|
|
mandown
Legendary
Activity: 2590
Merit: 2120
|
 |
March 20, 2025, 04:55:34 AM |
|
Piyasa moralimi bozdu inan hep saldım belki bugün bakarım pek sanmıyorum da
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
Activity: 2072
Merit: 2109
|
 |
March 26, 2025, 10:44:20 PM |
|
Bunda da test süreci bitti.CLI node'u satın alıp çalıştırmıştım.2 dolar karşılığı yönelttikleri siteden alıp çalıştırabiliyordunuz ben de pek fazla zaman ayırmadan 2 dolarlık ETH karşılığı siteden CLI nodelarını çalıştırdım ve testnet sürecinin dün itibariyle tamamlandığını açıklayan bir tweet attılar.İlerleyen zamanlarda yeni duyurular geleceğini bekleme kalmamızı da eklemişler.Pek bir şey düşeceğini zannetmiyorum ama buraya OG Pass falan filan derken bi yaklaşık 10 dolar harcadım 100-150 dolar bıraksa kafi çok yormadı belki fazlasını verir. Tweet : https://x.com/layeredge/status/1904862886910189926
|
|
|
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
April 25, 2025, 07:01:23 PM |
|
Layeredge PoH doğrulaması birkaç saat önce bitti ve 500 bin kişiden fazla doğrulama yapıldığını açıkladılar.Nasıl bir airdrop atarlar orası muallakta fakat güzel bir sıralamam vardı yanlış hatırlamıyorsam son puanımı hatırlamıyorum o yüzden total node points olarak da yansıtmışlar.Gelecek aşamalar için eligible olup olmadığınızı linke gidip cüzdan bağlayarak görebilirsiniz.Bir sonraki aşama artık mainnete geçme aşaması airdrop ne zaman olur şuan da bir açıklama yok ama çok bekletmeseler iyidir.Piyasa düzelmeye başlamışken TGE olmaları onların yararına olur gibi geliyor. Link : https://dashboard.layeredge.io/epoch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cacabey_40
|
 |
May 30, 2025, 05:41:24 PM |
|
Okx web3 wallete, cüzdanlarını import edenler kaç edgen aldığını görebiliyor arkadaşlar. 152 EDGEN vermişler. Toplam arzı 1 milyar. 2 haziranda claim açılacak. Tahminen kaç olur fiyatı?
|
.
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
May 30, 2025, 05:58:05 PM |
|
Okx web3 wallete, cüzdanlarını import edenler kaç edgen aldığını görebiliyor arkadaşlar. 152 EDGEN vermişler. Toplam arzı 1 milyar. 2 haziranda claim açılacak. Tahminen kaç olur fiyatı?
Sanırım 290 milyon sirkülasyonda olacak.Maksimum 1 dolar olur gibi geliyor hocam o da olmaz ya.Bence rezalet bir airdrop verecekler gibi geliyor bana da 300 küsür gelmiş ben sıralamada ilk 100'lerdeydim.Herşeyini de yaptım eğer böyle saçma bir dağıtım varsa bu projeden de bir şey olmaz. 40-50 cent arasında olacağı maksimum eğer OKX üzerindeki doğruysa.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
May 31, 2025, 08:20:57 PM |
|
80 tane atmışlar multilemeyi unuttum multilemek lazımmış 10 hesap açsan 800 tane olurmuş az emekle fena olmayan drop alırmışız.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 12:49:19 PM |
|
10 dolar airdrop hayırlı olsun 250 dolara 12500 token satışı olmuş bizim airdroplar çöp yani.satışı geç gördüm erken görsem kesin alırdım 10xi var 20m fdvden yapılmış satış.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 01:03:04 PM |
|
10 dolar airdrop hayırlı olsun 250 dolara 12500 token satışı olmuş bizim airdroplar çöp yani.satışı geç gördüm erken görsem kesin alırdım 10xi var 20m fdvden yapılmış satış.
satışı görünce alırsın dedim ama mevcut piyasaya güvenmediğim için gördüğüm halde almadım buna 20m fdv ile alacağıma gider kaitodaki loud'u şimdi alırım solana ve kaito sayesinde bana göre bu malı yürütürler ama bu layer edge cidden çöp bir proje topluluğa destek çıkmıyorsa ondan bir cacık olmuyor yine ekibi zengin ettiler.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 01:06:54 PM |
|
satışı görünce alırsın dedim ama mevcut piyasaya güvenmediğim için gördüğüm halde almadım buna 20m fdv ile alacağıma gider kaitodaki loud'u şimdi alırım solana ve kaito sayesinde bana göre bu malı yürütürler ama bu layer edge cidden çöp bir proje topluluğa destek çıkmıyorsa ondan bir cacık olmuyor yine ekibi zengin ettiler. Satışı görseydim kesin alırdım. Çıktığı gün 200m fdvyi görecektir diye düşünüyorum o yüzden 10x garantiydi. 0.1 eth 1 eth olurdu. Projede ilk günden beri içindeyim ve 1dk bile nodeu durdurmadım yazık vallaha açıkcası yapılan airdrop 10 dolar nftnin ücretini verdi sadece.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 01:14:26 PM |
|
satışı görünce alırsın dedim ama mevcut piyasaya güvenmediğim için gördüğüm halde almadım buna 20m fdv ile alacağıma gider kaitodaki loud'u şimdi alırım solana ve kaito sayesinde bana göre bu malı yürütürler ama bu layer edge cidden çöp bir proje topluluğa destek çıkmıyorsa ondan bir cacık olmuyor yine ekibi zengin ettiler. Satışı görseydim kesin alırdım. Çıktığı gün 200m fdvyi görecektir diye düşünüyorum o yüzden 10x garantiydi. 0.1 eth 1 eth olurdu. Projede ilk günden beri içindeyim ve 1dk bile nodeu durdurmadım yazık vallaha açıkcası yapılan airdrop 10 dolar nftnin ücretini verdi sadece. umarım görür ama attığı airdroba göre görmez adamlar aç gözlü. %6'sını direk tge airdrop attılar ve siz ilk sıralamalardasınız o kadar az aldınız 60 milyon token'dan kuş kadar pay düştüğüne göre adil dağıtmadılar. bir çakallık hissediyorum umarım dediğiniz olur katılanlar kazanır.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 01:17:24 PM |
|
satışı görünce alırsın dedim ama mevcut piyasaya güvenmediğim için gördüğüm halde almadım buna 20m fdv ile alacağıma gider kaitodaki loud'u şimdi alırım solana ve kaito sayesinde bana göre bu malı yürütürler ama bu layer edge cidden çöp bir proje topluluğa destek çıkmıyorsa ondan bir cacık olmuyor yine ekibi zengin ettiler. Satışı görseydim kesin alırdım. Çıktığı gün 200m fdvyi görecektir diye düşünüyorum o yüzden 10x garantiydi. 0.1 eth 1 eth olurdu. Projede ilk günden beri içindeyim ve 1dk bile nodeu durdurmadım yazık vallaha açıkcası yapılan airdrop 10 dolar nftnin ücretini verdi sadece. umarım görür ama attığı airdroba göre görmez adamlar aç gözlü. %6'sını direk tge airdrop attılar ve siz ilk sıralamalardasınız o kadar az aldınız 60 milyon token'dan kuş kadar pay düştüğüne göre adil dağıtmadılar. bir çakallık hissediyorum umarım dediğiniz olur katılanlar kazanır. Az önce whales marketten otc fiyatına baktım 0.03e kadar düşmüş ben ilk baktığımda 0.20lerdeydi 50m fdv bile görmeyebilir.
|
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
June 01, 2025, 01:21:04 PM |
|
Hala çok pahalı yani o parayla 2 milyon dolara yakın airdrop mu yapmış oldular. nerede bu coinler? açıyorsun bir websitesi birkaç nft birkaç görev milyon dolarlık oluyorlar hala çılgın paralar dönüyor.
|
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
June 02, 2025, 06:52:56 PM |
|
0.02 seviyesinde  beklediğim gibi tamamen çöpten ibaret bir proje suanki fdv 23 milyon dolar yani on satiatan alamayanlar falan riske girmeden şimdi alabilirler  Neyse yeni bir çöp daha bitti
|
|
|
|
|
Cacabey_40
|
 |
June 03, 2025, 09:14:43 AM |
|
Çöplük ama boğa gelirse kazandırır.
|
.
|
|
|
mandown
Legendary
|
 |
June 03, 2025, 09:21:02 AM |
|
aç gözlü ekip droplara çöktü boğada gelse ki boğa geleceğini düşünmüyorum bu zıkkım anca mm ile fiyatlar onun haricinde tamamen çöp.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
June 05, 2025, 03:34:04 PM |
|
Yaptıkları airdrop benim için tam bir hayal kırıklığı oldu fakat uzantısını çalıştırmaya devam edeceğim.Zaten hali hazırda bir çok uzantıyı çalıştırıyorum ve bunların yanına eklemek pek de zararlı bir şey değil ne gelicekse bir şeyler gelir.İnsanları bu airdroptan sonra küstürüp belki de bir sonraki airdropta daha iyi bir airdrop atabilirler (pek zannetmiyorum ya  ) Neyse chrome eklentisini indirdikten sonra dashboard sitelerine gidip edgenOS kodunuzu yapıştırıyorsunuz eklenti üzerinde ve çalıştırıyorsunuz pek zorlayıcı bir yanı yok. Chrome eklentisi : https://chromewebstore.google.com/detail/edgenos-light-node-layere/fnjlbckpopjmpgkjgoiegmnnhahegbcbKeyi alacağınız link : https://dashboard.layeredge.io/
|
|
|
|
|
|