Bitcoin Forum
March 06, 2026, 07:58:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Onchain Omies  (Read 63 times)
execijutiere (OP)
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 2102

View Profile
January 14, 2025, 04:28:55 PM

Celestine Sloth holderları başta olmak üzere bazı koleksiyonların holderları bu projeden wl alacakmış.Mantra ağına OM bridge yapanların,stake işlemi gerçekleştirenlerin de wl hakkı olacağı konuşuluyor.Mantra chain'in OG koleksiyonu olma yönünde ilerliyorlar şuan ve Bu NFT'leri Celestine Sloth çizimini yapan sanatçı yapacakmış.Kazandırır kazandırmaz bilmiyorum sadece konusunu açmak istedim burada NFT holderı olanlar vardı. Toplam supply 8888 tane olacakmış.Mantra ceosu da NFT koleksiyonunu sahiplendi.
X : https://x.com/OnchainOMies
mandown
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 2120

View Profile
January 15, 2025, 10:31:58 AM
Last edit: January 15, 2025, 11:08:17 AM by mandown

direk mint yok sadece sloth değil birçok koleksiyon fcfs wl ye sahip slothun tek farkı 1. tierde olması ancak ondada üç yada dört farklı nft grubu var tier 1 olacak olan nft sayısı belli millet birbirine kırdıracaklar yanlışım yoksa benım diğer nftler dahil toplamda 10'dan fazla cüzdada wl olacak ama yedirmezler 40-50k kişi 2000 nft için saldıracak nasıl olacak bu iş?

Kazandırır mı? evet tabiki kazandırır zaten çok ucuz olacak wl'den alamzsam tahtadan direk alırım.

SLOTH
BADkids
mads
mamut

şimdilik bunlar tier1de alma hakkına sahip bildiğim topluluklar daha da yakında artar bu.

Mintlemeyle belki hiç uğraşmam daha değerli projeler oluyor mullin itine harcayacağım vakte yazık.

Bunun yerine racoon nft çıktığında tahtadan alabiliyorsanız 0.1-0.2 eth arasından alın daha karlı olur.

mandown
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 2120

View Profile
February 25, 2025, 09:02:50 AM

bu boku mintleyemedim diye cosmos ekosistemine ait node kurulumundan tutunda cli kullanarak nft mintlemeye kadar birçok şeyi son bir ayda öğrendim 18-19 nft mintleme hakkım vardı 2 tane mintledim bedavadan 20 bin dolar para gitti.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: