execijutiere (OP)
Legendary
Activity: 2100
Merit: 2134
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
April 05, 2025, 12:38:24 PM |
|
E-Spor’un ülkemizde halen daha tam olarak benimsenmemesini anlayamıyorum. Eternal Fire ekibi sponsorluk anlaşmalarından dolayısıyla takım olarak ayrılıp Rus organizasyonu Aurora ile anlaştı. Bütün community şuan bu olaya tepkili fakat doğru bir karar alındığını düşünüyorum. Özellikle Haskoloğlu’nun Eternal Fire’ın sponsorlarıyla uğraştıktan sonra bir şeylerin ters gittiğinin farkına çok zor olmadı. Bu yüzden yapılan açıklamalar da yetersiz kaynaklar ve sponsorlardan dolayı olduğunu belirttiler. Oyuncuların da teker teker açıklamaları var tabiki. EF açıklama: https://x.com/eternalfiregg/status/1908459360411410751Aurora açıklama : https://x.com/auroracs2_gg/status/1908459555857514667
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
emrecemsan
|
 |
April 05, 2025, 01:39:55 PM |
|
Evet ben de bugün bu gelişmeyle karşılaşınca çok şaşırmıştım. Bir anda komple takım değişmiş oldu. Bildiğim kadarıyla EF CEO'su 1NCON ile anlaşmazlıklar yaşanmış. Hatta olay hakkında farklı iddialar da var. İşte XANTARES'i benche çekmeye falan da çalışmış galiba zaman zaman performans düşüşlerinden dolayı. Bunu duyunca zaten EF ile ilişiği kesmekte en iyisini yapmışlar dedim.  Artık bizim çocukları Aurora olarak HLTV'de 5. sırada göreceğiz. Yolları açık olsun.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1034
|
 |
April 05, 2025, 02:00:18 PM |
|
Evet ben de bugün bu gelişmeyle karşılaşınca çok şaşırmıştım. Bir anda komple takım değişmiş oldu. Bildiğim kadarıyla EF CEO'su 1NCON ile anlaşmazlıklar yaşanmış. Hatta olay hakkında farklı iddialar da var. İşte XANTARES'i benche çekmeye falan da çalışmış galiba zaman zaman performans düşüşlerinden dolayı. Bunu duyunca zaten EF ile ilişiği kesmekte en iyisini yapmışlar dedim.  Artık bizim çocukları Aurora olarak HLTV'de 5. sırada göreceğiz. Yolları açık olsun. XANTARES ile ilgili dediğinizi bilmiyordum öyle bir şey olmazdı zaten yedeğe çekmek falan. Açıklamalarda genelde sponsorluk üzerine durulmuş ve bu işi yapanların da dediğine göre maliyetli bir iş olduğu için daha iyi imkanlara sahip olmak için bu transferler gerçekleşmiş. En başından özellikle sponsor bulmanın zor olduğu alanlarda en önemli etkenin maddiyat olduğu bilindiği için bu yapılan oyuncular için iyi olmuş olabilir. Tabi ki böyle bir şey olmasaydı da Türk takımı olarak devam etselerdi ama bu durumda da çok fazla yapacak bir şey yok. İsimlerinden oldukça fazla söz ettiren oyuncuların başarılarına devam etmesini dilerim.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
April 05, 2025, 02:52:22 PM |
|
Evet ben de bugün bu gelişmeyle karşılaşınca çok şaşırmıştım. Bir anda komple takım değişmiş oldu. Bildiğim kadarıyla EF CEO'su 1NCON ile anlaşmazlıklar yaşanmış. Hatta olay hakkında farklı iddialar da var. İşte XANTARES'i benche çekmeye falan da çalışmış galiba zaman zaman performans düşüşlerinden dolayı. Bunu duyunca zaten EF ile ilişiği kesmekte en iyisini yapmışlar dedim.  Artık bizim çocukları Aurora olarak HLTV'de 5. sırada göreceğiz. Yolları açık olsun. Öyle bir olay olduğunu zannetmiyorum hocam. Başından beri sponsor olayları vardı. Haskoloğlu inconla çok uğraştı ve eski videolar gündem oldu. Yani nerede gördüysem hem sponsorluk ve gelirlerin üzerindeydi.
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1918
|
 |
April 05, 2025, 05:55:17 PM |
|
Benim de duyduğum kadarıyla bunun ana sebebi sponsorluk almada sıkıntı çekmeleri. Bet firmalarıyla falan da anlaşamıyorlardı haliyle yoksa büyük ihtimalle takıma sağlam bir ceza yazılırdı. Bu sebeple yapabilecekleri en iyi şeyi yapmışlar bana göre. Gönül isterdi ki ülkemiz e-spora desteği lafta bırakmayıp harekete geçirsin ama bu olmadı. E-spora yapacağımız yatırımların getirisi hiç de az olmazdı. Hele ki CS2'de bu kadar yetenekli ve başarılı oyunculardan oluşan bir takımımız varken. Böyle potansiyelleri harcamayı bir şekilde başarıyoruz.
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
April 05, 2025, 07:37:02 PM |
|
Türkiye'deki sponsorluk koşullarının yetersizliği önemli bir rol oynadı Eternal Fire için. Koşullar o kadar kötü olmasaydı böyle bir gelişme olmazdı mecbur kaldılar, yolları açık olsun oyuncularımızın. E-spor arenasında bizi temsil eden tek takımda dağıldı artık. Eternal Fire, 2021 yılında büyük hedeflerle kurulmuş ve dünya sıralamasında ilk 5'e girerek önemli başarılara imza atmış bir takımdı. Olayın takım içerisindeki anlaşmazlıklar olduğunu düşünmüyorum ana etken sponsorluk koşullarıdır.
|
|
|
|
mandown
Legendary
Activity: 2618
Merit: 2155
|
 |
April 05, 2025, 07:56:07 PM |
|
Bilim insanlarının, doktorların, teknik bilgilere sahip insanların ülkemizi terk ettiği yerde e sporcular bir zahmet gitsin doktora değer verilmeyen yerde espora mi destek ve değer verilir.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
April 05, 2025, 09:46:31 PM |
|
Takımın koçu Fabre’den gelen açıklamalı video Link: https://x.com/fabr1o/status/1908620851773141055Dediğimiz gibi aslında altta yatan neden tam olarak söylenmiyor ama “türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmaz” lafı çoğu şeyi anlatıyor. Haskoloğlu’nun takımla uğraşması sanırım biraz işleri değiştirmiş.
|
|
|
|
eightdots
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1034
|
 |
April 06, 2025, 09:57:33 AM |
|
Takımın koçu Fabre’den gelen açıklamalı video Link: https://x.com/fabr1o/status/1908620851773141055Dediğimiz gibi aslında altta yatan neden tam olarak söylenmiyor ama “türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmaz” lafı çoğu şeyi anlatıyor. Haskoloğlu’nun takımla uğraşması sanırım biraz işleri değiştirmiş. Tahmin edilen şeyleri söylemiş Fabre. Maaş, sponsor gibi konular yüzünden eskiden dağılan takım gibi olmaktansa, takım oyun anlamında iyi bir seviyedeyken imkanları daha da iyileştirmek için böyle bir karar alınmış olabilir. Sponsorlarda da bazı şartlardan dolayı anlaşma yapılamaması gibi sorunlar olabilir, bu yüzden de bu işin devamlılığı için takımın değişmesi gerekmiş olabilir. Bu oyuncular yıllardır CS'de ülkemizi temsil ediyor şimdi de takım değişti diye eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
Hvdv
|
 |
April 06, 2025, 06:43:14 PM |
|
Takımın koçu Fabre’den gelen açıklamalı video Link: https://x.com/fabr1o/status/1908620851773141055Dediğimiz gibi aslında altta yatan neden tam olarak söylenmiyor ama “türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmaz” lafı çoğu şeyi anlatıyor. Haskoloğlu’nun takımla uğraşması sanırım biraz işleri değiştirmiş. Tahmin edilen şeyleri söylemiş Fabre. Maaş, sponsor gibi konular yüzünden eskiden dağılan takım gibi olmaktansa, takım oyun anlamında iyi bir seviyedeyken imkanları daha da iyileştirmek için böyle bir karar alınmış olabilir. Sponsorlarda da bazı şartlardan dolayı anlaşma yapılamaması gibi sorunlar olabilir, bu yüzden de bu işin devamlılığı için takımın değişmesi gerekmiş olabilir. Bu oyuncular yıllardır CS'de ülkemizi temsil ediyor şimdi de takım değişti diye eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Benim gözümde hala onlar bizim takımımız. İsim değiştirmiş olarak bakıyorum ve Aurora hala bizim gurur duyacağımız seviyede bir takım. Bu arada Rusların CS’ye olan ilgisini biliyoruz eminim onlara çok iyi mukavele imzalatmışlardır. Dünyanın en iyi 5 takımından birisini alıyorlar tabi adamlar da bir kaç dokunuşla liderlik hevesleri bile olabilir kaldı ki kazanınca Rusya Temsilcisi Aurora denecek, bu prestij için bile destek olabilirler.
|
|
|
|
Phoenix Anka
Legendary
Activity: 1624
Merit: 1066
|
 |
April 08, 2025, 06:29:52 PM |
|
Sosyal medyada gördüm ve üzüldüm. Yine de Xantares’mi ne eleman hemen Rusça mesajlar vermiş. Ulan millet kıçında dolaşıyordu senin iki cümle alabilmek için ama gider gitmez Rusça mesajlar vermeye başlamışsın. Biraz kötü oldu bu. Tabi sponsorluklar ve paralar yüzünden transferleri oldu yine de bizim çocuklar onlar. Desteklemeye devam edelim.
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
April 08, 2025, 06:45:51 PM |
|
Takımın koçu Fabre’den gelen açıklamalı video Link: https://x.com/fabr1o/status/1908620851773141055Dediğimiz gibi aslında altta yatan neden tam olarak söylenmiyor ama “türkiye’de hiç bir başarı cezasız kalmaz” lafı çoğu şeyi anlatıyor. Haskoloğlu’nun takımla uğraşması sanırım biraz işleri değiştirmiş. Tahmin edilen şeyleri söylemiş Fabre. Maaş, sponsor gibi konular yüzünden eskiden dağılan takım gibi olmaktansa, takım oyun anlamında iyi bir seviyedeyken imkanları daha da iyileştirmek için böyle bir karar alınmış olabilir. Sponsorlarda da bazı şartlardan dolayı anlaşma yapılamaması gibi sorunlar olabilir, bu yüzden de bu işin devamlılığı için takımın değişmesi gerekmiş olabilir. Bu oyuncular yıllardır CS'de ülkemizi temsil ediyor şimdi de takım değişti diye eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Benim gözümde hala onlar bizim takımımız. İsim değiştirmiş olarak bakıyorum ve Aurora hala bizim gurur duyacağımız seviyede bir takım. Bu arada Rusların CS’ye olan ilgisini biliyoruz eminim onlara çok iyi mukavele imzalatmışlardır. Dünyanın en iyi 5 takımından birisini alıyorlar tabi adamlar da bir kaç dokunuşla liderlik hevesleri bile olabilir kaldı ki kazanınca Rusya Temsilcisi Aurora denecek, bu prestij için bile destek olabilirler. Benim gözümde de aynılar değişmedi bakış açım sadece isim değişti. Oyuncular hala bizim oyuncularımız şimdi Aurora kulübünde başarı aldıklarında bu değişikliğe tepki gösterenler gurur duymayacaklar mı oyuncularımızla eminim bir sürü insan geçici hayal kırıklığı yaşadı sadece alışmışlardı Eternal Fire'a herkes gurur duyacaktır oyuncuların başarılarıyla.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
April 12, 2025, 10:09:18 PM |
|
Yeni kadro geliyor.Sanırım imoRR ve Calyx geri dönecek. Link : https://x.com/eternalfiregg/status/1911129631337460056
|
|
|
|
Mustang Shelby
Legendary
Activity: 1358
Merit: 1017
|
 |
April 13, 2025, 02:10:56 PM |
|
Eternal Fire ile global arenada beşinci olan takımımızı artık başka ülke adına yarışırken görmek üzücü. Keşke bizim ülkemizde imkanlar onlara yığılsaydı da onlar da ülkemiz adına gururla yarışsaydılar. Maalesef e spor arenasında yeteri kadar destek almıyorlar buna rağmen bu başarı muhteşem. Neyse takım ismi değişse de destek devam edecek.
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary
|
 |
May 11, 2025, 04:53:34 PM |
|
Hayırlı olsun bakalım. Yeni kadro değişik oldu ilerleyen zamanlarda değişiklik olacaktır.imoRRR awp igl yapacağım demiş.Emstar IGL lugsen de awp maindi.Emstar entry rolüne geçeceğim demiş.Lugsen ne oynar bakıp göreceğiz. kaynak : https://x.com/eternalfiregg/status/1921597603503820981
|
|
|
|
|
l99l
|
 |
May 11, 2025, 06:44:12 PM |
|
Hayırlı olsun bakalım. Yeni kadro değişik oldu ilerleyen zamanlarda değişiklik olacaktır.imoRRR awp igl yapacağım demiş.Emstar IGL lugsen de awp maindi.Emstar entry rolüne geçeceğim demiş.Lugsen ne oynar bakıp göreceğiz. kaynak : https://x.com/eternalfiregg/status/1921597603503820981Kadronun çekirdeğini imoRR ve Calyx oluştururken, diğer oyuncular nispeten daha az deneyimli ancak potansiyelli isimlerden seçilmiş. Emstar, Lugsen potansiyeli olan oyuncular. Hayırlısı olsun. imoRR'u tekrar pro arenada görmek güzel, az biraz disiplinli olursa bu takımı önemli yerlere getirir.  Kadronun Tier 1 seviyesine ulaşması zaman alacaktır, zamanla Tier 1'e yükselebilirler.
|
|
|
|
CLS63
Legendary
Activity: 2436
Merit: 1918
|
 |
May 11, 2025, 07:17:07 PM |
|
Kadronun çekirdeğini imoRR ve Calyx oluştururken, diğer oyuncular nispeten daha az deneyimli ancak potansiyelli isimlerden seçilmiş. Emstar, Lugsen potansiyeli olan oyuncular. Hayırlısı olsun. imoRR'u tekrar pro arenada görmek güzel, az biraz disiplinli olursa bu takımı önemli yerlere getirir.  Kadronun Tier 1 seviyesine ulaşması zaman alacaktır, zamanla Tier 1'e yükselebilirler. imoRR ve Calyx Eternal Fire için çok değerli oyuncular. İkisi de çok iyi fragger. Yeni oyunculara bakacak olursak EMSTAR'ı açıkçası pek beğenmiyorum. Geçmişte birkaç kere ana kadroda oynama şansı doğmuştu ve çok kötü performans sergilemişti. Potansiyel konusuna gelirsek kendisi 26 yaşında o yüzden kendini ne derece geliştirir orası şüpheli bence. lugseN ve jresy ikisi de 20 yaşında ve gelişime açık oyuncular. Daha önce hiçbirini bir turnuvada izlemedim ama umarım iyi iş çıkarabilirler zamanla.
|
|
|
|
|