O da birşey mi hukukun üstünlüğü endeksinde 1900 lu yıllara döndük bu beyinsiz muhalefet adını anmaz.
Hocam sen de artık benim gibi iktidara kızmak yerine muhalefete mi kızıyorsun? Bir ülkenin ileriye gitmesinde en büyük pay muhalefetin bence çünkü muhalefet iktidarı denetlemek için vardır. İktidarı denetlemekten başka halkın isteklerini de yukarıya iletmek, iktidarı eleştirmek, doğru politikaları tartışmak gibi ana hedeflerinin hiç biri Türkiye’de yapılmıyor. Ayrıca hem muhalefet hem de iktidar kanadında binlerce şehidimize rağmen hala terörün uzantısı partiyle hala anlaşma yollarında gidenler yüzünden ülkede en çok dışarıya kaçanlar bu ülkenin evlatları.
Ülkemin evladı zamanında kurala kitaba uymuş, kirasını vermiş dairesine oturmuş. Başka bir tip emrivaki bu toprak benim deyip gecekondu kondurmuş ve devlet af çıkarmış ve o toprak onun olmuş. Şimdi kim vatanını sevene bunu yapar bir toplumda? Ahlaksızın geçmişten beri korunduğu düzende, düzülen nedense hep ahlaklı oluyor. Sonra diyoruz ki toplumumuz neden ahlaksızlaşıyor. Balık baştan kokar efendim !