Pocela je nova sezona GOSUBETTING Tipster Challenge,ovu temu sam bio vec postavio u topicu za pregled sig kampanja,ali evo otvoricu temu pa ako se prijavi dosta nasih da mozemo ovde diskutovati o ovome
Mozete vec odraditi predikcije,prva utakmica kao sto vidimo startuje od 15-05-2025 u 21:30
Ovde je originalni topic
GOSUBETTING THE ULTIMATE BITCOIN BETTING GUIDEPravila i objasnjenje su ispod slike
Hteo sam ovo da postujem jos pre ali sam zaboravio,mozda moze da bude od koristi a i da se okusamo malo u predikcijama
Naime,nije kampanja,naisao sam na ovaj sajt
GOSSUBETTINGU biti je jos u razvoju,kad sam gledao imaju detaljne analize i preglede kaldionica,vodice za kladjenje i azurirane podatke o btc kladjenju sto je realno korisna stvar.Takodje sam se registrovao i krenuo da se "takmicim",sajt je otvorio kao runde u kojima mozes da tipujes tacan rezultat na odredjene utakmice.
Gossu tipster challangeSvakog meseca ima 4 runde sa odabranim mecevima iz raznih sportskih dogadjaja,i cilj je da se tipuje tacan rezultat,mozete menjati tipove kad god pre pocetka mečaPoeni se vrednuju na sledeci nacin:
- Tacan rezultat
10 poena- Pobednik i razlika u golovima
5 poena- Pobednik meča
2 poena- Bonus za tacan broj postignutih golova
1 poenPoeni se dodeljuju samo za 90' igre bez produzetaka i penala,takodje ako mec bude prekinut/odlozen taj mec nece biti uracunatRang lista se formira:-Ucesnici sa najvise poena iz tacnih prognoza zauzimaju visu poziciju na rang listi.
-U slucaju istog broja poena, prednost ima ucesnik sa vecim procentom tacnih prognoza tacnih rezultata tokom takmicenja.
-Ako su i poeni i procenat isti, pobedu odnosi ucesnik sa najvecim ukupnim brojem prognoza.
-Ako i dalje postoji izjednacenje, konacni poredak odredjuje zreb koji sprovodi GOSUBETTING tim.
Nagrade-
1. mesto – $250 -
2. mesto – $100-
3. mesto – $70-
4. mesto – $50-
5. mesto – $30Ucesce je free i treba da se napravi account na Gossubetting sajtu. Trenutno je runda 2,ali uvek se moze pridruziti
Da napomenem nemam nista od ovoga,samo mi je zapalo za oko a i mislim da su nagrade fine,tako da sto da ne

I da, za sad ima 34 ucesnika,treba da se dodje do 50 da bi nakon svake runde obezbedila nagrada od 50$