Umarım en kısa sürede durumunuzu düzeltirsiniz. Mesela ben karadağda yaşıyorum ve bir çok ülkede para çekme kısmı borsalardan çok zor sıkıntılı.
Bu yüzden şuanda ben ispanyadayım ve artık bütün avrupa ülkeleride dahil hangi ülkede gurbetcimiz yada kim olursa olsun nakit konusunda transfer konusunda yardımcı olunacaktır.
Bunun yanı sıra iş konusundada elbet forumda yaşayan birileri vardır almanyada yardımcı olurlar.
hocam para çekme konusunu hallediyorum bir şeykilde ama kriptoda durumlar ortada bir şey kazandırmıyor son zamanlarda. Almanyada ne iş olduğu farketmeksizin konuşuyorum birçok yerle ama özellikle bizden önce gelen Türk arkadaşların hiç insafı yok. Ya olmayacak bir para teklif ediyorlar, ya 4-5 ay ücretsiz çalış işi (dönercide basit iş ya da bahçe düzenleme) öğren diyorlar. Onlar zamanında ne sıkıntı çektiyse bize de çektirmek için çabalıyorlar sağolsunlar. Belki de benim şanssızlığımdan sorunlu insanlara denk gelmişimdir bilmiyorum ama maalesef bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim.