Bitcoin Forum
May 12, 2026, 03:18:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım La Liga Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 21, 2025, 09:35:33 PM)
Barcelona - 6 (100%)
Real Madrid - 0 (0%)
Atletico Madrid - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All
  Print  
Author Topic: İspanya La Liga 2025/2026 Sezonu  (Read 2430 times)
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1652
Merit: 1068

View Profile
April 27, 2026, 06:12:45 PM

Real ne yapıyor böyle? Real Madrid gelecek seneye hazırlansın şimdiden. Bir çok oyuncuyu takımdan göndersinler bana kalırsa Arda da gitsin. Bu kadar bencil adamın altında çocuk eriyor gidiyor. Manchester City veya Bayern Münih’e giderse orada kral olur arda. Real onu kullanmayı bilmiyor ama çocuk şimdiden oraya büyük bir aidiyet hissediyor gibi paylaşımlar yapıyor. Dünya kupasında şovunu izleriz inşallah.

Distraction
Hero Member

Activity: 2716
Merit: 608

View Profile
April 27, 2026, 06:46:33 PM

Real ne yapıyor böyle? Real Madrid gelecek seneye hazırlansın şimdiden. Bir çok oyuncuyu takımdan göndersinler bana kalırsa Arda da gitsin. Bu kadar bencil adamın altında çocuk eriyor gidiyor. Manchester City veya Bayern Münih’e giderse orada kral olur arda. Real onu kullanmayı bilmiyor ama çocuk şimdiden oraya büyük bir aidiyet hissediyor gibi paylaşımlar yapıyor. Dünya kupasında şovunu izleriz inşallah.

Arda Güler'in kolay kolay takımdan ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum. İlk 11 oynadığı için orada oynamaktan mutludur. Tabi yeni gelecek teknik direktörün kim olacağını bilmiyoruz. Eğer ilk 11'deki yeri sıkıntıya girerse anca o zaman opsiyonlarına bakabilir. Bu arada Lionel Scaloni ismi geçmeye başladı Real Madrid için. Kendisi şu an Arjantin milli takımının teknik direktörü. Dünya Kupası sonlandıktan sonra teklif götürmeyi düşünüyor olabilirler. Ancak kafalarda soru işareti bırakan bir seçim olur çünkü kariyeri boyunca sadece bu milli takımı yönetti o kadar.

Xyloo
Full Member

Activity: 210
Merit: 158

View Profile
April 27, 2026, 06:53:02 PM

Arda Güler'in kolay kolay takımdan ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum. İlk 11 oynadığı için orada oynamaktan mutludur. Tabi yeni gelecek teknik direktörün kim olacağını bilmiyoruz. Eğer ilk 11'deki yeri sıkıntıya girerse anca o zaman opsiyonlarına bakabilir. Bu arada Lionel Scaloni ismi geçmeye başladı Real Madrid için. Kendisi şu an Arjantin milli takımının teknik direktörü. Dünya Kupası sonlandıktan sonra teklif götürmeyi düşünüyor olabilirler. Ancak kafalarda soru işareti bırakan bir seçim olur çünkü kariyeri boyunca sadece bu milli takımı yönetti o kadar.
Real Madrid neden böyle seçimler yapmaya başladı anlamadım. Dünya piyasasına teknik direktör kazandırmaya çalışıyorlar galiba. Onu da yapmayıver. İyi bir teknik direktör getir. Klopp’u git ikna et mesela. Neyin derdi bu anlamadım. Bu sene de anlamadılar galiba sürpriz teknik direktörler ile olmayacağını. Jorge Jesus gelse daha başarılı yönetir Real’i.

Distraction
Hero Member

Activity: 2716
Merit: 608

View Profile
April 29, 2026, 06:45:08 PM

Barcelona'nın her ne kadar şu anki kadrosu La Liga'yı 2 kez üst üste kazanmaya yeterli olsa da Şampiyonlar Ligi için bir yol haritası çizmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle defans hattına sağlam bir takviye hatta birden fazla oyuncu almaları iyi olur. Bastoni'yi yazıyorlar onlar için. Bence süper iş olur. van de Ven'in de Tottenham'dan ayrılma dedikoduları vardı bence ona da bir bakabilirler. Bu sezon Barcelona'nın en zayıf yanı savunmasıydı ona öncelik verip transferlerini yaparlarsa seneye Şampiyonlar Ligi'nde daha da iddialı olurlar.

MK-74
Legendary
*

Activity: 1974
Merit: 1588

View Profile
May 10, 2026, 09:59:46 PM

Şampiyon belli oldu, bu akşam Barcelona evinde Real Madrid’i 2-0 yendi ve taraftarları önünde ve Real Madrid’in önünde şampiyonluğunu ilan etti.
Barcelona hak ederek şampiyon oldular.
Avrupa’da başarı elde edemedi ama liginde şampiyon oldular.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1512
Merit: 474

View Profile
May 11, 2026, 08:07:18 AM

Şampiyon belli oldu, bu akşam Barcelona evinde Real Madrid’i 2-0 yendi ve taraftarları önünde ve Real Madrid’in önünde şampiyonluğunu ilan etti.

Real bu sene sıfır çekti. Bu sene yeniden yapılanma sürecine girerler.
Her zaman söylüyorum ilk iş Vini ile Mbappe'yi takımdan göndermekle başlayabilirler. İkisi de takıma zarar veriyor. Faydadan çok zararı var. Arda gibi Mastantuano gibi Nico Paz ( Como da kiralık) süper topçuları var. O ikisini kovsunlar defansa da adam gibi bir transfer yapılsa fıstık gibi olur takım.
Barça en azından bu sene ligi aldı. Barça mali krizden çıkarsa çok etkili bir takım olur. Takım çok genç

RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2856
Merit: 1525

View Profile
May 11, 2026, 08:25:40 AM

Her zaman söylüyorum ilk iş Vini ile Mbappe'yi takımdan göndermekle başlayabilirler. İkisi de takıma zarar veriyor. Faydadan çok zararı var. Arda gibi Mastantuano gibi Nico Paz ( Como da kiralık) süper topçuları var. O ikisini kovsunlar defansa da adam gibi bir transfer yapılsa fıstık gibi olur takım.
Barça en azından bu sene ligi aldı. Barça mali krizden çıkarsa çok etkili bir takım olur. Takım çok genç
Barcelona’nın mali krizi çözülürse uzun yıllar kimse onları yenemez hala onları durduran şey ekonomik sebepler buna rağmen robot gibiler muhteşem maçlar çıkarıyorlar reali de yendiler şaşırtıcı olmayan şekilde real çok kötü son zamanlarda daha da kötü olma potansiyeli taşıyorlar böyle giderse artık taşın altına elini koyacak bir adam lazım oraya teknik direktör olarak Ancelotti gitmese şu durumdan çok daha iyisini yapardı onu mumla arıyorlar

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2310
Merit: 553

View Profile
May 11, 2026, 09:16:56 AM

Evet Barcelona El Clasico'yu kazanarak şampiyonluğunu resmileştirdi. Zaten Real Madrid önemli eksikleri nedeniyle çok daha zayıf bir kadro ile sahadaydı. Fena değil diyebileceğim bir performans da gösterdiler ama Barcelona'yı bu şekilde yenmeleri çok zordu. Aslında Barcelona ilk 20 dakikada 2-0 yapınca dedim herhalde tarihi fark falan gelecek. Fakat maç ilginç bir şekilde bu skorla bitti. Real Madrid'de çarşı pazar karışık. Bu yaz transfer dönemi onlar adına çok hareketli geçer bana göre.

kriminall
Hero Member

Activity: 1694
Merit: 556

View Profile
May 11, 2026, 10:45:43 AM

Evet Barcelona El Clasico'yu kazanarak şampiyonluğunu resmileştirdi. Zaten Real Madrid önemli eksikleri nedeniyle çok daha zayıf bir kadro ile sahadaydı. Fena değil diyebileceğim bir performans da gösterdiler ama Barcelona'yı bu şekilde yenmeleri çok zordu. Aslında Barcelona ilk 20 dakikada 2-0 yapınca dedim herhalde tarihi fark falan gelecek. Fakat maç ilginç bir şekilde bu skorla bitti. Real Madrid'de çarşı pazar karışık. Bu yaz transfer dönemi onlar adına çok hareketli geçer bana göre.

Real Madrid için sıkıntılı zamanlar olacak. Yaz transfer sezonunda bir çok oyuncu ile anlaşıp bir çok oyuncuyu da gönderebilirler. Şampiyonluğu kaybettiler ve Barcelona’nın kendi sahasında bunu yaşadılar bu da onlar için başka bir drama oldu. Barcelona ekonomik olarak zorlu olduğu dönemlerde bile şampiyon oluyor Real başkanının çıldırması çok normal.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
May 11, 2026, 01:39:24 PM

Barcelona’nın mali krizi çözülürse uzun yıllar kimse onları yenemez hala onları durduran şey ekonomik sebepler buna rağmen robot gibiler muhteşem maçlar çıkarıyorlar reali de yendiler şaşırtıcı olmayan şekilde real çok kötü son zamanlarda daha da kötü olma potansiyeli taşıyorlar böyle giderse artık taşın altına elini koyacak bir adam lazım oraya teknik direktör olarak Ancelotti gitmese şu durumdan çok daha iyisini yapardı onu mumla arıyorlar

O gitmese Arda bu kadar etkili olamazdı. Adam resmen Vini ile Mbappe'yi bir de Bellignham'ı kolluyordu.
İyi ki gitti. Alonso'da ısrar edilmeliydi. Sene sonu Arbeloa da gidecek. Belki yine Zidane gelir. Real ile güçlü bağları var.

MK-74
Legendary
*

View Profile
May 11, 2026, 02:30:19 PM

Barça ve Real Madrid'de hiç bir şey yok bakmayın, kadro kaliteleri falan hikaye, şu an sadece Bayern ve PSG takım gibi takım bence.

Real'e kim gelirse gelsin, bu artisler oldukça bu takımdan bir cacık olmaz, kendini beğenmiş insandan bir cacık olmaz
Bak PSG'ye götü başı ayrı oynayan kaplumbağ gitti takım uçup kaçıyor, bu adam da sıkıntı var, Real Madrid'in yanlış yaptığı nokta bence şu kimseye haddini bildiremiyor, burası Real Madrid diyemiyor heralde, takımın her şeyden önde geleceğini kesin bir dille anlatmaları lazım Real Madrid'in.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1890
Merit: 357

View Profile
May 11, 2026, 05:31:14 PM

El Clasico çok daha farklı bir skorla bitebilirdi yani Real Madrid dua etsin Barcelona atmaya devam etmedi. Barcelona aslında güç olarak daha iyi bir kadroya sahip değil. Real Madrid'in aksine gelecek vadeden genç ağırlıklı bir ilk 11 ile oynuyorlar. Bu da bize gösteriyor ki Real Madrid yeterince iyi yönetilmiyor. Elinizde daha iyi bir kadro varsa şampiyon olmak durumundasınız. Arbeloa'nın bunu becerememesine şaşmıyorum o da var. Çok taze bir teknik direktör. Seneye için sağlam bir isimle anlaşsalar iyi ederler.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███████████████████████████
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
l99l
Hero Member

Activity: 1050
Merit: 642

View Profile
May 11, 2026, 10:16:59 PM

Nerede o eski El-Clasico maçları diyoruz artık eskiden El-Clasico olduğu zaman nasıl heyecanlanırdık.
Real madrid'in durumundan dolayı zaten bu maçın Barcelona'nın kazanacağını bir çok insan tahmin ediyordu öyle de oldu iki gol ile Real Madrid'i yendiler kaçan bir sürü gol fırsatıda vardı. Real Madrid'in ayarlar fena bozuldu hiç böyle bir duruma düşeceklerini tahmin edemezdim.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2310
Merit: 553

View Profile
Today at 08:35:04 AM

Nerede o eski El-Clasico maçları diyoruz artık eskiden El-Clasico olduğu zaman nasıl heyecanlanırdık.
Real madrid'in durumundan dolayı zaten bu maçın Barcelona'nın kazanacağını bir çok insan tahmin ediyordu öyle de oldu iki gol ile Real Madrid'i yendiler kaçan bir sürü gol fırsatıda vardı. Real Madrid'in ayarlar fena bozuldu hiç böyle bir duruma düşeceklerini tahmin edemezdim.

Evet o Messili Ronaldolu dönem La Liga'nın altın çağıydı gerçekten. Şimdi Yamal biraz işe renk vermeye çalışsa da eski El Clasicoların yeri bambaşka. Tabi bu maçta o da yoktu. Real Madrid'in kadro zaten yarım yamalaktı gelişen olaylar yüzünden. Olan Xabi Alonso'ya oldu yani harcadılar güzelim hocayı. Başkanın suçu bu da sabırsız davrandı. Madem elinde Arbeloa'dan iyi opsiyonun yok ne diye kovarsın ki şu adamı? Leverkusen'i rekorlar kırarak Bundesliga şampiyonu yapmış. Bayern Münih'in domine ettiği bir ligde yani daha ne istiyorsun şans tanımak için?  Sad

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
Today at 09:03:13 AM

Eğer bu maça talep olsaydı uzak doğuya yayın satmak için maçı erken saatlere alırlardı ama bu sefer öyle olmadı. Maç TR saati ile 22.00 de oynandı. İlgi gelseydi TR saati ile 17.00 gibi olurdu
Son yıllarda Barcelona Real Madrid'i hep yeniyor. Süper kupada da paramparça etmişti. Yamal olsaydı bu maçta 5'lik olurdu yine Real Madrid

MK-74
Legendary
*

View Profile
Today at 01:47:27 PM

Arbeloa'nın bunu becerememesine şaşmıyorum o da var. Çok taze bir teknik direktör. Seneye için sağlam bir isimle anlaşsalar iyi ederler.

Arbeloa'lık bir durumun olduğunu hiç düşünmüyorum, tamamen oyunculardan kaynaklı bir durum, bu dingiller Xavi Alonso'yu yediler bir hiç uğruna.
Kendilerini beğenmiş ibişler demekten başka hiç bir şey gelmiyor aklıma.
Kim gelirse gelsin Real Madrid yönetimi Hoca'nın arkasında durmaz ise bu takımdan bir cacık olmaz, yeri geldiğinde star dedikleri adamlara bile kesik atmaları gerekiyor ama şu an öyle bir şey görünmüyor bu takımda.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]  All
  Print  

Jump to: