Bitcoin Forum
August 18, 2026, 12:46:57 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım Premier Lig Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 24, 2025, 10:52:29 PM)
Arsenal - 3 (42.9%)
Liverpool - 4 (57.1%)
Manchester City - 0 (0%)
Manchester United - 0 (0%)
Chelsea - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 7

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  
Author Topic: İngiltere Premier Lig 2025/26 Sezonu  (Read 2733 times)
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1610
Merit: 492

View Profile
August 16, 2026, 08:00:54 PM

Maçın özetini izledim. 1.dakikada Arsenal öne geçti. Donnarumma'nın bugün kabul günüymüş galiba. İlk gözle erken yatıyor. Hadi onu geçtik. 2. gölde Havertz'in kafa vuruşu var ama Donnarumma bence kendi kalesine golü atmış.
City'den bu sene bir şey olmaz. Şampiyon olması çok zor. Bugün bir iki cılız pozisyonu vardı hepsi o. Başka birşeyi yoktu.
Arsanal biraz daha dikkatli olsa bugün sahadan 5-0'la ayrılırmış.

Xyloo
Full Member

Activity: 308
Merit: 172

View Profile
August 16, 2026, 08:19:03 PM

Maçın özetini izledim. 1.dakikada Arsenal öne geçti. Donnarumma'nın bugün kabul günüymüş galiba. İlk gözle erken yatıyor. Hadi onu geçtik. 2. gölde Havertz'in kafa vuruşu var ama Donnarumma bence kendi kalesine golü atmış.
City'den bu sene bir şey olmaz. Şampiyon olması çok zor. Bugün bir iki cılız pozisyonu vardı hepsi o. Başka birşeyi yoktu.
Arsanal biraz daha dikkatli olsa bugün sahadan 5-0'la ayrılırmış.

Sonucu görünce ben de şaşırdım ama Arsenal çok üstün oynamış. Baştan sona kadar önde götürmüş maçı. Maresca, Manchester City’e kan olamayacak galiba. Premier ligde Arsenal’in şampiyonluğu 2 olabilir bu seneyle birlikte. Manchester United’ın da oyununu merak ediyorum. Bu sene onlardan biraz umutlu olacağım.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 1949

View Profile
August 16, 2026, 08:31:15 PM

Enzo Maresca'yı da direkt olarak suçlamak istemiyorum Manchester City ile ilk resmi maçıydı. Fakat olabilecek en kötü şekilde sezona giriş yaptı. Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibine 3-0 kaybetmek çok ağır. Geçen sezon da zaten Guardiola ile işler iyi gitmiyordu ve hala sıkıntılar sürüyor belli ki. Guardiola takımın oyun anlayışını ve transfer politikasını değiştirdiğinden beri Manchester City'e bir şeyler oldu. Bence eski mentalitesini hiç bozmamalıydı çok daha güven veren bir oyun sergiliyorlardı.

l99l
Hero Member

Activity: 1148
Merit: 676

View Profile
August 16, 2026, 10:06:55 PM

Geçen sezonun şampiyonu Arsenal yeni sezona kupayla başladı. Önemli bir kupa olmasa da motive olmak için güzel başlangıç yaptı Arsenal hem de 3-0'lık alınan galibiyetle kazanıldı maç.
Guardiola sonrası Manchester City tekrar o günlere dönebilecek mi, kolay olmayaca sanki o günlere dönmeleri.
Yoksa bir kaç senelik Arsenal dominasyonu mu göreceğiz ligde.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2408
Merit: 562

View Profile
August 17, 2026, 09:34:55 AM

Geçen sezonun şampiyonu Arsenal yeni sezona kupayla başladı. Önemli bir kupa olmasa da motive olmak için güzel başlangıç yaptı Arsenal hem de 3-0'lık alınan galibiyetle kazanıldı maç.
Guardiola sonrası Manchester City tekrar o günlere dönebilecek mi, kolay olmayaca sanki o günlere dönmeleri.

Liverpool transfer konusunda suskun ve bir yandan kan da kaybediyor. Bazı genç transferleri var ama kadro derinliği içindir. Hazırlık maçlarının neredeyse hepsinde kötü göründüler. Chelsea Xabi Alonso gelince kadroyu sağlam hamlelerle güçlendirir diyordum ama beklentimin altında kaldı şu ana kadar. Manchester City hala sıkıntılı durumda zaten kupa maçında bunu gördük. Manchester United mevcut kadro ile ne kadar şampiyonluk rekabetinin içinde kalır bilemiyorum. Tottenham toparlanır ama şampiyonluk rekabetine giremez.

Özetle Arsenal bu seneyi de yüksek ihtimalle şampiyon tamamlar. Kim bilir belki de Manchester United da 2. bitirir.  Grin

MK-74
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 1634

View Profile
August 17, 2026, 05:41:48 PM

Manchester City'den bir cacık olmayacak gibi duruyor, Rodri'yi de gönderdiler Barcelona'ya ve bundan sonra ne yapacaklar, kimi oynatacaklar orada bilmiyorum.
Arsenal 3-0 net skorlar kupayı kaldırdı, Arsenal topu rakibine verdi ama golleri de attı, topa sahip olmanın bir şey ifade etmediğini tekrar gördük.
Arsenal güzel bir başlangıç yaptı ve bakalım sezona nasıl devam edecekler.

karabiber
Hero Member

Activity: 2170
Merit: 974

View Profile
August 17, 2026, 06:01:59 PM

Maç başlamadan önce M.City’nin Maresca’yla iyi bir başlangıç yapacağını düşünmüştüm ama City’nin Pep sonrası oyunundan eser kalmamış. Zaten Pep’in, City’deki son sezonunda takım sistem olarak alarm veriyordu. Yine de farklı bir skorla yenileceklerini düşünmezdim. Arsenal ise sezona güzel bir başlangıçla giriyor. Bu sezon da bence şampiyon olacaklar. Takım halinde o kadar iyi oynuyorlarki ligde onların önüne geçebilecek bir takım göremiyorum.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 1949

View Profile
August 17, 2026, 07:01:28 PM

Arsenal yıllardır şampiyon olamadığı için onlarla alay ediyorlardı ama artık sadece 1 kez şampiyon olup bırakacaklarmış gibi de durmuyor. Bu sezon da en büyük favori onlar şu an için. Manchester City'i farka boğabilecek bir oyun ortaya koydular. Diğer büyük takımların çoğunun hala kadrosu bile tam değil. Ben Carrick'in tam bir sezon boyu ne yapacağını da merak ediyorum. Geçen sezon biraz daha zaman olsaydı şampiyonluk yarışına ortak olacaklardı neredeyse. Smiley

Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1484
Merit: 1039

View Profile
August 17, 2026, 07:53:31 PM

Arsenal yıllardır şampiyon olamadığı için onlarla alay ediyorlardı ama artık sadece 1 kez şampiyon olup bırakacaklarmış gibi de durmuyor. Bu sezon da en büyük favori onlar şu an için. Manchester City'i farka boğabilecek bir oyun ortaya koydular. Diğer büyük takımların çoğunun hala kadrosu bile tam değil. Ben Carrick'in tam bir sezon boyu ne yapacağını da merak ediyorum. Geçen sezon biraz daha zaman olsaydı şampiyonluk yarışına ortak olacaklardı neredeyse. Smiley

Manchester United City’den daha iyi olursa şaşırmam. Manchester City bu müthiş kadro ile Manchester United’ın gerisinde kalacak. Arsenal yine şampiyon olabilir. Oturmuş kadro ve oyuncuları iyi tanıyan bir teknik direktör ile birlikte daha iyilere doğru gitmeye hazırlanıyorlar. Hücum bölgesinde geçen seneye göre daha atak bir maç çıkardılar. Hatalarından ders çıkarmış gibi görünüyorlar.

emrecemsan
Hero Member

Activity: 2408
Merit: 562

View Profile
Today at 10:42:08 AM

Manchester United'ın Rashford'ı hala gönderme ihtimali olabilirmiş. Fenerbahçe'ye tekrar önermişler hatta. Çok ilginç yani daha geçen sanki teknik direktörleri takımda görmek istediğini söylemişti.

Belki de yönetim onu dinlemek istemiyor halbuki Carrick geçen sezonu çok iyi toparladı kısa süre içerisinde. Rashford dengesiz bir oyuncu biraz ama geçen sezonki katkısı tartışılmaz yani. Bence Manchester United onu tutmalı.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15]  All
  Print  

Jump to: