MK-74 (OP)
Legendary

Activity: 2086
Merit: 1640
|
 |
July 21, 2025, 02:43:23 AM Last edit: July 21, 2025, 05:39:55 AM by MK-74 |
|
Beyler bayanlar Anoma projesinin testneti açıldı bir kaç haftadır da millet kasıyor belki biliyorsunuzdur. Testnete girebilmek içinde invite kodu gerekiyor, Twitter fenomenleri de hep kendi arasında paslaşıyorlar bu kodları. Forum olarak bizlerde şu testnete katılalım ve invite kodlarını paylaşalım diyorum. Amma eksik olan şey invite kodu, testnetine dahil olupta invite kodu paylaşabilecek var mı? Projenin hype çok yüksek, güzel kazandıracak diye düşünüyorum. Eğer ben invite kodu bulursam bilgi vereceğim, fazla bulursam isteyenlere de paylaşacağım. El ele verelim forum olarakta girelim şu testnete. https://x.com/anoma
|
|
|
|
lazerzinger
Jr. Member

Activity: 280
Merit: 8
|
 |
July 21, 2025, 04:51:51 AM |
|
Yarın public açılacakmış herhalde öyle bir şeyler yazıyorlardı. Rahat gireriz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
ajanwalker
|
 |
July 21, 2025, 09:32:35 AM |
|
Dostum bulursan bana da atarsan sevinirim. Fenomen geçinenlerden bir sk olmaz onlar kendine Müslüman. Ne zaman birileri kullanılacak olsa paylaşım yaparlar. @Bthd hocam da Twitter'da aktif birisi. O kod rahatlıkla bulabilir Bana da denk gelirse paylaşırım
|
|
|
|
|
mandown
Legendary

Activity: 2758
Merit: 2263
|
 |
July 21, 2025, 09:37:39 AM |
|
Bugünden itibaren içerdekilere 3 daviyeti gelecek girmediğim projelerin başında gelir ki bu gidişle gireceğimi de düşünmüyorum her üyeye 3 tane davetiye ver zaten şimdi den 30k kişi içerde ortalama 100k kişi olsun kişi başı ne düşecek abi? ne gerek var bunlara?
Dağıtım olursa yakında elime geçer benim eğer böyle birşey olursa burada dağıtırım. olduğum gruplarda rahatlıkla kodlar bulunuyor.
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
July 22, 2025, 11:09:22 AM |
|
Kendime ref buldum haftaya sanırım bize ref dağıtım hakkı vereceklermiş yada bana öyle dediler bilmiyorum öyle birşey gördüm duruma göre başlarsa haftaya burayı giriş koduna boğarım sadece azıcık sabır gerekli o kadar.
Bu arada uzun zamandır gördüğüm en güzel testnetlerden biri bu oyun gibi oynuyorsunuz bu topluyorsunuz falan filan.
|
|
|
|
lazerzinger
Jr. Member

|
 |
July 22, 2025, 11:29:18 AM |
|
Kendime ref buldum haftaya sanırım bize ref dağıtım hakkı vereceklermiş yada bana öyle dediler bilmiyorum öyle birşey gördüm duruma göre başlarsa haftaya burayı giriş koduna boğarım sadece azıcık sabır gerekli o kadar.
Bu arada uzun zamandır gördüğüm en güzel testnetlerden biri bu oyun gibi oynuyorsunuz bu topluyorsunuz falan filan.
Hayırlı olsun. İlk koda talibim
|
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
July 22, 2025, 12:55:01 PM |
|
Hayırlı olsun. İlk koda talibim geldiğinde söz ilki senin. sabır sadece. https://opensea.io/collection/anomage-island-1buradaki nft'ye bunlar discordlarında rol verdiler ama ne işe yarıyor neden lazım bilgim yok bende aşırı var gördüğüm gece mintlediydim şöyle 50-70 dolar arasına getirirlerse direk anoma falan drop beklemem satar geçer drop almış olurum.
|
|
|
|
lazerzinger
Jr. Member

|
 |
July 22, 2025, 10:18:34 PM |
|
Hayırlı olsun. İlk koda talibim geldiğinde söz ilki senin. sabır sadece. https://opensea.io/collection/anomage-island-1buradaki nft'ye bunlar discordlarında rol verdiler ama ne işe yarıyor neden lazım bilgim yok bende aşırı var gördüğüm gece mintlediydim şöyle 50-70 dolar arasına getirirlerse direk anoma falan drop beklemem satar geçer drop almış olurum. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Hovarda
|
 |
July 23, 2025, 12:27:49 PM |
|
Herkese selam,
Kod varsa bende katılmak isterim.
|
|
|
|
|
MK-74 (OP)
Legendary

|
 |
July 24, 2025, 06:12:53 AM |
|
Dün gece resmi olarak bende dahi oldum testnet'e, bakalım ilk görevlerimizi yaptık sıradakileri bekliyoruz. Bir hafta sonra bize de invite kodu verme hakkı olacak ama o zamana kadar kapatırlar invite olayını çünkü 25 bin kişi diye düşünüyorlarmış. Dün Anoma'daki kişilerin paylaşımlarına göre 10-12k arası kişi testnet'e dahil oldu. Kod bulursam haber veririm ama çok zor bulma işi 
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
July 24, 2025, 06:20:31 AM |
|
Dün gece resmi olarak bende dahi oldum testnet'e, bakalım ilk görevlerimizi yaptık sıradakileri bekliyoruz. Bir hafta sonra bize de invite kodu verme hakkı olacak ama o zamana kadar kapatırlar invite olayını çünkü 25 bin kişi diye düşünüyorlarmış. Dün Anoma'daki kişilerin paylaşımlarına göre 10-12k arası kişi testnet'e dahil oldu. Kod bulursam haber veririm ama çok zor bulma işi  İnanmazsın kodun çoğu türklerin elinde Cosmos ağı aşıkları kendi aralarında gurduğu gruplarda paslaştılar anoma discordunda sadece türklerin elinde gibisinden isyan ediyorlar ee bizimkilerde gidiyor 8-10 dolara sanırım satıyormuş. 8-10 Dolar verilir mi? verilir gibi duruyor Dostlar inanın elimde kod yok olsa direk dağıtıcam ve sadece 2 günde 7k gibi bir sıralamaya kadar düştüm.
|
|
|
|
|
yenerbatmaz
|
 |
July 24, 2025, 06:30:33 AM |
|
Dün gece resmi olarak bende dahi oldum testnet'e, bakalım ilk görevlerimizi yaptık sıradakileri bekliyoruz. Bir hafta sonra bize de invite kodu verme hakkı olacak ama o zamana kadar kapatırlar invite olayını çünkü 25 bin kişi diye düşünüyorlarmış. Dün Anoma'daki kişilerin paylaşımlarına göre 10-12k arası kişi testnet'e dahil oldu. Kod bulursam haber veririm ama çok zor bulma işi  İnanmazsın kodun çoğu türklerin elinde Cosmos ağı aşıkları kendi aralarında gurduğu gruplarda paslaştılar anoma discordunda sadece türklerin elinde gibisinden isyan ediyorlar ee bizimkilerde gidiyor 8-10 dolara sanırım satıyormuş. 8-10 Dolar verilir mi? verilir gibi duruyor Dostlar inanın elimde kod yok olsa direk dağıtıcam ve sadece 2 günde 7k gibi bir sıralamaya kadar düştüm. Demek ki bu işten bir şey çıkmaz. Boşuna kürek sallamaya gerek yok. Kodların çoğu Türklerin elinde ise projeden bir şey beklemeye gerek yok.10-12k kişi testnet yapıyorsa bu adamlar ne dağıtacak ki. Nerede çokluk orada b..luk. Benim gözümde boşa kürek Uğraşan arkadaşlara başarılar dilerim.
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
July 24, 2025, 06:37:17 AM |
|
@yenerbatmaz 10-12k kişi cidden birşey değil hele 20k kişi gibi bir yerde bu muhabeti bitirip testnete devam ederlerse ilk 5000 kişi proje aç gözlülük yapmazsa deli para kazanabilir.
Türklerin elinde dediğiniz durum eskidendi şuanki pozisyonda türkler kadar birbirine sahip çıkan topluluk cidden çok az.
Ben normalde uğraşmayacaktım ama bu oyunu sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary

Activity: 2240
Merit: 2204
|
 |
August 06, 2025, 05:57:20 PM |
|
ben bunu yapmadım ya kesin iyi airdrop atacak
|
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
August 06, 2025, 07:27:50 PM |
|
ben bunu yapmadım ya kesin iyi airdrop atacak
Nasıl yapamadınız discord ve telegram kanallarında deli kod dağıtıldı 15k falan diyorlar yarısından fazla türktür eminim yabancı gruplarda bile nasıl bu kadar türkün elinde kod var muhabbeti yapıldı bizimkiler geleni bu sefer multilemedi herkese dağıtıldı aynı olay succint'tede oldu ama bakma onu değerlendiremedik o gece kod almak yerine tv izlemeyi tercih ettim ki en az 10-20 account yapardım bunda bile emeksiz birkaç kod bulmuştum gelseydi burada dağıtacaktım ancak kod bize gelmedi.
|
|
|
|
MK-74 (OP)
Legendary

|
 |
August 08, 2025, 11:37:10 AM |
|
Hocam yapamamaları gayet normal ben fenoların hiç birinden kod alamadım, yok ona sözüm var buna sözüm var, yok çekiliş, yok o, yok bu, arkadaşın biri ilk yazan alır dedi ilk yazdımda öyle alabilmiştim kod, ondan sonra zaten yeni girenlere kod vermek için 7 gün beklemesi gerekiyordu bizim 7 gün dolana kadar kod dağıtımı bitti, şimdi tek tük proje dağıtırsa dağıtıyor kod.
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
August 31, 2025, 06:21:29 PM |
|
erinmeyin şu çekilişe katılın altu üstü 7 saat kaldı belki biri burada paylaşır diye baktım ama kimsenin sesi çıkmadı şu nft'ye sahip olan kişi sağlam drop alacak https://web3.okx.com/drops/event/shrimpersbase ağında bir miktar eth olması lazım zaten gerisi basit Lütfen katılın REF falan yok el kazanacağına biz kazanalım.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary

|
 |
September 16, 2025, 07:19:36 PM |
|
|
|
|
|
|
mandown
Legendary

|
 |
September 29, 2025, 11:14:20 AM |
|
Hahahahahaha 67 tane vermişler 13 dolar yapıyor eleman anasına sövüleceğini anlayınca ben 13 saat yokum hesabı uçaktayım diyor güzel rugladılar nftleri 0.2 eth'den fiyatladılar nft'ye de kuş kadar attı rezil herifler.
|
|
|
|
execijutiere
Legendary

|
 |
September 29, 2025, 11:49:29 AM |
|