Ben de bir kaç tavsiyede bulunayım hocam izninizle
Evlilik ciddi bir iş arkadaşlar bakın bekarlık gibi olmaz hayatınız bekarken hepimiz iyi kötü rahat takılıyorduk evde bir iş yapmadan oturun, takılın bilgisayar PlayStation oynayın falan hiç sorun değil istediğiniz gibi çıkın gezin falan ama evlenince öncelikler değişiyor
İlk evlendiğim zamanı hatırlıyorum o zaman bile hayatın düzene giriyor bekarken dışarıdan döner yiye yiye mahvolmuştuk vücut artık tepki veriyordu ama evlenince yemek işi de düzene girdi çünkü kadın bu konuda çok iyi bunu inkar edemeyiz
Herşeyden önce eşinle aynı evi paylaşıyorsun eğer doğru insanla evlendiğine eminsen ki eğer aklında soru işareti varsa hiç evlenme zaten neden daha önce evlenmedim diyorsun kendi kendine eve geliyorsun sevdiğin var bir yemek sonra günün nasıl geçti sohbeti daha sonra güzel bir film sekansı sonrasında balkonda sohbet falan gerçekten çok harika
Daha sonra çocuğun oluyor ki elinizden öper 4 yaşında kızım var ve foruma ilk haberini duyar duymaz konusunu da açmıştım onun sevgisi çok farklı Allah olmayan herkesin çocuğunu nasip etsin inşallah isteyen gerçekten anne baba olacaklara nasip etsin Allahım, kucağına veriyorlar ya böyle bakıyor kokluyorsun ben dayamamıştım gözümden bir kaç damla yaş akmıştı onun sorumluluğu çok büyük geceleri uyumuyorduk çok yoruluyorduk ama işe gidip ayrı kalınca özlüyordun hala da öyle şimdi büyüdü sıpa ses kaydı atıyor artık babasına

Evliliğin en güzel yanlarından birisi de işte bu çocuk gerçekten çok farklı
Maddi konulara da gireceğim arkadaşlar maddi olarak çok yorulacağınız zamanlar olacak ama eşiniz ile el ele verdikten sonra asla aşılmayacak sorunlar değil sadece biraz zaman gerekecek ben ilk dönemler hatırlıyorum maaşımın yarısı eksi hesaba gidiyordu direkt ayın 15’inde sonra yavaş yavaş birlikte toparlandık ikiniz eğer ruhen uyumluysanız hiç bir maddi sorun sizi çökertemez
Sadece aileler konusunda bir şey diyebilirim arkadaşlar siz eşinizle evleniyorsunuz eşinizin ailesi veya sizin ailenizle değil o yüzden aileler eğer size zarar verecek düzeye geldiyse bir süre görüşmemeniz sizin ailenizin sağlığı için daha iyi oluyor