Güzel bir konu, az önce kargodan Goodyear Efficient Grip 2 aldım, tereddütsüz tavsiye edebilirim,
yaz lastiği olmasına rağmen ıslak yol tutuşunda da başarılı ve çok dayanıklı bir lastik olduğu için Türkiye koşullarında iyi seçim.
SUV'ler için buna rakip olarak gösterilen Bridgestone Turanza 6 var mesela ama çok çabuk aşınıyor ve tam off road koşulları hariç hemen bütün testlerde Efficient Grip 2 ona göre daha iyi,
özellikle Asya çıkışlı SUV'lerde çok tercih edilen Hankook Ventus Prime'ı da tavsiye ederim o da çok dayanıklı ama ıslak yol tutuşu Goodyear'ın daha iyi deniyor, bakacağız...
Bu segmentten de daha iyi lastik istiyorum diyenler için fiyat nerdeyse 2'ye katlanıyor, bence fiyat performans olarak bu grup Türkiye için idealdir, bir de internetten güvenilir satıcıdan alınca fiyat bayiilere oranla 30% civarı daha indirimli oluyor, yeni Türkiye'de ticaretin bilinen halleri...
Abi Goodyear Efficient Grip performance aldım. Herkese çok teşekkür ederim herkes düşüncelerini paylaşmış. Taktırdım lastiği ve Lassa’ya göre acayip yol tutuşum arttı. Fren çok daha iyi tutuyor. Belki eskisi çok eskidi diye böyle farkı görüyorum ama normalde virajlarda göt atan araba artık atmamaya başladı
Lastikçi arkadaşla da konuştum bazı bilgileri vereyim söz kendisinin tabi doğru yalan bilmiyorum
Goodyear fiyat performans olarak en iyisi dedi Lassa’nın bir yazlık lastiğine 3250 çekti Goodyear Performance lastiği 2850’ye aldım ayrıca Lassa eski kalitede değilmiş
Yağmurda yol tutuşu da çok iyiymiş kanallarından dolayı ki sen de aldın diye söylüyorum ki bil yağmur ve sıcakta asfaltta canavar bir lastik ama mucurlu yola toprak yola gelmezmiş lastik yumuşakmış o yollarda diş atar dedi ben o yollara girmiyorum benim için sorun değil ayrıca 2 sene de garantisi varmış 19/25 üretimli lastik için çok ucuz fiyat bence inşallah daha da memnun kalırız şimdiden farkı hissettim ama