Bitcoin Forum
January 23, 2026, 08:00:54 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Dizi/Film Öneri Başkanlığı  (Read 314 times)
1kodumtek7
Full Member

Activity: 1568
Merit: 186

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
December 27, 2025, 04:58:52 PM

Eğer bilim kurgu ve fantastik türlerinin karışımı bir yapım ilginizi çekiyorsa Stranger Things'i net bir şekilde öneririm. IMDB puanı 8.6.

1980'li yıllarda geçen bir dizi. O zamanları bir bilim kurgu dizisi ile birleştirmek kulağa ilginç geliyordu ve ben de bu yüzden bu diziyi izlemeye başlamıştım. Yalan olmasın baya sardı da. Tek şikayetçi olduğum konu sezonlar arası çok ara verilmesi. 2016'da başlayan dizinin 5. sezona gelmesi 9 sene sürdü insaf ya. Şu an 5. sezon bölümleri yayınlanıyor ve aynı zamanda final sezonu bu. Son bölüm hariç hepsi yayınlandı ve o da yılbaşının hemen ardından ülkemizde yayınlanacak.

lodocus
Member
**

Activity: 145
Merit: 73

View Profile
January 20, 2026, 12:43:44 PM

IT WELCOME TO DERRY

Bu dizi hbo'da dizi ihtiyacınızı karşılayacaktır sadece 9 bölüm yeni sezonda 2027'de başlayacak bu karakteri bu denli bilmiyordum çok hoşuma gitti hem dizi hemde konu dehset iyi.
IT serisi bence korku adına yapılan en iyi işlerden birisi. Hem filmlerini hem de dizisini sadece korku unsurunu değil senaryoyu ve evreni de merak ederek izliyorsunuz. Ayrıca arkaplanını daha ilk filmden çok ince ayarlamışlar. Stephen King'in romanından uyarlama ancak bu kadar güzel yapılabilirdi.

Daha önceden ne filmlerini ne de dizisini izlememiş herkese öneriyorum. Korku türüne en ufak bir ilginiz bile varsa eminim bu seri sizin de ilginizi çekecektir. İzleme sırası önce ilk 2 film, sonrasında dizi şeklinde.
ajanwalker
Hero Member

Activity: 2114
Merit: 840

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
January 21, 2026, 04:43:55 PM

Bitmeyen Sınav ( 12th failed) Hint filmi 2 saat 26 dakika ama çok kaliteli bir film. Gerçek hayattan uyarlanmış bir film.  Öyle oynama atlama zıplama yok. Vazgeçmemenin ne demek olduğunu bize gösteriyor.
Ailecek izlenecek bir film. Netflix'te de var. 2023 yapımı bir film.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
lodocus
Member
**

Activity: 145
Merit: 73

View Profile
January 22, 2026, 10:00:16 PM

Gerilim filmi önerisi olan var mı? Normalde benim aradığım tür korku tanımına daha yakın gibi ama korku filmi önerilerinden bulduklarım hep aynı klişe korku sahneleriyle oluyor. Bu yüzden kaliteli olduğunu düşündüğünüz psikolojik, bilim kurgu ve suç gerilim filmleri için önerilerinizi bekliyorum. Korku içeriği çok yüksek olmayan senaryosu sağlam filmleri de severim. Aslında bittiğinde beni şaşırtan çoğu filmi severim, sadece son zamanlarda ne açsam hüsranla sonuçlanıyor.

Türden az da olsa birikimim var diyebilirim, bu yüzden 2-3 film önerseniz de olur. Arada izlediklerim de çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: