Admini i modovi rijetko zaviruju ovdje da premještaju teme i brišu postove. Mislim da dođu jedino kad neko prijavi post pa onda gledaju šta i kako s tim. Šanse da će neko od nas prijaviti normalan post ili temu da se briše ili premješta su ravne nuli.
Sto sam duze ovdje, to mi je bolja ova nasa trenutna situacija gdje nemamo moderatora, jer nam ne visi nitko nad glavom te nas jebe sa prebacivanjem postova, posto kad nas ima dosta off topica te se ne pridrzavamo strogo zadane teme. Atmosfera je jednostavno opustenija.
To mozda ne bi bilo moguce da smo puno veci board ili da ima vise shitpostera, ali kod nas mislim da stvarno dobro funkcionira.
Ma super ovako funkcionira i neka samo tako ostane.
Da imamo nekog stranog moderatora vjerojatno bi nam više od 50 % rasprava bilo premješteno iz originalnih tema u druge jer često odemo u offtopic što je zapravo nepotrebno jer nas nema puno, nitko ne spama a i nije problem ako malo ''odemo izvan okvira teme'' jer se svi dobro poznajemo i rasprave su ugodne i bez nekih napada i sličnih stvari, kao na drugim dijelovima foruma.
Mala oaza mira i zabave