ovcijisir
Legendary
Activity: 2212
Merit: 1143
Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform
|
 |
February 27, 2026, 05:32:04 PM |
|
~ Za ovakve je ipak pozeljno napisati malo vise info, poput toga da Bitz nagrada od $30 se deli na tri dobitinika, odnosno 3x$10 uz uslov 2x wagering, takodje i da je isplata na Earnbet account i da je potreban 1x wager kako bi se mogao skinuti novac.
Imaš pravo, na brzinu sam napisao post, hvala na dopunama!
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary
|
 |
March 02, 2026, 01:54:46 PM Last edit: March 02, 2026, 02:05:49 PM by ovcijisir Merited by dkbit98 (1), katanic97 (1) |
|
Winna.com organizira natjecanje u predvidanju cijene btc-a. Cetri najtočnija predviđanja nagrađuju se sa po 25 USD na Winna.com racunu. Nagrada ima uvjet 1x wagering. Vise informacija i prijave na linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5575706.0
Na altcoinstalks forumu je u tijeku tombola gdje je nagrada 100 AML bot provjera. Vise informacija nasljeđem linku: https://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=339842.0
|
░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ ████░▄▄▄███████▄ ████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██ ▀▀▀▀▀▀▀▀████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ████████████░███ ████▄▄▄▄████░██▀ ████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀ ████░█▀ | ░▄████████████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ █████████░▄▄▄ █████████░███ ░▄░██████░██▀██▄ ▀▀░██████░▀██▄██ ████████████░█▀ | ░▄███████▀░▄██▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██ ████████████░███ ████████████░███ ██░▄░███████░███ ██░█░███████░███ ████████████░███ ████████████░█▀ | ░▄██████▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▄██ ██████░███ ██████░███ ██████░███ ██████░███████▀▄ ██████░▀▀▀▀▀▀▄██ ████████████░█▀ | ░▄████▀██▄█████▀▄ ▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██ █████████████░███ █████░█░█████░███ █████░▀░█████░███ █████████████░█▀ ██████████░▄▄▄ ██████████░█▀ | ..... Next−Gen Crypto iGaming ..... | | | | | | | Play now |
|
|
|
ovcijisir
Legendary
|
👉 Jackpotter organizira predvidanje rezultata u kriketu. Nagraduju se prva tri najbolja predvidana sa 80, 50 i 20 USD u free betovima na Jackpotter racunu. Predvidanja se moraju predati do 4.3. 13:30h. Vise informacije i prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576211.0
👉 B1exch organizira predvidanje cijene BTC-a za datum 17.3. Najtocnije predvidanje se nagraduje sa nagradom u vrijednosti 125 USD (pretpostavljam u BTC-u?). Tko je koristio njihovu uslugu i ostavio feedback na kycnot ili monerici ima pravo na dodatna predvidanja. Vise informacija na linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576300.0
Rainbet organizira sljedeca natjecanja: 👉 Natjecanje u predvidanju ukupnog broja golova u njemackoj Bundesligi za datum 06.03. Nagrada za uspjesno predvidanje je 0.25 mBTC u free betovima na Rainbet racunu. Treba napomenuti da isto predvidanje broja golova moze upisati maksimalno cetiri osobe. Prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576178.0👉 Natjecanje u predvidanju ukupnog broja golova u talijanskoj Serie A ligi za datum 06.03. Nagrada za uspjesno predvidanje je 0.25 mBTC u free betovima na Rainbet racunu. Treba napomenuti da isto predvidanje broja golova moze upisati maksimalno cetiri osobe. Prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576177.0👉 Natjecanje u predvidanju pobjednika u UFC-u na datum 07.03. Nagrada za prvo mjesto je 0.5 mBTC, a za drugo i trece mjesto je 0.25 mBTC u free betovima na Rainbet racunu. Prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576305.0
Ima jos jedna besplatna tombola na collectibles dijelu foruma, riječ je o dvije kovanice u vrijednosti 260 i 390 USD. Naravno, ukoliko pobijedite morati će se dati adresa, info za one koji žele ostati anonimni. Također nisam našao info da li se mora platiti poštarina, tj. da li je plaća pošiljatelj ili onaj tko prima pošiljku. Informacije I prijave se mogu naći na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576319.0
|
|
|
|
|
|
examplens
Legendary
Activity: 3962
Merit: 4540
Trêvoid █ No KYC-AML p2p service
|
 |
March 05, 2026, 02:50:28 PM |
|
Takodje i Sageswap, isti uslovi. Nagrada je $30 najsrecnijem 💥 Hello, everyone! A new exciting raffle has just been announced, and we are glad to invite you to take part in it. Reserve your slot now! Don’t wait too long — slots are limited. 🔸 SageSwap 🪙 FREE RAFFLE 🪙 $30 in BTC!➥ Pick a SLOT! ➥ The winner will receive a prize of $30 in BTC! 🎁 ➥ After selecting a block, we will use the BitList tool to determine the winner.
|
|
|
|
examplens
Legendary
|
Evo nesto drugacijeg raffle sponzorisanog od strane CCE.Cash. Nagrada je $60, a ukupan broj ucesnika ce biti 30. Za ucesce je potrebno uraditi swap na CCE.Cash i priloziti dokaz (order ID). Dodatni slot je moguce ostvariti na svakih dodatnih $100 u orderu. Prakticno, moguce je da jedan ucesnik zauzme sve slotove. ♻️ CCE.Cash 🎀 SWAP RAFFLE 🎀 $60 in BTC🎉 The series of events continues! The latest raffle has just started — hurry up and secure your slot! ♻️ CCE.Cash 🎀 SWAP RAFFLE 🎀 $60 in BTC➥ The winner will receive a prize of $60 in BTC 🎁 ➥ Publish proof - for every $100 exchanged, you receive 1 slot.
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
Rainbet.com organizuje GoalFest u 3 lige - 🟢 Rainbet.com | ⚽ Serie A GOALFEST ⚽ 13 March- 🟢 Rainbet.com | ⚽ Bundesliga GOALFEST ⚽ 13 March- 🟢 Rainbet.com | ⚽ La Liga GOALFEST ⚽ 13 MarchPravila Potrebno je pogoditi tacan broj golova u prvih 9 utakmica u 29. kolu sledecih liga (ne ukljucujuci utakmicu koja se igra u ponedeljak)*Newbie clanovi,i clanovi sa slabom aktivnoscu i takodje clanovi koji postuju samo u G&R sekciji nece biti prihvaceni*NagradeNajbliza i najbrza predvidjanja dobijaju 0.25 mBTC u freebet-u (4 pobednika ce biti maksimalno)
Takodje Jackpotter.com organizuje Gol predvidjanja za Uefa Champions League 👑Jackpotter.com | 🏆 Goals Prediction UEFA Champions League-$150 🏆PravilaPotrebno je pogoditi tacan broj golova na sledecim utakmicama U slucaju tie-break pobednik je onaj koji pogodi prvi minut gola u kombinovano 4 utakmice, ako se desi da i tu bude neresno,pobednik je onaj koji je ranio poslao svoj odgovor Bayer Leverkusen vs Arsenal Bodo/Glimt vs Sporting PSG vs Chelsea Real Madrid vs Manchester City Nagrade1.:$50 Free Bet 2.:$40 Free Bet 3.:$30 Free Bet 4.:$20 Free Bet 5.:$10 Free Bet
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
March 09, 2026, 09:14:01 PM |
|
Bas to se i desilo ako nisi ispratio,ja sam kasno video tvoj post. Covek je od mogucih 30 slotova upisao 29. Znaci ovde ce se pravila menjati i to sam citao neke predloge. Mislim,svaka cast za lika,veoma lagana lova,ali ko bi rekao da ce sve slotove zauzeti . Nije bilo moguce da ne uzme nagradu 
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
AML bot organizuje jos jednu tombolu ✅ AML Bot [FREE RAFFLE] 🎯 100 free AML checks 🔍 potrebno je da izaberete slot i pobednika ceka nagrada od 100 besplatnih AML provera. Pozurite,ima slobodno jos sedam slotova Whale.io organizuje takodje jos jednu tombolu 🐳 Whale.io 🎁 FREE RAFFLE 🎁 Prize 50$!Dva izvucena dobitnika ce posdeliti nagradu od $50 u freebet-u. Mozete izabrati dva slota ako ste u prethodne dve nedelje podelili screenshoot od vasih opklada u ANN threadu
|
|
|
|
|
|
examplens
Legendary
|
Malo podsecanje na ovaj kontest. Predvidjanje cene za 17.3, a zatvaranje prihvatanja predikcija je 15.3. Tako da je ostalo jos malo vremena, pa ko je planirao u poslednji cas da ostavi svoje predvidjanje, eto nije kasno. ➥ Thread will be closed on Mar 15, 2026, 23:59 UTC
👉 B1exch organizira predvidanje cijene BTC-a za datum 17.3. Najtocnije predvidanje se nagraduje sa nagradom u vrijednosti 125 USD (pretpostavljam u BTC-u?). Tko je koristio njihovu uslugu i ostavio feedback na kycnot ili monerici ima pravo na dodatna predvidanja. Vise informacija na linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576300.0
|
|
|
|
Rikafip
Legendary
Activity: 2436
Merit: 7808
|
 |
March 17, 2026, 05:11:10 PM |
|
|
|
|
|
examplens
Legendary
|
 |
March 18, 2026, 11:38:27 AM Last edit: March 18, 2026, 12:12:39 PM by examplens Merited by dkbit98 (1), Rikafip (1) |
|
Sageswap organizuje free raffle, $30 je nagrada. Ovaj put nije bez uslova. U stvari, potrebno je krerati order i ostaviti screenshot verifikovanog pisma garancije. (Slican metod vidjen na altt forumu kod jednog miksera). Nije naglaseno, tako je bilo i u ranijim slicnim raffle, izvrsenje ordera nije obavezno. Dakle nije potrebno uraditi swap, vec samo prikazati validan letter of guarantee 🔸 SageSwap 🎁 FREE RAFFLE 🎁 $30 in BTC Rules/Prizes:
➥ Pick a SLOT! 🎯 ➥ Publish a screenshot of the SageSwap valid letter of guarantee using PGP Checker ➥ The winner will receive a prize of $30 in BTC 🎁 ➥ After selecting a block, we will use the BitList tool to determine the winner.
CCE.Cash takodje organizuje raffle. Nagrada je $30, ali i ovde postoji uslov. Ovde je potrebno izvrsiti ceo order. Na svakih $100 u razmeni, dozvoljen je 1 dodatni slot. Vec je bio slican raffle, nagrada je bila $60 gde je jedan clan okupirao (skoro) sve slotove transakcijama u vrednosti $2900. Verovatno je zbog toga umanjena nagrada na $30♻️ CCE.Cash 🎀 SWAP RAFFLE 🎀 $30 in BTC ➥ Publish proof - for every $100 exchanged, you receive 1 slot.
Slots: Screenshot + Order ID: Payment amount ($): BTC prize address: ➥ The winner will receive a prize of $30 in BTC 🎁 ➥ After selecting a block, we will use the BitList tool to determine the winner.
b2exch.to organizuje raffle pod istim uslovima. $30 je nagrada i potrebno je ostaviti informacije od izvrsenog ordera. Na svakih $100, dozovljeno zauzimanje dodatnog slota.✅ b1exch.to 👾 TRADE WARS 👾 $30 in BTC➥ Publish proof - for every $100 exchanged, you receive 1 slot.Slots #: Screenshot + Order ID: Payment amount ($): BTC Address (for the prize): ➥ The winner will receive a prize of $30 in BTC 🎁 ➥ After selecting a block, we will use the BitList tool to determine the winner.
Update. Sada sam pogledao, frajer je opet odradio sve slotove u CCE.Cash i b1exch raffle 
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary
|
 |
March 18, 2026, 10:47:14 PM |
|
B1exch organizira predvidanje cijene BTC za 31.3. Najtocnije predvidanje nagraduje se sa BTC u vrijednosti 125 USD. Tko je ostavio komentar na monerici ili kycnot.me moze ostvariti pravo na dodatna predvidanja. Vise informacija i prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5577746.0
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
March 19, 2026, 11:45:53 PM |
|
~
Update. Sada sam pogledao, frajer je opet odradio sve slotove u CCE.Cash i b1exch raffle  Sad sam pogledao,uzece covek $60 nit orao nit kopao. Mislio sam da ce promeniti neka pravila sto se tice uzimanja slotova ali ipak se nista nije desilo. Koliko mi se cini to je spominjao icopress. Mislim da bi trebalo da se ogranici na neki nacin jer je realno previse,ali opet bio je najbrzi 
|
|
|
|
examplens
Legendary
|
 |
March 20, 2026, 08:56:48 AM |
|
Sad sam pogledao,uzece covek $60 nit orao nit kopao. Mislio sam da ce promeniti neka pravila sto se tice uzimanja slotova ali ipak se nista nije desilo. Koliko mi se cini to je spominjao icopress. Mislim da bi trebalo da se ogranici na neki nacin jer je realno previse,ali opet bio je najbrzi  Lik je trader, bar tako tvrdi. Prosli put je rekao da je imao oko $13 troskova oko fee i ostalo, mada je negde i napravio profit jer je odredjen coin otisao gore tokom razmene. Nije bas cistih $60, ali je ok zarada, sasvim je moguce da je to vise nego sto napravi u obicnoj trgovini sa tim iznosom. Iskreno, ne znam da li bih se ja cimao za $30-$13 nagradu.
|
|
|
|
ovcijisir
Legendary
|
 |
March 20, 2026, 07:30:17 PM Last edit: March 20, 2026, 08:36:02 PM by ovcijisir |
|
Winna organizira predvidanje cijene BTC-a za datum 26.3. Cetri najbolja predvidanja dobivaju nagradu od po 25 USD na Winna racun. Uvjet za povlacenje nagrade je 1x wagering na Winna casinu. Vise informacija I prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5577895.0
@Knuckey organizira predvidanje minute prvog gola na utakmici Manchester vs Liverpool na datum 4.4 . Pobjednik osvaja 15 USD u BTC ili BSC. Vise informacija I prijave na sljedecem linku: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5577944.0
|
|
|
|
|
katanic97 (OP)
|
 |
March 20, 2026, 09:33:50 PM |
|
Sad sam pogledao,uzece covek $60 nit orao nit kopao. Mislio sam da ce promeniti neka pravila sto se tice uzimanja slotova ali ipak se nista nije desilo. Koliko mi se cini to je spominjao icopress. Mislim da bi trebalo da se ogranici na neki nacin jer je realno previse,ali opet bio je najbrzi  Lik je trader, bar tako tvrdi. Prosli put je rekao da je imao oko $13 troskova oko fee i ostalo, mada je negde i napravio profit jer je odredjen coin otisao gore tokom razmene. Nije bas cistih $60, ali je ok zarada, sasvim je moguce da je to vise nego sto napravi u obicnoj trgovini sa tim iznosom. Iskreno, ne znam da li bih se ja cimao za $30-$13 nagradu. Vidi,razumem,ali vidis da se on cimao,znaci njemu je i vise okej zarada i jos ako skoci neki coin dobro dodje. Samo sam za to da se ako vec izbaci nagradna igra ubace i neka nova pravila bas za slotove. Okej,bilo je smesno i zanimljivo prvi put,i onda je odlucio da opet pokusa i uspeo je,ne krivim coveka ni malo,to tako moze, ali da treba da se ogranici broj slotova po clanu,mislim da itekako treba.
|
|
|
|
|