince bokunu çıkartırım o zamana kadar burada paylaşayımda sizde yapın ayın 13-22'si arasında yapılacak belirli şartlar var o şartları karışıyorlarsanız iki dakika bile düşünmeden başlayın

https://github.com/FurkanL0/ethstorage-trusted-setup-ceremony/blob/main/ReadmeTR.md
Node işi bence bitti airdrop gibi kimseye payını vermiyorlar bile son projelerde

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 13, 2025, 07:26:40 PM

Node işi bence bitti airdrop gibi kimseye payını vermiyorlar bile son projelerde

bitsin ne kadar az kişi o kadar fazla pay alabilme ihtimali şahsen bu dönemleri daha çok seviyorum aptos'un sadece bir node başvurusundan gel ödüllerini al demişlerdi o bile deli para etmişti.

node airdrop vsvs bunların tamamı vakıfların ceplerindeki parayı aklama yollarından birkaçı öyle yada böyle bu gibi olaylar devam edecek etmeye de devam edecek 100 tane yaparız 2 tanesi 100 tanesinin parasını çıkartır önemli değil zaten maliyetsiz şeyler.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 14, 2025, 06:54:47 PM

diğerinde bakım gibi birşey var sürekli durup duruyor dün gördüğüm gii yapmadım yapabilseydim sanırım direk bitirirdim şimdi bir tane daha var ikisindede sıra var.

https://github.com/0xmoei/semaphore-trusted-setup-ceremony

yapan kişi sayısı 500 civarı 2000-3000 kişi bitirirse yine iyi deriz.

mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 31, 2025, 06:21:44 AM

Öncelikle elimdeki kaynaklarla sıfır maliyetle yüklü droplar almak. Bu konuyu nft konusu gibi güncel tutacağım ancak buradaki olay biraz farklı nft dediğin çok oluyor ve her yerde gerçekten ödül verebilen testnet bulunmuyor. Testnet çok ama para eden yok.

Şimdi size drop beklediğim bir projeden bahsedeceğim.

Ceremony.union.build

linux veya mac gerekiyor windows makinalarda olmuyor başarılı olarak ben testneti bitirdim ancak buraya yazmak aklıma gelmedi.

1. docker indir
2. orbstack indir
3. gmail.
4. twitter
5. keplr cüzdan
6 linux veya mac pc

Bu altılıyı topladınız mı? tamamdır ilk ikisini kur ceremony.union.build'e gir gmail ile giriş yap keplr'dan atom cüzdanını al siteye gir sitedeki kodu linux veya mac'de terminale gir dosyayı indir sıraya gir.  Sıra sana geldiğinde ki uzun sürüyor takip et twit at bitti gitti Bedava dolarlar hayırlı olsun.

Bakın beklentim büyük. Elimden geldiğince multiliyorum ne kadar multilediğimi söylemeyeyim Cheesy

Bunu yapanlar nft mintlrdiyse testnet falan yapmadan direk nftden 32.000 tane aldı benim için bu sezonun en büyük ödülünü kapmış olabilirim ayın 4unde listelenme var umarım 1b fdv ile launch oluruz lda kafamdaki plan için yola cikarim.

Ceremony denen şeyi araştırdığımda proje launch olduğu gün ağın daha güvenli başlaması için gereken bir işlem olduğunu öğrendim bundan sonra ceremony varsa saldırmak lazım eğer hesabınız aktif kullandığınız bir x hesabına bağlı ve aktif bir cuzdansa 66-70k arasi union aldılar.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
August 31, 2025, 09:06:46 AM

Öncelikle elimdeki kaynaklarla sıfır maliyetle yüklü droplar almak. Bu konuyu nft konusu gibi güncel tutacağım ancak buradaki olay biraz farklı nft dediğin çok oluyor ve her yerde gerçekten ödül verebilen testnet bulunmuyor. Testnet çok ama para eden yok.

Şimdi size drop beklediğim bir projeden bahsedeceğim.

Ceremony.union.build

linux veya mac gerekiyor windows makinalarda olmuyor başarılı olarak ben testneti bitirdim ancak buraya yazmak aklıma gelmedi.

1. docker indir
2. orbstack indir
3. gmail.
4. twitter
5. keplr cüzdan
6 linux veya mac pc

Bu altılıyı topladınız mı? tamamdır ilk ikisini kur ceremony.union.build'e gir gmail ile giriş yap keplr'dan atom cüzdanını al siteye gir sitedeki kodu linux veya mac'de terminale gir dosyayı indir sıraya gir.  Sıra sana geldiğinde ki uzun sürüyor takip et twit at bitti gitti Bedava dolarlar hayırlı olsun.

Bakın beklentim büyük. Elimden geldiğince multiliyorum ne kadar multilediğimi söylemeyeyim Cheesy

Bunu yapanlar nft mintlrdiyse testnet falan yapmadan direk nftden 32.000 tane aldı benim için bu sezonun en büyük ödülünü kapmış olabilirim ayın 4unde listelenme var umarım 1b fdv ile launch oluruz lda kafamdaki plan için yola cikarim.

Ceremony denen şeyi araştırdığımda proje launch olduğu gün ağın daha güvenli başlaması için gereken bir işlem olduğunu öğrendim bundan sonra ceremony varsa saldırmak lazım eğer hesabınız aktif kullandığınız bir x hesabına bağlı ve aktif bir cuzdansa 66-70k arasi union aldılar.
Bir türlü yapmak içimden gelmemişti hayırlı olsun hocam kazancınız. 0.05 yani 500m fdv bekleniyor 10-15 hesap multileyen bi 30K dolar kaldırdı.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
August 31, 2025, 04:19:44 PM

@execijutiere bu ceremony hikayesinin çok değerli olduğunu zaten biliyordum kriterler arasında olacağı kesindi zaten nft alan biri ceremony yapmış oluyor emek verip testneti 7 levele getiren biri nereden baksan hesap başı 60-70k şaka maka aldı.

Ben ne k adar aldığımı söylemeyeyim sadece şöyle diyeyim bir tane pc ağzına kadar chrome hesapları dolu Cheesy

Ceremony ile ilgili bir hikaye görürseniz dalın hemde öyle böyle dalmayın.

Union'dan sağlam para kaldırısam  Smiley Gensyn için 3-5 tane 5070 alacağım bu hafta zaten ai ayağına gpu lazım oluyor.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
September 01, 2025, 05:32:17 AM

@execijutiere bu ceremony hikayesinin çok değerli olduğunu zaten biliyordum kriterler arasında olacağı kesindi zaten nft alan biri ceremony yapmış oluyor emek verip testneti 7 levele getiren biri nereden baksan hesap başı 60-70k şaka maka aldı.

Ben ne k adar aldığımı söylemeyeyim sadece şöyle diyeyim bir tane pc ağzına kadar chrome hesapları dolu Cheesy

Union'dan sağlam para kaldırısam  Smiley Gensyn için 3-5 tane 5070 alacağım bu hafta zaten ai ayağına gpu lazım oluyor.
Bol kazançlar hocam umarım istediğiniz fiyattan satabilirsiniz. Nedense bu aralar projeleri multilemekte güçlük çekiyorum bunu çözmem lazım.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
September 01, 2025, 07:15:24 AM

Bol kazançlar hocam umarım istediğiniz fiyattan satabilirsiniz. Nedense bu aralar projeleri multilemekte güçlük çekiyorum bunu çözmem lazım.

Teşekkürler bu sezonun sanırım aldığım en büyük 2. Drobu olacak bir diğeri zaten vana idi vanada elim.daha rahatken rahat durmadım yoksa deli rakamlari gorurmusuz. Smiley

Geçenlerde oyun konusunda dediğim sistemi sırf bu işler için kurmuştum şuan node hikayesi olan herhangi bir projeyi 10 cicarmi multiliyetecek altyapim hazır. Zaten sistem şuan sana multilemezsen kuş kadar birşey veriyor yapabildiğimizin en iyisini yapabilme dönemi.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
September 04, 2025, 05:46:18 PM

Unionda türk topluluğunun beklentisi büyüktü o da çöp oldu. Yakında node ve testnet ile uğraşan sayısı azalırsa tekrardan burada güzel drop görürüz.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
September 04, 2025, 06:29:18 PM

Unionda türk topluluğunun beklentisi büyüktü o da çöp oldu. Yakında node ve testnet ile uğraşan sayısı azalırsa tekrardan burada güzel drop görürüz.

beklentimin bayağı altında geldi ama sorun yok uzun zamandır aldığım en büyük drop oldu ama bu rakamlardan satmayı bırak üstüne biraz aldım bakalım 0.02 veya üstünü görebilecekmiyiz.

Bizdeki şans o ya sattığım yürüyor satmadığım yürümüyor nasip.

Testnet işi ihtiyaç insanlar unutsunki biz devam edelim.  şimdi de sıra bunda

https://portal.pi2.network/reactor

aktif olarak

w.ai
dria
blockcast
nexus
ve netrum ile devam ediyorum

execijutiere
Legendary
*

View Profile
September 05, 2025, 11:23:08 AM

pi squaredi paylaşmıştım da nexus da da görevler varmış.2 gün önce başlamış
link : https://quest.nexus.xyz/loyalty

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
September 07, 2025, 05:42:59 PM

Son dönemde paylaşımlarınız azaldı ama çok başarılı gidiyordunuz sadece piyasa kötü aslında kötü değilde düşündüğüm etf hikayesindeki konu oluyor içerdeki para kurumsallar arasında dönerken bize düşen birşey malesef olmuyor.

pi için bot kurulmuş çatır çutur tx atıyorlar bende birkaç hesapla deniyorum bakalım birde sürekli elektrik kesintisi oluyor elimdeki ups arızalanmış çok canım sıkılmaya başladı bu hikayeye.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
September 07, 2025, 06:44:27 PM

Son dönemde paylaşımlarınız azaldı ama çok başarılı gidiyordunuz sadece piyasa kötü aslında kötü değilde düşündüğüm etf hikayesindeki konu oluyor içerdeki para kurumsallar arasında dönerken bize düşen birşey malesef olmuyor.

pi için bot kurulmuş çatır çutur tx atıyorlar bende birkaç hesapla deniyorum bakalım birde sürekli elektrik kesintisi oluyor elimdeki ups arızalanmış çok canım sıkılmaya başladı bu hikayeye.

Valla hocam hiçbir projeyi multileyesim gelmiyor piyasa çok sıkıcı olmaya başladı.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███