Bitcoin Forum
March 06, 2026, 01:27:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Altcoin Season Index  (Read 81 times)
Phoenix Anka (OP)
Legendary
*

Activity: 1596
Merit: 1066

View Profile
March 13, 2025, 08:51:27 AM

https://coinmarketcap.com/charts/altcoin-season-index/

Son 90 günlük verilerin görülebileceği, Altcoin Index yapmış CMC. Korku endeksi gibi listelenmiş arkadaşlar. En azından 90 günlük verilere günlük anlık bakabileceğiniz ve kıyaslayabileceğiniz bir eklenti olması güzel olmuş. Siz nasıl buldunuz?

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 13, 2025, 09:30:16 AM

90 günlük olduğu için Bera çok büyük iş yapmış gibi zirvede görünüyor.
Bence güzel bir İndex olmuş. İşe yarar paylaşım için teşekkürler. Altcoin yatırımcısı olarak ara ara bakacağım

mandown
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 2120

View Profile
March 13, 2025, 09:32:34 AM

90 günlük olduğu için Bera çok büyük iş yapmış gibi zirvede görünüyor.
Bence güzel bir İndex olmuş. İşe yarar paylaşım için teşekkürler. Altcoin yatırımcısı olarak ara ara bakacağım

bera çıkalı 90 gün olmadı hikayeden tablo neredeyse tamamı zararda tablonun Cheesy

Lachrymose
Legendary
*

Activity: 1918
Merit: 1397

View Profile
March 13, 2025, 04:52:12 PM
Last edit: March 13, 2025, 07:09:27 PM by Lachrymose

kasim’daki mini bogadan sonra onca likiditesizlige ragmen cevremdeki ve internetteki herkesin asiri pozitif oluşu çok garipti. exitlemek cok zordu cunku exitlerken guvendigim bicok insanin aksine islem yapmak zorundaydim. cevremde cikmis bi kisi bile yok sanirim. şahsen, bu altcoin şamatasindan zor kurtuldum.

trump sag olsun. liqsizligin sinyalini cok guzel verdi. tek tek sordum cevremdekilere yahu korkutmuyor mu? nasil 3t+lik markette 3b mcap’i olan trump coin ciktigi gun altcoinlerden ortalama %7 dusurebilir… çok çok buyuk sat sinyaliydi. resmen sadece “kendi aramizda” para donduruyorduk.

umarim boga bekleyen arkadaslar haklidir. ben hala altlar konusunda karamsarim.. hatta genel olarak altlardan baya sogumus durumdayim. alim icin daha da cakilmasini bekliyorum. cakilmazsa da piyasa ile tamamen vedalasmak durumundayim.

endeksi de inceledim. bence endekste yazanin tersine islem yapmak lazim.. bitcoin season gucluyken alt alinmali yani.. hic mal almamis olanlar icin bi %25-30 crash daha gelse cok guzel alim noktasi.

oteki neg sinyaller
xrp 2.25 dolar (assiri korkutucu bi durum bence)
eth ma200’u haftalikta kirdi. ne tutuyo mesela su an? bilinmez.
btc ma50 haftalikta 73-74k; kirarsa altta 69k onceki ath tutuyor sonrasi tiriviri selale.
btc ma200 haftalikta 44k, genelde buraya degip %15 daha cakilmis.. maks dusecegi yer de buralar. duser mi dusmez mi bilemiyorum.

pozitif sinyal
flashblocks muhabbeti.. eth solana’dan 2x hizli olabilir. bu yaz ayinda base agina geliyor. liq base’e kayarsa, hiz ve trend ethereum tarafina akabilir. bu da mini ya da megamsi alt boga demek. belki kasim’da bi şov daha olmuş olur.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: