Bitcoin Forum
February 14, 2026, 04:55:17 PM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım La Liga Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 21, 2025, 09:35:33 PM)
Barcelona - 6 (100%)
Real Madrid - 0 (0%)
Atletico Madrid - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: İspanya La Liga 2025/2026 Sezonu  (Read 1432 times)
Balmain
Hero Member

Activity: 2506
Merit: 940

View Profile
October 05, 2025, 09:48:25 PM

Barselona bugün Sevilla karşısında tarihi bir yenilgi aldı. Normalde Barselona'nın 4-1'lik bir galibiyet alması beklenirdi, ancak Sevilla bugünkü maçta onları küçük düşürdü. Real Madrid, Atletico Madrid'e az bir farkla yenildi bu biraz daha kabul edilebilir görünüyor çünkü o Atletico Madrid'di. Sevilla'nın Barselona'yı böyle bir skorla yenmesi bana oldukça ilginç geldi. Tarihi maçlar ve büyük hayal kırıklıkları. Real Madrid'ten böyle farklı bir yenilgi beklerdim de Barcelona'dan hiç beklemezdim.

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1302
Merit: 1007

View Profile
October 06, 2025, 07:20:14 PM

Barselona bugün Sevilla karşısında tarihi bir yenilgi aldı. Normalde Barselona'nın 4-1'lik bir galibiyet alması beklenirdi, ancak Sevilla bugünkü maçta onları küçük düşürdü. Real Madrid, Atletico Madrid'e az bir farkla yenildi bu biraz daha kabul edilebilir görünüyor çünkü o Atletico Madrid'di. Sevilla'nın Barselona'yı böyle bir skorla yenmesi bana oldukça ilginç geldi. Tarihi maçlar ve büyük hayal kırıklıkları. Real Madrid'ten böyle farklı bir yenilgi beklerdim de Barcelona'dan hiç beklemezdim.

İlk yarı Sevilla %100 olan 2 tane pozisyon kaçırdı. Eğer o pozisyonlarda oyuncuların ayağı kazma olmasaydı 6 gol yiyeceklerdi. Barcelona Barcelona olalı böyle rezillik görmemiştir. Real Madrid’den 4 gol yeselerdi veya PSG’den 4 gol yeselerdi anlardım ama Sevilla’dan 4 gol yemeleri acayip kötü oldu. Barça fanları utanıyorlardı maçın sonunda. Real Atletico’dan 5 yiyince dalga konusu oldu da Sevilla olayı daha büyük bence.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2380
Merit: 1918

View Profile
October 06, 2025, 10:35:45 PM

Aşağıda da görülebileceği gibi Sevilla ilk yarıda 4 tane büyük gol şansı yakaladı. Hepsi de rahatlıkla gol yapılabilecek fırsatlardı. Belki de daha da farklı bitebilirdi ama zaten 4-1 de çok ağır bir yenilgi Barcelona için. Raphinha ve Yamal olmadan oynadıklarında hücum hattında ne kadar yetersiz kalabildiklerini de bir kez daha görmüş olduk. Savunmada da ciddi bir performans gerilemesi var. PSG ve Sevilla ile birlikte üst üste 2. yenilgilerini almış oldular. Bu arada Yamal ile Hansi Flick'in arasının biraz açıldığını da iddia edenler var.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1302
Merit: 1007

View Profile
October 07, 2025, 04:07:16 PM

Aşağıda da görülebileceği gibi Sevilla ilk yarıda 4 tane büyük gol şansı yakaladı. Hepsi de rahatlıkla gol yapılabilecek fırsatlardı. Belki de daha da farklı bitebilirdi ama zaten 4-1 de çok ağır bir yenilgi Barcelona için. Raphinha ve Yamal olmadan oynadıklarında hücum hattında ne kadar yetersiz kalabildiklerini de bir kez daha görmüş olduk. Savunmada da ciddi bir performans gerilemesi var. PSG ve Sevilla ile birlikte üst üste 2. yenilgilerini almış oldular. Bu arada Yamal ile Hansi Flick'in arasının biraz açıldığını da iddia edenler var.

Yamal daha kaç yaşında ki arası açılıyor hocasıyla? Bu genç oyuncuları bitiren bu ego oluyor. Şımartıyorlar başımıza çıkıyor sonra hepsi. Bakın Muhammed vardı Beşiktaşlı bold Barçada ? Diğer giden bir çocuk vardı ha Emre demir. O ne oldu? Kaldı ki Yamal muhteşem bir oyuncu. İnşallah saçma sapan kararlarla kariyerini parçalamaz. Bu çocuk son yıllarda gelmiş en iyi üç oyuncudan birisi.

MK-74
Legendary
*

Activity: 1890
Merit: 1578

View Profile
October 08, 2025, 09:11:44 PM

Yamal ve Rafinha'nın olmadığı bir Barcelona bitiktir ve yenilmeyecek bir takım değildir, kadronun 2 oyuncu olmadan pek bir şey yapamadığını görmüş olduk, Sevilla çok rahat daha fazla gol atabilirdi ama kaçırdılar, normal de maç 6-7 farkla bitebilirdi.
Bir takımın sadece 1-2 oyuncu üzerinde kurulmasının en kötü yönü bu çünkü o oyuncuların yoksa planların komple bozuluyor.

CLS63
Legendary
*

View Profile
October 08, 2025, 10:03:03 PM

Yamal daha kaç yaşında ki arası açılıyor hocasıyla? Bu genç oyuncuları bitiren bu ego oluyor. Şımartıyorlar başımıza çıkıyor sonra hepsi. Bakın Muhammed vardı Beşiktaşlı bold Barçada ? Diğer giden bir çocuk vardı ha Emre demir. O ne oldu? Kaldı ki Yamal muhteşem bir oyuncu. İnşallah saçma sapan kararlarla kariyerini parçalamaz. Bu çocuk son yıllarda gelmiş en iyi üç oyuncudan birisi.

Dediğim gibi bunlar sadece iddialar. Belki de dikkat çekmek için ortaya atılmış söylemler olabilir. Durduk yere aralarının açılmış olacağını da zannetmiyorum. Çünkü Yamal sahadayken hala harikalar yaratıyor yani pek de kafası başka şeylerle meşgul gibi değil. Şimdi bir sakatlığı var 10-15 gün içinde dönecek diyorlar. Onun yokluğunu Barcelona baya hissediyor. Hele ki hem o hem Raphinha'nın olmadığı maçlarda hücum hattı ciddi zayıflıyor. Sevilla karşısında çok çaresizdiler.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1428
Merit: 438

View Profile
October 09, 2025, 04:36:40 AM

Yamal ve Rafinha'nın olmadığı bir Barcelona bitiktir ve yenilmeyecek bir takım değildir, kadronun 2 oyuncu olmadan pek bir şey yapamadığını görmüş olduk, Sevilla çok rahat daha fazla gol atabilirdi ama kaçırdılar, normal de maç 6-7 farkla bitebilirdi.
Bir takımın sadece 1-2 oyuncu üzerinde kurulmasının en kötü yönü bu çünkü o oyuncuların yoksa planların komple bozuluyor.

Dostum bu dediğin her takımda olan bir şey. Mesela GS'de Osimhen ve Uğurcan olmasın ne hale gelir. Real bu konuda bir az daha alternatifi olan yer. Bu konuda etkilemeyecek tek takım var dünyada Fenerbahçe.
Kim gelirse gelsin aynı bok. Değişen bir şey yok. 😂
Raphinha neyse de Yamal'ın yokluğu büyük eksiklik. Raphinha öyle aman aman bir topçu değil. Bi senesi de belki de çok kötü geçebilir.  Varsa yoksa Yamal

MK-74
Legendary
*

View Profile
October 09, 2025, 12:56:11 PM

Dostum bu dediğin her takımda olan bir şey. Mesela GS'de Osimhen ve Uğurcan olmasın ne hale gelir. Real bu konuda bir az daha alternatifi olan yer. Bu konuda etkilemeyecek tek takım var dünyada Fenerbahçe.
Raphinha neyse de Yamal'ın yokluğu büyük eksiklik. Raphinha öyle aman aman bir topçu değil. Bi senesi de belki de çok kötü geçebilir.  Varsa yoksa Yamal

Hocam dediğiniz doğru ama benim asıl demek istediğim Barcelona gibi bir dünya devinin 1-2 oyuncuya bağlı kalması, yoksa zaten bende düşünüyorum sizin gibi.
Benim kafamdaki Barcelona hiç bir zaman böyle olmadı, her zaman iyi oyuncuları olan ve 1-2 kişiye bakmayan Barcelona izledim.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
October 09, 2025, 04:15:14 PM

Hocam dediğiniz doğru ama benim asıl demek istediğim Barcelona gibi bir dünya devinin 1-2 oyuncuya bağlı kalması, yoksa zaten bende düşünüyorum sizin gibi.
Benim kafamdaki Barcelona hiç bir zaman böyle olmadı, her zaman iyi oyuncuları olan ve 1-2 kişiye bakmayan Barcelona izledim.

Messi , Xhavi, Pedro, Busquets, iniesta gibi daha adını unuttuğum jenerasyondan sonra böyle oldu. Şuan alttan gelenler de iyi ama zamana ihtiyaçları var.
Lewa yaşından dolayı yedek kalıyor.
Sevilla maçını izledim. Yeminle ilk yarıda beşlik simit olacaklardı. Adamlar çok kaçırdı. Sevilla ligde ilk iç saha galibiyetini Barcelona'ya karşı aldı.
Ayrıca o saçma sapan çizgi defansları ve ofsayt taktikleri çok kötü.
Son PSG maçında da çizgi halinde kaldıalr ve PSG deldi geçti

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2730
Merit: 649

View Profile
October 09, 2025, 05:23:08 PM

Real Madrid alınan son sonuçlar sonrası ligin zirvesine oturdu. Barcelona ile puan farkı sadece 2 tabi ki ve ben bu yakın rekabetin sezon sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum valla. Hem ofansif hem de defansif anlamda çok benzer istatistiklere sahipler. Liderliğin sık sık el değiştireceği bir sezon izleriz bence. Atletico Madrid'in ise onlara sadece uzaktan el sallayabileceğini düşünüyorum.  Tongue  Simeone'nin sözleşmesinde 2 yıl daha var ama acaba sözleşme sonuna kadar onunla devam edecekler mi? Bence değişimin tam zamanı.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Balmain
Hero Member

Activity: 2506
Merit: 940

View Profile
November 02, 2025, 11:57:50 PM

Rasford resmen harcandı Manchester United'ta. Barcelona'da Rasford'ı izlemek şimdilik keyif veriyor ilerleyen zamanlarda nasıl olur devamlı bir oyuncusu olabilir mi Barcelona'nın tam bilemiyorum. Şuanda Amorim'in sisteminde oynasaydı Rasford ne olurdu onu da merak ediyorum. Lamine Yamal açılış golünü attı Elche'ye hızlı bir giriş oldu maça Yamal'dan. Elche ilk şutunda Barcelona kalesine gol atmayı başardı belki Elche oyuncuları bile beklemiyordu çünkü hiç bir tehlikeli pozisyonları yoktu gole kadar. Güzel bir maç olmuş.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 617

View Profile
November 03, 2025, 12:13:11 AM

Rasford resmen harcandı Manchester United'ta. Barcelona'da Rasford'ı izlemek şimdilik keyif veriyor ilerleyen zamanlarda nasıl olur devamlı bir oyuncusu olabilir mi Barcelona'nın tam bilemiyorum. Şuanda Amorim'in sisteminde oynasaydı Rasford ne olurdu onu da merak ediyorum. Lamine Yamal açılış golünü attı Elche'ye hızlı bir giriş oldu maça Yamal'dan. Elche ilk şutunda Barcelona kalesine gol atmayı başardı belki Elche oyuncuları bile beklemiyordu çünkü hiç bir tehlikeli pozisyonları yoktu gole kadar. Güzel bir maç olmuş.
Rashford gerçekten harcanmış Manchester United kadrosunda. Aslında sadece o değil, Antony de harikalar yarattı gittiği takımda. Real Betis ile harika oynuyor. Manchester United’ın sistemimi yanlış acaba? Baksanıza Trabzonspor’da Onana da harika oynuyor. Manchester United’da bir lanet falan da olabilir yani bunu başka nasıl açıklarsınız ki? Ligde Manchester ile doğru düzgün oynayamayan oyuncular kiralık takımlarında şov yapıyorlar.

kriminall
Hero Member

Activity: 1610
Merit: 536

View Profile
November 03, 2025, 01:34:03 AM

Barcelona maçında 3 puan alan Real, 11 maçta 10 galibiyete ulaştı. Oynadığı oyun da İspanya’da gayet iyi hem defans hem de ofans anlamında ve kolay kolay yenilecek gibi görünmüyorlar. Valencia maçında rahatlıkla kazandılar. Arda ilk yarıda oyundan çıktı ama yaptığı asist harikaydı. Liverpool deplasmanına çıkacaklar şampiyonlar liginde. Arda orada da umarım harika asist yapar Mbappe’ye. Aralarında büyük bir uyum var.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2226
Merit: 544

View Profile
November 03, 2025, 11:30:46 AM

Real Madrid şu an Barcelona'dan açık ara daha iyi durumda. Ligde sadece 1 kere yenildiler o da çok şaşırtıcı bir 5-2 Atletico Madrid yenilgisiydi. Xabi Alonso ile bambaşka bir boyuta ulaştılar desem bence abartı olmaz. Ancelotti her ne kadar Şampiyonlar Ligi'nde takımı sıkıntılı zamanlar geçirirken bile kupa almış olsa da La Liga'da Barcelona'ya karşı rekabette zorlanıyordu. Fakat şu an Xabi Alonso 2 kulvarda da başarılı bir performans gösteriyor. Bu yüzden Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de hafife alınmamalı.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
November 03, 2025, 05:41:20 PM

Real Madrid şu an Barcelona'dan açık ara daha iyi durumda. Ligde sadece 1 kere yenildiler o da çok şaşırtıcı bir 5-2 Atletico Madrid yenilgisiydi. Xabi Alonso ile bambaşka bir boyuta ulaştılar desem bence abartı olmaz. Ancelotti her ne kadar Şampiyonlar Ligi'nde takımı sıkıntılı zamanlar geçirirken bile kupa almış olsa da La Liga'da Barcelona'ya karşı rekabette zorlanıyordu. Fakat şu an Xabi Alonso 2 kulvarda da başarılı bir performans gösteriyor. Bu yüzden Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de hafife alınmamalı.

Dostum şuan Barça da en büyük iki sorun var.  En başta stadyumları hâlâ bitmedi.
Bu stadın ambiyansı çok kötü. İkinci olarak ta eksikleri çok fazla. Raphinha sakat.
Barcelona çok genç kadro ile mücadele ediyor. Transfer bütçe zımbırtısı dan dolayı öyle aman aman  oyuncu da alamadılar
Real de Mbappe'ye bir şey olsa onlarda tökezler.. şimdilik iyi gidiyorlar ama daha uzun yol var
Ben de Arda'dan dolayı Real'i takip edip destekliyorum.

Distraction
Hero Member

Activity: 2632
Merit: 605

View Profile
November 03, 2025, 05:54:20 PM

Real Madrid La Liga'da şampiyonluğun en büyük favorisi zaten. Son zamanlarda ciddi fark yaratıyorlar. Barcelona bir maç kazanıyor diğerini kaybediyor. Son 5 maç grafiğinde gördüğüm şey direkt olarak bu yani. Finansal sorunlar yaşadıkları da bir gerçek evet baya zamandır istedikleri oyuncuları alamıyorlar. Nico Williams'ı alacaklardı mesela ama 58m euro'luk serbest kalma bedelini bile ödeyemediler. Taraftarlar Barcelona'nın TikTok hesabına bağış kampanyası başlatmışlardı. Hala da daha önceden aldıkları oyuncuların parasını tam ödeyemediler.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1059

View Profile
November 03, 2025, 07:23:55 PM

Real Madrid La Liga'da şampiyonluğun en büyük favorisi zaten. Son zamanlarda ciddi fark yaratıyorlar. Barcelona bir maç kazanıyor diğerini kaybediyor. Son 5 maç grafiğinde gördüğüm şey direkt olarak bu yani. Finansal sorunlar yaşadıkları da bir gerçek evet baya zamandır istedikleri oyuncuları alamıyorlar. Nico Williams'ı alacaklardı mesela ama 58m euro'luk serbest kalma bedelini bile ödeyemediler. Taraftarlar Barcelona'nın TikTok hesabına bağış kampanyası başlatmışlardı. Hala da daha önceden aldıkları oyuncuların parasını tam ödeyemediler.

Barcelona adına ekonomik sorunlar büyük. Adamlar Nico Williams gibi oyuncuya bu parayı veremiyorlar. Altyapıları olmasa çöplüğe dönecekti takım. Ekonomik olarak büyük sorun yaşıyorlar ve yıllardır bu var. Bir türlü belini doğrultamadı takım. La Liga şampiyonu oldular, Şampiyonlar liginde yarı final oynadılar. Para kazanacak her türlü eylem olmasına rağmen hala berbatlar.

MK-74
Legendary
*

View Profile
November 03, 2025, 09:33:29 PM

Barcelona adına ekonomik sorunlar büyük. Adamlar Nico Williams gibi oyuncuya bu parayı veremiyorlar. Altyapıları olmasa çöplüğe dönecekti takım. Ekonomik olarak büyük sorun yaşıyorlar ve yıllardır bu var. Bir türlü belini doğrultamadı takım. La Liga şampiyonu oldular, Şampiyonlar liginde yarı final oynadılar. Para kazanacak her türlü eylem olmasına rağmen hala berbatlar.

Salak saçma para yönetiminin sonuçlarını çekiyorlar.
Neymar'dan gelen satış parasını çöp etmişlerdi, ondan sonra da beli doğrultamadılar ve böyle sürünmeye devam ediyorlar.
Altyapıları olmasa bitmiş durumdaydılar neredeyse, hala sıkıntılar devam ediyor, ileriki tarihlerde gelecek sponsor paralarını veya başka para edecek bütün varlıklarını sattılar neredeyse ama çözüm sıfır şu an.

CLS63
Legendary
*

View Profile
November 03, 2025, 10:43:11 PM

Neymar'dan gelen satış parasını çöp etmişlerdi, ondan sonra da beli doğrultamadılar ve böyle sürünmeye devam ediyorlar.
Altyapıları olmasa bitmiş durumdaydılar neredeyse, hala sıkıntılar devam ediyor, ileriki tarihlerde gelecek sponsor paralarını veya başka para edecek bütün varlıklarını sattılar neredeyse ama çözüm sıfır şu an.

Evet en büyük sebep para yönetimlerinin aşırı zayıf olması. Kimlere ne paralar saçtılar ama büyük çoğunlukla bu harcamalar boşa yapılmış oldu. Griezmann, Coutinho hatta Dembele bile diyebilirim. Çünkü Dembele bence Barcelona'da şu anki kadar iyi değildi. Daha birçok oyuncu daha vardır aklıma gelmeyen. Savurganlık yapmanın cezasını çekiyorlar şimdi de işte. 150-160 milyon euro daha ödeyecekleri para varmış geçmişteki transferlerinin takımlarına. Daha maaşları falan da ödeyecekler yani sponsorlar bile kurtaramaz onları henüz.

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
ajanwalker
Hero Member

Activity: 2128
Merit: 854

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
November 04, 2025, 05:08:55 AM

Evet en büyük sebep para yönetimlerinin aşırı zayıf olması. Kimlere ne paralar saçtılar ama büyük çoğunlukla bu harcamalar boşa yapılmış oldu. Griezmann, Coutinho hatta Dembele bile diyebilirim. Çünkü Dembele bence Barcelona'da şu anki kadar iyi değildi. Daha birçok oyuncu daha vardır aklıma gelmeyen. Savurganlık yapmanın cezasını çekiyorlar şimdi de işte. 150-160 milyon euro daha ödeyecekleri para varmış geçmişteki transferlerinin takımlarına. Daha maaşları falan da ödeyecekler yani sponsorlar bile kurtaramaz onları henüz.

Alt yapısı var en azından genç oyuncular ile ayakta duruyorlar. Alt yapısı da çok sağlam ama.
Zaten para tura sıkıntısı çekmede stadyumun yapımını Limak grubuna vermezlerdi herhalde.
Ben Nihat Özdemir'in şirketinin stadyumu yaptığını duyunca şaşırmıştım.
Vaktinden bitirip bitiremeyecekleri  belli değil galiba.
Stadyuma sağlam sponsor bulsalar olur. Bir zamanlar forma reklamı almamaları ile nam salmışlardı ama 2000'li yıllarda UNICEF ile  bunu delmişti. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███