Bitcoin Forum
March 07, 2026, 06:48:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Muhsin Yazıcıoğlu  (Read 40 times)
Phoenix Anka (OP)
Legendary
*

Activity: 1596
Merit: 1066

View Profile
March 24, 2025, 10:39:49 PM
Merited by Mustang Shelby (1)

Son yılların en önemli siyasi figürü olan Muhsin Yazıcıoğlu 25 Mart 2009’da vefat etmişti ve aradan geçen 16 yıldan sonra hala failleri bulunmadı. Mevcut hükümete en iyi alternatif olan Muhsin Yazıcıoğlu vefat ettikten sonra türlü türlü şeyler ortaya atıldı ancak hiç biri net olarak çıkmadı. Böyle bir siyasi figürün bugün bile konuşulması geçmişte korkulan bir sağ lider olduğunu gösteriyor. Eminim bugün yapılan haksızlıklara da dik duruşuyla karşı çıkardı.

Allah rahmet eylesin.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1330
Merit: 1009

View Profile
March 25, 2025, 09:51:24 AM

Amin Allah rahmet eylesin. Türkiye adına vatanını seven ve iyi işler yapmaya çalışan bir kaç isimden birisiydi. Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu gibi o da hakka yürüdü komplolarla. Gazetecinin ölmediği ve arama yaptığı o dönemde baya bir dillenmişti ancak derine inen kişilerce raporlar da usule uygun düzenlendiği yönünde iddialarla hala büyük bir soru işareti olarak kaldı. Bu ülkede Uğur Mumcu, Recep Yazıcıoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu gibiler çok az gelir ve her birine düzenlenen bu suikastlar onlardan korkanlar tarafından yapılmıştır.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 25, 2025, 12:00:15 PM

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Muhsin Başkanı belki de bu günler için şehit ettiler. Hatta bundan önceki seçimlerde en iyi alternatifti. Sevilen bir kişilikti ve dürüst kişiliğinden dolayı iyi oy alırdı.
Vefatından sonra eşi biraz konuşur gibi oldu sonra sesini kestiler. Belki de tehdit edildi kim bilir.
Bir gün failleri bulunur mu bilmiyorum ama bu olayında günah keçisi feto dendi ama ben inanmıyorum. İşler kötü gidince her şey feyoya ihale edildiği için bu da onlardan birisi.
Mekanı cennet olsun.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: