sloth pek bir işe yaramadı hocam drop falan aldığımız yok bir kere mullin iti Om attı oda 3 yıl vestingli onun harici hıyar başka birşey değil diğerleri tamamen hakkımla yaptım. bir ara alabilirdin 800 dolar birşeydi hoş çok kalmaz yakında o rakamlara düşer.
zaki iti projeyi zaten terk etti şuan kendi halinde alanda satanda neden aldığını bilmiyor. Kafama sıçayım 8k dolarda hepsini keşke satsaydım.
güveneceğim eleman yok yoksa gruba sokarım bir süre sonra üç kuruş kazanınca milletin götü kalkıyor. elimde boşta bir dünya sloth var

en büyük 2. hatamı da vanada yaptım o kadar satma dediler sikerler deyip bir kısmını sattım. nereden baksan 20k usd havaya gitti.
zaten kafamda planı değiştirdim drop beklemek herşeyden iyi. altcoin alıp strese gireceğime.
İlla bir gün boğa gelecek ama ozamana kadar sinir stres gerek yok boğa geldiğinde zaten 3 mal yakalasan bitiyor iş spotta aldığım node ve meme coinler harici hiçbirşey yok keşke node almayaydım.
kafam o kadar rahatki binanceyi falan açtığım yok sadece birşey alacaksam al işi hallet o kadar dünya varmış.