Onun inattv ile ilgisi yok tv box aldığımdan beri kuruludur zaten saçma salak izinlerde istemez millet inatbox indireceğim derken çakmalarını veya saçma salak apk'lar indiriyor ben yılların internet kurduyum geçenlerde hanım a101'de piknik sandalyesi görüyor indirimli al girdim baktım a101'in kendisi giriş yaptımki herifler öyle bir site girişi yapmışki resmen kendi sitesine girdim sandım neyse bir girdim benim kullandığım a101'in sayfasındaki kayıtlı sanal kartım yok? lan dedim burası neresi yakın zamanda bu sayfadan birşey aldım ve sanal kartım oradaydı birde url'ye bakayım dedim odanesi tamamen a101'den alakasız bir site az daha tongaya düşüyordum.
Vay bee, bu ilginçmiş.
Arkadaşlar İnat Box indiren bazı kişilerin hesaplarını boşalttıkları söyleniyor aramızda olan var mı kullanan var mı bilmiyorum ama iddialara göre 46 kişiden yaklaşık 15 milyon lira boşaltılmış böyle apkları ne telefona ne televizyona indiren birisi değilim büyük bir risk taşıyor biz kripto paradayız üstelik çok dikkat etmemiz gerekiyor aman böyle ne olduğu belli olmayan programları indirmeyin
Kuşku duyulan uygulamaları önemli bilgilerin olduğu cihazlara kurmamakta fayda var. Mesela konuda geçen inat isimli uygulamayı bende kullanıyorum ama android Tv'de . Ne kadar masum yada kirli bilmiyorum ama cep telefonuma asla kurmam.
Bir de şu var ki, ben bedava hiçbir şey görmedim hayatımda. Her şeyin bir karşılığı bedeli var. Bu kötü anlamda değil ve böyle olması da normal zaten. Ancak bu bedel ödenirken, ödeyen kişinin ne ödediğini bilmesi ve rızasının alınması iyi olurdu.