Bitcoin Forum
March 07, 2026, 06:29:56 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 💎 Evlenecek Gençlere Tavsiyeler 💎  (Read 116 times)
yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 26, 2025, 08:37:08 PM
Merited by Vispilio (1)

Evlilik çok farklı bir şey bunu evli olanlar çok iyi bilir.

Burada herkes erkek olduğu için şöyle bir tavsiyem var ve can alıcı. Evlenmeyi düşündüğünüz kızın evinde kimin sözü geçiyor bunu mutlaka gözlemleyin. Eğer evde anne baskın karakter ve baba sessiz ise evi çekip çeviren anne ise ve sizin evde de baba baskın ve sizin ev ataerkil ise o kızdan çok sevsen de uzak dur. Evliliğiniz ilerleyen zamanlarda mutlaka sorunlar baş gösterir. Çünkü herkes evde gördüğü ne ise ona benzer.
Çevremde sorun yaşayan bir çok arkadaşımda bu durum var.

Evlenmeden önce bir çok kişi maske takar ve evlilik olduktan sonra maske düşer. Kavgalar başlar.  Hele bir de maddi sorunlar olduğu zaman işler daha da büyür.
Evlenmeyi düşünenler yukarıda bahsettiğim meseleyi iyi gözlemlesin. Belki forumda buna benzer örnekleri anlatacak başka arkadaşlar olur.

Bu tavsiyem altın niteliğinde.
Herkese mutlu huzurlu yuvalar dilerim.

Kadir geceniz de mübarek olsun.

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2800
Merit: 1478

View Profile
April 03, 2025, 02:29:16 PM
Merited by Vispilio (2), Lachrymose (2)

Ben de bir kaç tavsiyede bulunayım hocam izninizle

Evlilik ciddi bir iş arkadaşlar bakın bekarlık gibi olmaz hayatınız bekarken hepimiz iyi kötü rahat takılıyorduk evde bir iş yapmadan oturun, takılın bilgisayar PlayStation oynayın falan hiç sorun değil istediğiniz gibi çıkın gezin falan ama evlenince öncelikler değişiyor

İlk evlendiğim zamanı hatırlıyorum o zaman bile hayatın düzene giriyor bekarken dışarıdan döner yiye yiye mahvolmuştuk vücut artık tepki veriyordu ama evlenince yemek işi de düzene girdi çünkü kadın bu konuda çok iyi bunu inkar edemeyiz

Herşeyden önce eşinle aynı evi paylaşıyorsun eğer doğru insanla evlendiğine eminsen ki eğer aklında soru işareti varsa hiç evlenme zaten neden daha önce evlenmedim diyorsun kendi kendine eve geliyorsun sevdiğin var bir yemek sonra günün nasıl geçti sohbeti daha sonra güzel bir film sekansı sonrasında balkonda sohbet falan gerçekten çok harika

Daha sonra çocuğun oluyor ki elinizden öper 4 yaşında kızım var ve foruma ilk haberini duyar duymaz konusunu da açmıştım onun sevgisi çok farklı Allah olmayan herkesin çocuğunu nasip etsin inşallah isteyen gerçekten anne baba olacaklara nasip etsin Allahım, kucağına veriyorlar ya böyle bakıyor kokluyorsun ben dayamamıştım gözümden bir kaç damla yaş akmıştı onun sorumluluğu çok büyük geceleri uyumuyorduk çok yoruluyorduk ama işe gidip ayrı kalınca özlüyordun hala da öyle şimdi büyüdü sıpa ses kaydı atıyor artık babasına Smiley

Evliliğin en güzel yanlarından birisi de işte bu çocuk gerçekten çok farklı

Maddi konulara da gireceğim arkadaşlar maddi olarak çok yorulacağınız zamanlar olacak ama eşiniz ile el ele verdikten sonra asla aşılmayacak sorunlar değil sadece biraz zaman gerekecek ben ilk dönemler hatırlıyorum maaşımın yarısı eksi hesaba gidiyordu direkt ayın 15’inde sonra yavaş yavaş birlikte toparlandık ikiniz eğer ruhen uyumluysanız hiç bir maddi sorun sizi çökertemez

Sadece aileler konusunda bir şey diyebilirim arkadaşlar siz eşinizle evleniyorsunuz eşinizin ailesi veya sizin ailenizle değil o yüzden aileler eğer size zarar verecek düzeye geldiyse bir süre görüşmemeniz sizin ailenizin sağlığı için daha iyi oluyor

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
mandown
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 2120

View Profile
April 03, 2025, 06:57:20 PM
Merited by ajanwalker (1)

1. Paranız yoksa evlenmeyin borçla evilik olmaz hele bu dönemde.
2  Hayatın düzene giriyor vs bana saçma geliyor geç evlendim zaten hayatımda bir düzen vardı hiçbir zaman kendime koyduğum kuralların dışına çıkmıyordum belli saatlerden sonra evde ol vsvs sabah uyanma saati vs bunlar insanın kendisine verdiği değer ile ilgili.
3. Çocuğun yoksa evlilik cüzdanına sahip olsanda aile değilsin kendine ait bir bireyi büyütürken senin ise onunla birlikle bazı konuları hem öğreniyor olman hemde senden bir parça dünya bırakıyor olmak bambaşka bir güzellik.
4. önceliklerin değişiyor önceden evim arabam olsun derdim şimdi ise çocuklarımın evi olsun ileride sıkıntı çekmesin aç yatayım ama onlar rahat etsin dersin.
5. Her iki taraf ailelerine olan bağı bir nebzede olsa mesafe koyacak her bireyin kendi ailesi işin içine girdimi olayın tadı kaçar.
6. Eşin seninle eşit bir bireydir ne senden üstün nede senden aşağıdadır. Eşittir.
7. Her ne olursa olsun birbirinize saygı göstereceksiniz sorumluluklarınızı bileceksiniz.

Evlendikten sonra bir aile olduğunuzu unutmayın başkasının ne dediğine bakmayın yaşamdan zevk almaya bakın gerisi önemli değil.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2156
Merit: 854

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
April 04, 2025, 07:35:31 AM
Merited by yenerbatmaz (1)

Tek bir tavsiye ve bu tavsiyeyi kimse vermez 😀
Evlenirsen balayına evlenmezsen alayına gidersin😂
İşin şakası insan yeri gelir kendisi ile bile gecinemez. Evlilik başka ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama bizim ülkede evlilikte hazırlığı bile sıkıntı. Yok bohça yok adet yok gelenek görenek. Burada başlıyor sıkıntılar. Düğüne şu gelmedi bu takıldı. Ben buna bunu taktım o bunu taktı. Burada tantana başlar ve uzun süre devam eder. Çocuk olduğu zaman ayrı bir dert başlar. Biraz büyür derdi de büyür. Yani kısacası bekar olan varsa evlenmesin. Hele ki sex için evlilik yapacaksa hiç evlenmesin. Hanım ile kavgalı olursanız o da olmaz. Demedi demeyin😉

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2800
Merit: 1478

View Profile
April 04, 2025, 11:56:46 AM

Tek bir tavsiye ve bu tavsiyeyi kimse vermez 😀
Evlenirsen balayına evlenmezsen alayına gidersin😂
İşin şakası insan yeri gelir kendisi ile bile gecinemez. Evlilik başka ülkelerde nasıldır bilmiyorum ama bizim ülkede evlilikte hazırlığı bile sıkıntı. Yok bohça yok adet yok gelenek görenek. Burada başlıyor sıkıntılar. Düğüne şu gelmedi bu takıldı. Ben buna bunu taktım o bunu taktı. Burada tantana başlar ve uzun süre devam eder. Çocuk olduğu zaman ayrı bir dert başlar. Biraz büyür derdi de büyür. Yani kısacası bekar olan varsa evlenmesin. Hele ki sex için evlilik yapacaksa hiç evlenmesin. Hanım ile kavgalı olursanız o da olmaz. Demedi demeyin😉
Öyle deme ya doğru insanı bulduğunda mesela ben neden daha önce evlenmedim de bu kadar bekledim dedim çok üzüldüm yuvanı birleştireceğin insanı doğru seçmek çok ama çok önemli elbette insanoğlu çiğ süt emmiş gelecek ne getirir bilinmez ama kafan uyuyorsa ruhen de anlaşıyorsanız maddi sorunların bir etkisi olmaz e çocuk biraz sorumluluk gerektirsin değil mi ayrıca o bir kere naz yapsın böyle kucağına gelsin seni karşılıksız sevdiğini göstersin emin ol tüm yorgunluğunu unutuyorsun bak hiç unutmuyorum bir seferinde operasyona gitmiştik neyse konu uzadı 26-27 saat böyle uykusuz eve geldim yolda diyorum ki eve gideyim de kendimi yatağa atayım kızım bir gördü baba dedi sarıldı falan o an tüm yorgunluk gitti hiç sıkılmadan 2 saat oynadım onunla yani çok farklı abi çok ama şimdi kendimden çok onu düşünüyorum onun geleceğini kurma derdindeyim

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███