execijutiere (OP)
Legendary

Activity: 2142
Merit: 2156
|
400 milyon dolara yakın fon toplamışlar o yüzden basit bir işlem var yapmak ve paylaşmak istedim. Siteye gidip kayıt oluyorsunuz.Ben direkt gmail ile kayıt oldum sonra şifre oluşturuyorsunuz şifre oluşturduktan sonra size private key veriyor onu da kaydetmeyi unutmayın.Daha sonra ödülünü claim edebilirsiniz. 100 token veriyor. link : https://cantonloop.com/dashboardx : https://x.com/CantonNetwork
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary

Activity: 1904
Merit: 1060
|
 |
September 10, 2025, 09:45:37 PM Last edit: September 12, 2025, 11:28:59 AM by ozgr |
|
Teşekkürler katılım sağladım En azından capitaller ve ecosystem sağlam gözüküyor. Discorda katılıp rol almayı unutmayın çoğu kişi farketmemiş https://discord.gg/fcEAeJpTEdit: kayıt kapanmış gözüm döndü hayvan gibi multiledim yarım saat. umarım bir şey çıkar 
|
|
|
|
|
yenilmez86
Member

Activity: 1327
Merit: 47
|
 |
September 11, 2025, 04:43:04 AM |
|
100 tokeni ve rolleri aldık, teşekkürler.
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary

|
Bybit ve kraken listeleme duyurdu. Cüzdanı açınca 100 token 12.5 dolar olarak gözüküyor fakat tokenomics uçuk neye göre fiyat biçilmiş bilmiyorum. Görevleri rolleri multileyenler için buradan güzel ekmek çıkabilir. 
|
|
|
|
|
Vispilio
Legendary

Activity: 2352
Merit: 1901
|
400 milyon dolara yakın fon toplamışlar o yüzden basit bir işlem var yapmak ve paylaşmak istedim. Siteye gidip kayıt oluyorsunuz.Ben direkt gmail ile kayıt oldum sonra şifre oluşturuyorsunuz şifre oluşturduktan sonra size private key veriyor onu da kaydetmeyi unutmayın.Daha sonra ödülünü claim edebilirsiniz. 100 token veriyor. link : https://cantonloop.com/dashboardx : https://x.com/CantonNetworkBu önemli bir keşif, açan arkadaşı tebrik ediyorum. Ciddi derecede kurumsal yatırımcıları olan, Goldman Sachs gibi lider yatırım bankasının çok erken dönemden beri desteklediği, Ripple'ın başaramadığını gizlilik garantisiyle sağlayabilecek gözüyle bakılan bir zincir. ABD'li bir arkadaşım Canton'un validatorlerinden ve kendi cüzdan app'i 100 milyon USD+ değerlemeye ulaştı şimdiden, birkaç işlemle ayda yaklaşık 4-5,000 CC (Canton'un tokenı) + kendi Base tokenı kazandıran bir programa sizi referansımla dahil edebilirim arkadaşlar, bugünlerde biraz yoğun olduğum için burada konusunu açamadım, ilgilenenler bana buradan veya telegramdan ( @Vispilio) yazsın hemen onları programa dahil edelim
|
|
|
|
MK-74
Legendary

Activity: 1988
Merit: 1589
|
 |
October 30, 2025, 01:08:41 PM |
|
Early Role var ama hiç bir değeri olmayacağı söylenmişti daha önce, şimdi Secret Role dağıtıyorlar etkinliklerde ve onun değerli olacağını söylediler. 31 Ekim Cuma akşam saat 22:00'de quiz etkinliği olacak ve bu etkinlikte ilk 10'a Secret Role dağıtılacak. Şu ana kadar herhangi bir ödül dağıtımları olmadı Kaito olsun başka bir şey olsun, Discord rolleri önemli olacaktır.
|
|
|
|
ozgr
Legendary

|
Uzun zaman sonra beni heyecanlandıran bir proje. Muhtemelen secret role için bir airdrop dağıtımı olacaktır. Quiz ve bazı etkinlikler oluyor discord ve telegram üzerinden takip etmekte fayda var. Şu an meme üretip discord ya da x üzerinden paylaşabilirsiniz 25 kişi secret role kazanacak son tarih 6 kasım. Bunların dışında cüzdan servislerinden cüzdan açmaya çalışın. Send.app üzerinden send token ile cc kazanabiliyoruz ama bunun için cantonwallet.com hesabı gerekiyor. http://cantonwallet.comhttp://cantonloop.comBunlara kayıt kapalı gün içinde kısa süreli açılabiliyor. Yeni cüzdanlar https://pre.consolewallet.io formu doldurun @C8Wallet test aşaması.
|
|
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary

|
 |
January 27, 2026, 10:44:48 AM |
|
Marketcap 19. sıraya oturdu ekosistemde loop ve ccboost dışında pek ekmek yiyemedik. Early ve secret rolleri bir halta yaramadı. Şu an temple üzerinden tx kasarak cc kazanmak mümkün. Alım fırsatı pek olmadı hayvan gibi fdv var ama güzel yere geldi ne diyelim gg 
|
|
|
|
|
MK-74
Legendary

|
 |
February 22, 2026, 10:08:31 PM |
|
Canton Network Validatör fırsatlarını takip edelim, güzel kazanç sağlayabilecek uygulamalar geliştireceklerdir ve bizler de buradan güzel kazançlar elde edebilir. Canton'un en iyi özelliği kendi kullanıcısını ve geliştiricilerini devamlı ödüllendirmesi. Temple Digital bunlardan en basiti, TX başına CC ile ödüllendiriyorlar. Şimdi sırada yeni seçilen Validatörlerden gelecek uygulamalar ve onların yapacağı ödüllendirmeler. https://x.com/CantonFdn/status/2024164445333967193→ Sereel Technologies → Synergy Nodes → Metrika → Waybridge (Cumberland Innovations IV LLC) → Ethernodes → Chynity → Flipwise → Forest Staking → Cosimo Capital → Nodz → Alvarez & Marsal – Crypto Advisory → NewMoney New Zealand Limited → JPMorgan → Seallabs → CC Bot Wallet → CertiK → Origin Primary Limited → Tori Labs → Pave Bank → SeekSingularity → StakeViaUs → Ecapital → DODO → Computer Networking Resources → International Institute of Blockchain and Advanced Technology Limited (IIBAT) → Mosaic Lab Inc. → Lumarion Labs LLC → Cryptic-Dot
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary

|
 |
February 23, 2026, 09:49:30 PM |
|
Canton Network Validatör fırsatlarını takip edelim, güzel kazanç sağlayabilecek uygulamalar geliştireceklerdir ve bizler de buradan güzel kazançlar elde edebilir. Canton'un en iyi özelliği kendi kullanıcısını ve geliştiricilerini devamlı ödüllendirmesi. Temple Digital bunlardan en basiti, TX başına CC ile ödüllendiriyorlar. Şimdi sırada yeni seçilen Validatörlerden gelecek uygulamalar ve onların yapacağı ödüllendirmeler. https://x.com/CantonFdn/status/2024164445333967193→ Sereel Technologies → Synergy Nodes → Metrika → Waybridge (Cumberland Innovations IV LLC) → Ethernodes → Chynity → Flipwise → Forest Staking → Cosimo Capital → Nodz → Alvarez & Marsal – Crypto Advisory → NewMoney New Zealand Limited → JPMorgan → Seallabs → CC Bot Wallet → CertiK → Origin Primary Limited → Tori Labs → Pave Bank → SeekSingularity → StakeViaUs → Ecapital → DODO → Computer Networking Resources → International Institute of Blockchain and Advanced Technology Limited (IIBAT) → Mosaic Lab Inc. → Lumarion Labs LLC → Cryptic-Dot Hocam tam olarak ne yapmamız gerekiyor ben pek fazla takip edemedim.Konuyu açmıştım fakat buradaki kazanç kapılarını pek takip etmedim.Yapılacak bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.Canton Network bu ara sosyal medyada çok paylaşılıyor gözüme çarptı fakat tam olarak ne yapılacağı ile ilgili bir şey bulamadım.Node mu kuracağız yoksa bu mainnet üzerinde işlem mi yapacağız bu validatörler tarafından.
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary

|
 |
February 24, 2026, 04:48:07 PM |
|
Canton Network Validatör fırsatlarını takip edelim, güzel kazanç sağlayabilecek uygulamalar geliştireceklerdir ve bizler de buradan güzel kazançlar elde edebilir. Canton'un en iyi özelliği kendi kullanıcısını ve geliştiricilerini devamlı ödüllendirmesi. Temple Digital bunlardan en basiti, TX başına CC ile ödüllendiriyorlar. Şimdi sırada yeni seçilen Validatörlerden gelecek uygulamalar ve onların yapacağı ödüllendirmeler. https://x.com/CantonFdn/status/2024164445333967193→ Sereel Technologies → Synergy Nodes → Metrika → Waybridge (Cumberland Innovations IV LLC) → Ethernodes → Chynity → Flipwise → Forest Staking → Cosimo Capital → Nodz → Alvarez & Marsal – Crypto Advisory → NewMoney New Zealand Limited → JPMorgan → Seallabs → CC Bot Wallet → CertiK → Origin Primary Limited → Tori Labs → Pave Bank → SeekSingularity → StakeViaUs → Ecapital → DODO → Computer Networking Resources → International Institute of Blockchain and Advanced Technology Limited (IIBAT) → Mosaic Lab Inc. → Lumarion Labs LLC → Cryptic-Dot Hocam tam olarak ne yapmamız gerekiyor ben pek fazla takip edemedim.Konuyu açmıştım fakat buradaki kazanç kapılarını pek takip etmedim.Yapılacak bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.Canton Network bu ara sosyal medyada çok paylaşılıyor gözüme çarptı fakat tam olarak ne yapılacağı ile ilgili bir şey bulamadım.Node mu kuracağız yoksa bu mainnet üzerinde işlem mi yapacağız bu validatörler tarafından. Özetle ifade etmek gerekirse, canton network kendi altyapısı üzerinde geliştirilen projelere bütçe ayırıyor ve bu projeler aracılığıyla kullanıcıları ödüllendiriyor. Piyasa enerjisinin düşük olduğu, birçok projenin communitye airdrop teşviklerini azaltarak kendilerini bitirdikleri bu dönemde, Canton daha adil bir yaklaşım sergileyerek sempati kazandı diyebiliriz. Bence henüz daha yolun başında bir çok fırsatlar oluşabilir. Şimdilik trade üzerinde kazanç fırsatları var temple aktif ama ödüller düştü. Consolewallet ve c8 cüzdanlarından kazanç fırsatı doğabilir Bütün validatorleri takip edip araştırmak gerekiyor telegram ve x üzerinden daha iyi takip edilebilir.
|
|
|
|
|
execijutiere (OP)
Legendary

|
 |
February 24, 2026, 06:04:00 PM |
|
Canton Network Validatör fırsatlarını takip edelim, güzel kazanç sağlayabilecek uygulamalar geliştireceklerdir ve bizler de buradan güzel kazançlar elde edebilir. Canton'un en iyi özelliği kendi kullanıcısını ve geliştiricilerini devamlı ödüllendirmesi. Temple Digital bunlardan en basiti, TX başına CC ile ödüllendiriyorlar. Şimdi sırada yeni seçilen Validatörlerden gelecek uygulamalar ve onların yapacağı ödüllendirmeler. https://x.com/CantonFdn/status/2024164445333967193→ Sereel Technologies → Synergy Nodes → Metrika → Waybridge (Cumberland Innovations IV LLC) → Ethernodes → Chynity → Flipwise → Forest Staking → Cosimo Capital → Nodz → Alvarez & Marsal – Crypto Advisory → NewMoney New Zealand Limited → JPMorgan → Seallabs → CC Bot Wallet → CertiK → Origin Primary Limited → Tori Labs → Pave Bank → SeekSingularity → StakeViaUs → Ecapital → DODO → Computer Networking Resources → International Institute of Blockchain and Advanced Technology Limited (IIBAT) → Mosaic Lab Inc. → Lumarion Labs LLC → Cryptic-Dot Hocam tam olarak ne yapmamız gerekiyor ben pek fazla takip edemedim.Konuyu açmıştım fakat buradaki kazanç kapılarını pek takip etmedim.Yapılacak bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.Canton Network bu ara sosyal medyada çok paylaşılıyor gözüme çarptı fakat tam olarak ne yapılacağı ile ilgili bir şey bulamadım.Node mu kuracağız yoksa bu mainnet üzerinde işlem mi yapacağız bu validatörler tarafından. Özetle ifade etmek gerekirse, canton network kendi altyapısı üzerinde geliştirilen projelere bütçe ayırıyor ve bu projeler aracılığıyla kullanıcıları ödüllendiriyor. Piyasa enerjisinin düşük olduğu, birçok projenin communitye airdrop teşviklerini azaltarak kendilerini bitirdikleri bu dönemde, Canton daha adil bir yaklaşım sergileyerek sempati kazandı diyebiliriz. Bence henüz daha yolun başında bir çok fırsatlar oluşabilir. Şimdilik trade üzerinde kazanç fırsatları var temple aktif ama ödüller düştü. Consolewallet ve c8 cüzdanlarından kazanç fırsatı doğabilir Bütün validatorleri takip edip araştırmak gerekiyor telegram ve x üzerinden daha iyi takip edilebilir. Mainnete geçtiği için ücretsiz bir kazanç olayı var mı şuanda? Büyük ihtimalle her şey prayla yapılıyordur projelerin kendi canton test ağı üzerinden test edilerek token veriliyorsa işler değişir ama öyle olduğunu sanmıyorum. Şu sıralar hep parayla test işlemleri gerçekleştiriliyor.
|
|
|
|
|
MK-74
Legendary

|
 |
February 24, 2026, 09:13:56 PM |
|
Mainnete geçtiği için ücretsiz bir kazanç olayı var mı şuanda? Büyük ihtimalle her şey prayla yapılıyordur projelerin kendi canton test ağı üzerinden test edilerek token veriliyorsa işler değişir ama öyle olduğunu sanmıyorum. Şu sıralar hep parayla test işlemleri gerçekleştiriliyor.
Canton Network şu an mainnette ve kendi coinleri var, yani para yatırıp CC coin almanız lazım ve bunlarla ödül sunan uygulamalarda işlem yapmanız gerekiyor. Temple şu an için en iyi ödül sunan proje Canton'da. Her 35 CC'lik alım satım işlemi için CC ödül veriyor, sadece emirli alımlarda geçerli, market buy/sell yaparsanız hiç bir şey alamazsınız. Diğer validatörlerde yakında uygulamalarını duyururlar ve ödüllü etkinlikler başlatırlar diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|