Merhaba bu siteyi yeni keşfettim ne kadar türk aktif kestiremedim ama 31 yaşında bir avukatım DEHB teşhisimi yeni aldım . orta ileri derece ingilizce konuşabiliyorum siz arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum.
Bu konularda memecoin olsun kısa süreli riski yüksek yatırımlara ihtiyacım var açıkçası iflas etmiş durumdayıom ama zaten memevoin olayını da bu sebeple azar azarüzülmeyecek miktarlar ile piyasaya ısınmak yazılımla ilgiliyim yapay zekayı sever gerekirse bir amaç uğprunaysa yazılım dili de öğrenilir fakat ben dil öğrenip iş arayamam .burda biraz uzattım tanımak isteyen olur diye . sosyal network iyidir selam vermekten çekinmeyin .
kardeş hem iflas etmişsin hemde yüksek riskli yatırım arıyorsun hemde avukatsın bu üçlü kombinasyon pek mantıklı değil yav tr topraklarında avukat dediğin iflasmı eder

Şaka bir yana burada kimse sana şu iyidir bu kötüdür diyemez diyen adamda birşey bilmiyordur bilse zaten forumda ne işi var onun haricinde buradaki kaynaklar fena değil oku öğren geçmiş olsun bu arada.