Kako je ta situacija bila prije vise od dvije godine vise se ne sjecam detaljno, ali mislim da je bio problem sa osobnim dokumentima, ako se dobro sjecam mislim da mi nikad nisu odbili account, nego da mi vise od tjedan dana nisu odobrili osobne dokumente pa sam obrisao aplikaciju. Ponavljam dosta je vremena proslo, ali bilo je nesto toga tipa.
Ja sam imao identican problem sa Revolutom. Prije jedno 4-5 godina na nagovor prijatelja (koji se kunu u Revolut) sam skinuo app ali jednostavno iz nekog razloga dokumenti nisu prolazili, te sam nakon 2 pokusaja odustao. Prije 2 godine sam pokusao opet jer mi je trebala neka opcija sa disposable karticama i srecom verifikacija je prosla.
Revolut sam više-manje koristio samo kad bih izlazio iz Hrvatske u neku drugu državu, dok smo još imali kune. Nedavno sam ga opet koristio kad sam bio u Pragu, da ne moram mijenjati eure u krune. Eventualno sam ga jedno vrijeme koristio i za kupnju nekih altcoina koji su znali dolaziti na njihov portfelj.
Da, i meni je Revolut glavna kartica kad sam negdje vani gdje se ne koristi euro.