Jos 4 dana je ostalo,koliko vidim bice jako tesko pogoditi cenu jer su ovo stvarno male nijanse. Iskoristit cu taktiku kao ti i sacekati jos malo. Nagrada nije losa $75 je sasvim koretkno . Tako da eto mali podsetnik da ostavite svoja predvidjanja ko nije naravno

Meni se vise puta dogodilo da sam cekao da ostavim predvidjanje da kao povecam sansu za dobitak, da bi na kraju naravno skroz zaboravio na sve to i ne bih ostavio nista.
Tako da, pripazi na to. Ja sam svoje predvidjanje ostavio sada jer da nisam vidio ovaj tvoj post, vjerojatno bih opet zaboravio.
Gledam cesto ovu temu tako da sam i dalje u toku. Ispratim sve sto se postuje,pogotovo jer ovcijisir ovu temu drzi na dobrom nivou

Tako da cu jos malo sacekati,svakako da cu pripaziti. Kao sto examplens kaze ili cemo imati srece ili ne. Kako ide izgleda da cemo probiti
80k

80 k je jedna od ''psiholoških'' granica i treba malo veći poticaj tržišta da se pređe.
Došli smo blizu te granice i opet se odbili nazad na 78 k.
Dosta je trenutno nesigurnosti na globalnim tržištima, zbog situacije u Hormuškom tjesnacu, a kada je tako veliki globalni investicijski fondovi, koji ulažu u btc preko ETF-ova, prvo se rješavaju tzv. rizične imovine, u koju po njihovoj procjeni spada i btc.
Par velikih odljeva, pogotovo kada nema puno aktivnosti na tržištu, automatski ruši cijenu.
S obzirom na to, mislim da će moja prognoza ipak ići ispod 80 k, možda negdje oko 79 k.