Evet ben de bugün bu gelişmeyle karşılaşınca çok şaşırmıştım. Bir anda komple takım değişmiş oldu. Bildiğim kadarıyla EF CEO'su 1NCON ile anlaşmazlıklar yaşanmış. Hatta olay hakkında farklı iddialar da var.
İşte XANTARES'i benche çekmeye falan da çalışmış galiba zaman zaman performans düşüşlerinden dolayı. Bunu duyunca zaten EF ile ilişiği kesmekte en iyisini yapmışlar dedim.

Artık bizim çocukları Aurora olarak HLTV'de 5. sırada göreceğiz. Yolları açık olsun.
XANTARES ile ilgili dediğinizi bilmiyordum öyle bir şey olmazdı zaten yedeğe çekmek falan. Açıklamalarda genelde sponsorluk üzerine durulmuş ve bu işi yapanların da dediğine göre maliyetli bir iş olduğu için daha iyi imkanlara sahip olmak için bu transferler gerçekleşmiş. En başından özellikle sponsor bulmanın zor olduğu alanlarda en önemli etkenin maddiyat olduğu bilindiği için bu yapılan oyuncular için iyi olmuş olabilir.
Tabi ki böyle bir şey olmasaydı da Türk takımı olarak devam etselerdi ama bu durumda da çok fazla yapacak bir şey yok. İsimlerinden oldukça fazla söz ettiren oyuncuların başarılarına devam etmesini dilerim.