Bitcoin Forum
April 21, 2026, 02:01:49 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ayranımız döküldü  (Read 186 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2632
Merit: 2176

View Profile
February 03, 2025, 07:21:37 AM

nedense bu düşüşlere mutlu oluyorum elimdeki mal ne kadar erisede kafamdaki boğa senaryosu daha da mantıklı hale geliyor milleti likidite ederek daha da diplerde mallar fiyatlanıyor boğa yapıcının kalkıp 1milyar dolarlık malları fiyatlayacağını zaten düşünmüyordum bırak 1 milyarı 200 milyon dolar bile fazla onu daha aşağı çekeceksinki daha ucuza mal toplayasın aslında uzun zamandır gördüğümüz durum bu. boğa gelmiyor sebebi herşey gereksiz değerli.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2114
Merit: 2145

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
February 03, 2025, 08:04:28 AM

Böyle bir temizlik şarttı. Kovid ve FTX ile beraber kripto tarihinin en iyi düşüşleri arasına girdi bu düşüş. Gümrük düşüşü koydular adını artık çok da önemli değil fakat piyasanın daha da gitmesi için böylesine bir düşüş gerekliydi. Altcoinler erirken bitcoin o kadar da etkilenmedi çünkü dominans artmaya başladı. 2 milyar küsür dolar tasfiye olmuşken şimdi gerisi market makerlara kaldı.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
February 03, 2025, 08:12:36 AM

onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum kripto tamamen bağımsız bir kulvar ama osursan etkileniyor 2 gün sonra heryer yeşerir

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1372
Merit: 1028

View Profile
February 03, 2025, 11:14:44 AM

Her şeyin gereksiz değerli olduğuna katılıyorum. Bitcoin ve Ethereum dışında bir de Solana için belki değerinde olabilir yorumunu yaparım ama diğerleri gerçekten pahalı. Elim gitmiyor bazı zamanlar almak için. Çok pahalı ama yüzde 20-30 alabilmek için bazen yüksek fiyatlarda da olsa alım satım yapıyoruz. Böyle durumlarda da terste kalanlar bayağı oldu. İnşallah düzelir yakın zamanda.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2198
Merit: 866

View Profile
February 03, 2025, 03:16:31 PM

nedense bu düşüşlere mutlu oluyorum elimdeki mal ne kadar erisede kafamdaki boğa senaryosu daha da mantıklı hale geliyor milleti likidite ederek daha da diplerde mallar fiyatlanıyor boğa yapıcının kalkıp 1milyar dolarlık malları fiyatlayacağını zaten düşünmüyordum bırak 1 milyarı 200 milyon dolar bile fazla onu daha aşağı çekeceksinki daha ucuza mal toplayasın aslında uzun zamandır gördüğümüz durum bu. boğa gelmiyor sebebi herşey gereksiz değerli.

Hem aranımızı döktüler hem de bize biraz kötü şeyler yaptılar.😄
Gece BTC'nin aşağıya fitil atması ortalığı kan revan etmiş.
Bir çok kişi korkuyor ama aslında buradan para sokup çok rahatlıkla x2-3 alınabilir ama kıyıda köşede parası olan için. Ful malda yakalananlar yine bakacak öylece.
qsamett
Jr. Member
*

Activity: 41
Merit: 2

View Profile
February 03, 2025, 07:34:52 PM

Dün geceki likiditasyon avı tarihteki en büyük likiditasyon alımı olmuş . Coinglass verileri 2.2 b dolar likidite gösterirken, bybit ceosu sadece kendi borsalarında 2bden fazla likiditasyon alındığını söyledi . Bybit böyleyken okx , binance düşünenmiyorum en az 10b$ kaldıraç patladı . Cidden bu süreç herkesi aşırı yordu umarım artık boğa trendine gireriz 3-4 ayda parayı koyup gelip eski mesajlarımıza ne kadar acılı bir dönem ama bir oakdarda büyük ödülü olan bir dönemmiş diye bakarız ...
kizilhare
Member
**

Activity: 318
Merit: 54

View Profile
February 03, 2025, 08:38:52 PM

Dün geceki likiditasyon avı tarihteki en büyük likiditasyon alımı olmuş . Coinglass verileri 2.2 b dolar likidite gösterirken, bybit ceosu sadece kendi borsalarında 2bden fazla likiditasyon alındığını söyledi . Bybit böyleyken okx , binance düşünenmiyorum en az 10b$ kaldıraç patladı . Cidden bu süreç herkesi aşırı yordu umarım artık boğa trendine gireriz 3-4 ayda parayı koyup gelip eski mesajlarımıza ne kadar acılı bir dönem ama bir oakdarda büyük ödülü olan bir dönemmiş diye bakarız ...

Şu aminkodumun marjini can sıkıyor. Bakıyorlar nerede liq olunacak oraya kadar indiriyorlar. Btc de ve eth de yaşanan fitillerin sebebi o bence
Şu marjin olmasın piyasalar bu kadar oynak olmaz.

illetyus
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 397

View Profile
February 04, 2025, 03:12:54 AM

Hem aranımızı döktüler hem de bize biraz kötü şeyler yaptılar.😄
Gece BTC'nin aşağıya fitil atması ortalığı kan revan etmiş.
Bir çok kişi korkuyor ama aslında buradan para sokup çok rahatlıkla x2-3 alınabilir ama kıyıda köşede parası olan için. Ful malda yakalananlar yine bakacak öylece.

Yuzde 50 nakitim var. Dün düşüş sirasinda canlı takip ettim.

Alım yapmaya cesaret edemedim. Ertesi günde büyük oranda topladı zaten.

Bir dalga daha düşüş gelirse cesur olmaya çalışacağım.

Ondekinecakabilirim
Hero Member

Activity: 1526
Merit: 897

View Profile
February 04, 2025, 04:19:03 PM

Ayran bi tık daha dökülebilir bana göre. Henüz geçmiş bi tehlike yok. Bi anda gerisin geriye geldi fiyatlar. Ama hiç güven vermiyorlar bana. Gerçi güven verse de vermese de beklemekten başka bişi yapamıyorum çünkü satamıyorum. Çünkü zirvede gördüğüm fiyatlarda satmadım. Şimdi satmak zor geliyor. Ama 4 sene beklersem. Bi döngü boyunca ayıda kalırsam çok üzülürüm. Çünkü bi çok fırsat oluşurken onları kaçırmak parti dışında kalmak gibi. Herkesin eğlendiği cumartesi gecesi evinde yalnız kalan insan gibi hissediyorum kendimi öyle zamanlarda.

▄███████████████████▄
████████████████████████

██████████▀▀▀▀██████████
███████████████▀▀███████
█████████▄▄███▄▄█████
████████▀▀████▀███████
█████████▄▄██▀██████████
████████████▄███████████
██████████████▄█████████
██████████▀▀███▀▀███████
███████████████████████
█████████▄▄████▄▄████████
▀███████████████████▀
.
 BC.GAME 
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀░▀██████
████▀░░░░░▀████
███░░░░░░░░░███
███▄░░▄░▄░░▄███
█████▀░░░▀█████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███░░▀░░░▀░░███
███░░▄▄▄░░▄████
███▄▄█▀░░▄█████
█████▀░░▐██████
█████░░░░██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀▀░▀▄░███
████▀░░▄░▄░▀███
███▀░░▀▄▀▄░▄███
███▄░░▀░▀░▄████
███░▀▄░▄▄██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████

DEPOSIT BONUS
.1000%.
GET FREE
...5 BTC...

REFER & EARN
..$1000 + 15%..
COMMISSION

Play Now 
mandown (OP)
Legendary
*

View Profile
February 04, 2025, 04:24:30 PM

Ayran bi tık daha dökülebilir bana göre. Henüz geçmiş bi tehlike yok. Bi anda gerisin geriye geldi fiyatlar. Ama hiç güven vermiyorlar bana. Gerçi güven verse de vermese de beklemekten başka bişi yapamıyorum çünkü satamıyorum. Çünkü zirvede gördüğüm fiyatlarda satmadım. Şimdi satmak zor geliyor. Ama 4 sene beklersem. Bi döngü boyunca ayıda kalırsam çok üzülürüm. Çünkü bi çok fırsat oluşurken onları kaçırmak parti dışında kalmak gibi. Herkesin eğlendiği cumartesi gecesi evinde yalnız kalan insan gibi hissediyorum kendimi öyle zamanlarda.

ara ara kar almak gerekiyor geçtiğimiz dönemde vana'dan gelen dropları direk nakite dönmüştüm şimdi 6x yaparsa sattığım yere geliyor Cheesy üstüne param cebimde kriptoda yapılan en büyük hata nakite dönmemek her dönem az çok demez nakite dönerim yada usdt'ye bir sonraki düşüşler için nakit para lazım.

pagong0x
Member
**

Activity: 380
Merit: 52

View Profile
February 06, 2025, 01:58:27 PM

Güven verse zaten herkes longa yükleniyor. Bearish görünüp bir haberle bull olabilir. Umarım öyle olur.
xzone
Legendary
*

Activity: 3290
Merit: 1834

View Profile
February 06, 2025, 08:48:02 PM

ara ara kar almak gerekiyor geçtiğimiz dönemde vana'dan gelen dropları direk nakite dönmüştüm şimdi 6x yaparsa sattığım yere geliyor Cheesy üstüne param cebimde kriptoda yapılan en büyük hata nakite dönmemek her dönem az çok demez nakite dönerim yada usdt'ye bir sonraki düşüşler için nakit para lazım.

Cebimize girmeyen para bizim paramız değildir. Nakite dönmek yapılacak en güzel şey, tamam belki o para ile gelecekte katlayacağımız sermayemizi azaltmış oluyoruz ama parayı yiyemedikten sonra kazanmanın da bir anlamı yok. Bir gecede tüm yatırımı kaybedebiliriz, o zaman ekranda gördüğümüz sayıların hiçbir değeri olmuyor.
Ufak tefek dönüşler bence en güzeli, ek gelir gibi olur sonra da ciddi bir şey alınacağında sağlam bir nakit çekerek işi bitirmiş oluruz Cheesy

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████████████████████████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███