Bitcoin Forum
June 15, 2025, 11:27:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 29.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Νέα Κοινότητα στο Telegram για Κρυπτονομίσματα  (Read 145 times)
coctailnuts (OP)
Newbie
*

Activity: 4
Merit: 0

View Profile
May 01, 2025, 12:33:16 PM
Last edit: May 04, 2025, 11:47:56 AM by coctailnuts

Γεια σε όλους!

Έχει δημιουργηθεί μία νέα Ελληνική κοινότητα στο Telegram αφιερωμένη αποκλειστικά στα κρυπτονομίσματα – από Bitcoin και Ethereum μέχρι DeFi, altcoins, trading, και νέα projects.

Ο στόχος μας είναι να μαζευτεί η Ελληνική crypto κοινότητα σε ένα σημείο για ανοιχτή συζήτηση όλων των θεμάτων γύρω από τα κρυπτονομίσματα.

Αυτή τη στιγμή, αναζητούμε:
   •   Ενεργά μέλη που αγαπούν τον χώρο και θέλουν να είναι από τα πρώτα άτομα στην κοινότητα.
   •   Moderators με εμπειρία σε forums ή Telegram ομάδες, που μπορούν να βοηθήσουν με τη διαχείριση και την ανάπτυξη της κοινότητας.

Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις από την αρχή και να έχεις ενεργό ρόλο σε μια δυναμική δωρεάν crypto κοινότητα, ρίξε μία ματιά εδώ:

https://t.me/investfuture_crypto_gr

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά κέρδη!
petertarararam
Newbie
*

Activity: 13
Merit: 4

View Profile
May 02, 2025, 08:41:31 AM

Καλησπέρα, ετσι οπως πας να το πλασάρεις σαν next Conclavio scam μου φαίνεται, άμα εχεις κοινότητα, βαλε bots κτλ για προστασια, βαλε mods και ποσταρε το λινκ ανοιχτα για οσους θελουν.
condoras
Legendary
*

Activity: 3290
Merit: 1153

This is what I do. I drink and I know things.

View Profile
May 03, 2025, 07:15:32 PM

Καλησπέρα, ετσι οπως πας να το πλασάρεις σαν next Conclavio scam μου φαίνεται, άμα εχεις κοινότητα, βαλε bots κτλ για προστασια, βαλε mods και ποσταρε το λινκ ανοιχτα για οσους θελουν.

Απο ότι λέει, ψάχνει να βρεί mods, δεν έχει ήδη.

Ο στόχος μας είναι να μαζευτεί η Ελληνική crypto κοινότητα σε ένα σημείο για ανοιχτή συζήτηση όλων των θεμάτων γύρω από τα κρυπτονομίσματα.

Και γιατί αυτό πρέπει να γίνει απο ένα κανάλι στο TG? Επιπλέον, τα θέματα είναι ατελείωτα γύρω απο το κρύπτο. Θα μιλάμε για όλα ή θα είναι πιο συγκεκριμένο? Γιατί όπως το "βλέπω", αναφέρεσαι σε trading group...

░░░▄████████████████████████
░▄████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
█████████████████████████████
█████████████████████████████
██████████████████████████████
████████████████████████████▀
█████████████████████████▀
████████████████████
█████████████████████
██████████████████████
░░███████████████████▀
█████████████████████████
█████░▄▄█████████████████
█████░███████████████████
█████░███████░███████████
████████████░████████████
██████████░█████████████
██████████░██████████████
████████░████████████████
 100% 
WELCOME BONUS
 UP TO 15% 
CASHBACK
 NO KYC 
PROVABLY FAIR
█████░██░░██░██░░██░█████
████░████████████████████
█████████░░███░░█████████
█████░░██████████████████
███████░░████████████████
█████████░█████████████

Play Now  
apogio
Hero Member

Activity: 812
Merit: 1740

Duelbits.com - Rewarding, beyond limits.

View Profile WWW
May 03, 2025, 08:11:03 PM

Δυστυχώς η εμπειρία μου από το Telegram είναι άθλια. Αν δείτε στο προφίλ μου γράφω κιόλας ότι δεν το χρησιμοποιώ. Είναι ο παράδεισος των scammers και, αν και παρουσιάζεται σαν privacy-friendly, δυστυχώς μόνο αυτό δεν ισχύει. Καταρχάς, χρειάζεσαι κινητό για να συνδεθείς...

Παρόλα αυτά, η ιδέα μιας κοινότητας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ότι δεν είναι καλή ιδέα όπως το παρουσιάζεις. Κι άσε εμένα που δεν έχω καν social media, γενικά νομίζω πιο εύκολα ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε meetups με σαφή οργάνωση και ονοματεπώνυμα, με τακτικές συναντήσεις, παρά σε group στο TG.

coctailnuts (OP)
Newbie
*

Activity: 4

View Profile
May 04, 2025, 11:51:49 AM
Last edit: May 04, 2025, 02:20:52 PM by hilariousandco

Καλησπέρα και σ’ ευχαριστώ για την ειλικρινή τοποθέτηση. Καταλαβαίνω απόλυτα την επιφυλακτικότητα, ειδικά με όσα έχουμε δει τελευταία στον χώρο. Γι’ αυτό ακριβώς χτίζουμε την κοινότητα με διαφάνεια και συμμετοχή από ανθρώπους που αγαπούν τα crypto.

Δεν είναι scam, ούτε υπόσχομαι θαύματα… μόνο μια ανοιχτή, Ελληνική κοινότητα για ανταλλαγή γνώσης, ιδεών και εμπειρίας. Οι πρώτοι που θα μπουν, θα βοηθήσουν στο στήσιμο, στο moderation, και στη γενική πορεία της ομάδας. Bots & mods θα μπουν οργανωμένα, με feedback από τα ίδια τα μέλη.

Αν θέλεις να δεις πώς στήνεται από την αρχή κάτι καθαρό και χρήσιμο, έλα για μια δοκιμή… και αν δεν σε πείσει, απλά αποχωρείς.

Να ’σαι καλά και πάντα κερδισμένος!

Και γιατί αυτό πρέπει να γίνει απο ένα κανάλι στο TG? Επιπλέον, τα θέματα είναι ατελείωτα γύρω απο το κρύπτο. Θα μιλάμε για όλα ή θα είναι πιο συγκεκριμένο? Γιατί όπως το "βλέπω", αναφέρεσαι σε trading group...

Καλή ερώτηση και σ’ ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.

Η ιδέα πίσω από την ομάδα δεν είναι να γίνει ένα ακόμα “trading signals group”, αλλά ένας ευρύτερος χώρος για την ελληνική crypto κοινότητα… από απλούς holders και αρχάριους μέχρι πιο έμπειρους traders ή devs. Τα θέματα είναι όντως ατελείωτα, οπότε η ομάδα θα έχει διαχωρισμό (π.χ. κουβέντα για Bitcoin, altcoins, DeFi, NFTs, τεχνική ανάλυση, κλπ.), και με τον καιρό, ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών, θα διαμορφωθεί οργανικά.

Το Telegram είναι απλώς το πρώτο βήμα, γιατί είναι εύκολο για άμεση επικοινωνία και συμμετοχή. Αν προκύψει κάτι μεγαλύτερο (site, newsletter, κλπ), θα το χτίσουμε μαζί με όσους θέλουν να συμμετέχουν.

Αν έχεις διάθεση να βοηθήσεις με ιδέες ή να συμμετέχεις πιο ενεργά, είσαι περισσότερο από ευπρόσδεκτος.

Δυστυχώς η εμπειρία μου από το Telegram είναι άθλια. Αν δείτε στο προφίλ μου γράφω κιόλας ότι δεν το χρησιμοποιώ. Είναι ο παράδεισος των scammers και, αν και παρουσιάζεται σαν privacy-friendly, δυστυχώς μόνο αυτό δεν ισχύει. Καταρχάς, χρειάζεσαι κινητό για να συνδεθείς...

Παρόλα αυτά, η ιδέα μιας κοινότητας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ότι δεν είναι καλή ιδέα όπως το παρουσιάζεις. Κι άσε εμένα που δεν έχω καν social media, γενικά νομίζω πιο εύκολα ο κόσμος θα συγκεντρωθεί σε meetups με σαφή οργάνωση και ονοματεπώνυμα, με τακτικές συναντήσεις, παρά σε group στο TG.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση σου και σ’ ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να τη μοιραστείς τόσο αναλυτικά.

Δεν διαφωνώ με όσα λες για το Telegram… έχει τα καλά του αλλά και τις “σκοτεινές” πλευρές του. Το χρησιμοποιούμε σαν αρχική βάση απλώς για την ευκολία και την αμεσότητα, όχι γιατί θεωρούμε ότι είναι η ιδανική ή τελική μορφή της κοινότητας.

Η ιδέα είναι να μαζευτεί ένας πρώτος πυρήνας ανθρώπων με ενδιαφέρον για τα crypto και από εκεί να αποφασίσουμε μαζί πού πάει αυτό: meetups; Site; Discord; Ακόμα και φυσικές συναντήσεις, όπως πολύ σωστά είπες. Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να φτάσει εκεί.

Οπότε αν και δεν σε τραβάει το Telegram (και το σέβομαι απόλυτα), αν ποτέ θελήσεις να συμβάλεις σε μια πιο οργανωμένη και “προσγειωμένη” μορφή κοινότητας, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή.
changlee
Newbie
*

Activity: 7

View Profile WWW
May 13, 2025, 06:41:11 AM

Εμένα η εμπειρία μου με το telegram είναι μέχρι τώρα εξαιρετική, και συγχαρητήρια για την ομάδα.

Καταρχάς, με το που μπαίνεις και βλέπεις την εκτενή και πλήρη κατηγοριοποίηση των θεμάτων, αισθάνεσαι ότι υπάρχει τάξη, και κάθε τι που χρειάζεσαι θα το βρίσκεις στο σημείο που θες.

Εύγε!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: