Ben ''kesin'' diye bir ifade kullanmış mıyım göremiyorum? Ben ek olarak garanti de vermedim.
o zaman karşınızdakiler size kesin ifadeler kullanmadığında, veya garanti vermediğinde bir şey bildiğiniz yok diye laf da atmamalısınız. herkesin kendi fikirleri olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı. bir şey biliyorsanız tekrardan söylüyorum, siz de ne düşünüyorsanız paylaşabilirsiniz ki biz de sizin fikirlerinizi okuyalım. hem kendiniz bir şeyin garantisini veremediğiniz, hem de bizim hiçbir şeyin garantisini verdiğimizi iddia etmediğimiz halde boş boş sataşıyorsunuz. bunu şu sözlerinize cevap olarak yazıyorum, umarım anlarsınız:
Kazandırabilir diyor o da bilmiyor yarın bir gün bitcoin veya ethereum'un finansal piyasalarda şok etkisi yaratarak yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmayacağını yoksa ''Kazandırabilir'' yazılmazdı.
Kİ sen de bundan sonra kazandıracağının bir garantisi yoktur diyorsan sen de aynı şekilde yarın veya uzun bir dönem sonra ne olacağını bilmiyorsun.Neden birbirinize bilmediğiniz konu hakkında bu kadar destek çıkıyorsunuz?
Sadece analizlerim doğrultusunda ilerliyorum ve genelgeçer piyasa kurallar çerçevesinde işlem yapıyorum.Bunları bu piyasanın içinde bulunan herkes bilir. Olacağını düşünüyorsan zaten kafanda bir şeyler belli ve ekleme yapma nereden döner tahmin edebiliyorsun.
biraz daha bu konu üzerine düşünüp tam olarak neye kızdığınızı en baştan okumanızı tavsiye ediyorum.
Burası bitcoin forumu olabilir ama sizin aranızda farklı bir bağ var.Görüyoruım ki merit denen şeyi hemen kendi arazında haklıymışsınız gibi yapıştırıyorsunuz.Büyük ihtimalle moderatör,sen ve Wake Up arkadaşsınız.Eleştiriye açık olmadığınızı öncelikle kabullenin.Ben saygı çerçevesinde konuşuyorum zaten burada ne küfür ettim ne de saygısızca bir şey yazdım.
merit dağıtımım hakkında neyi beğenmediğinizi biraz daha açar mısınız? benim göremediğim bir şey mi görüyorsunuz?
https://bitcointalk.org/index.php?action=merit;u=3646263okuyup kaliteli bulduğum mesajlara merit gönderdiğim için kendimle gurur duysam yeridir. bunu bile yapamayanlar var, aranızda bir bağ yoksa onlara da şikayet edebilirsiniz neden rahatsız olduğunuzu. elimden geldiğince vakit ayırıyor ve adil bir dağıtım yapmaya çalışıyorum.
Ha bu arada kesin konuşan sensin dikkatini çekerim.
bu senaryoda 40-43 bin dolar arasında bir dip göreceğiz.
tüm konumu okuyup yazdıklarımın
kesin gerçekleşecek şeyler olduğunu iddia ettiğimi mi anladınız? quote attığınız cümlenin ilk iki kelimesini tekrar okumanızı rica etsem? konunun başlığını da.
"farklı verilere göre bitcoin dip senaryoları"