Dünkü büyük maçın özellikle 2. yarısı çok keyif verdi. İlk yarıda zaten Liverpool sahada yoktu. Sonra diğer yarıya çok iyi başlayıp öne geçince herhalde kazanacaklar diyordum ta ki Manchester City sağlam reaksiyon verene kadar. Haaland sahada yok gibi görünürken bir anda 2 gole katkıda bulundu. 3. golü de attılar aslında ama öncesinde yaşanan ilginç olaylardan dolayı iptal oldu. Szoboszlai her ne kadar kırmızı görmüş olsa da attığı o muhteşem frikik golü bence maçın en iyi hareketiydi.

Gyökeres ederinin topçusu değil bence ya. O kadar para verdiler geçen sene Portekiz ligi istatistiklerini baz aldılar aslında attığı gol sayısına bakınca kağıt üstünde çok iyi transfer gibiydi ama Premier lige uyum sağlayamadı pek. Son zamanlarda daha iyi durumda ama hala ilk yarı sona ermesine rağmen sezonda, yeteri kadar beklentileri karşılayamadı. Eğer geçen seneki durumda olsaydı Arsenal daha fazla farkı açmıştı.
Gyökeres hala ederi kadar oynamıyor bu konuda katılıyorum. Düzenli bir şekilde gol atmaya devam etmesi lazım. 23 lig maçında 8 gollük bir katkı çok az. Hele ki Sporting'de yaptığı inanılmaz işler akla gelince yani. Arsenal ve Premier Lig bambaşka bir evren onun için anlıyorum ama daha fazlasını yapabilmeli zamanla.