Yani bu kadar çok çay tüketilen bir ülkede Lipton gibi bir dev neden çekilir ki? İş yapamadıklarını düşünmüyorum, çevremdeki çoğu kişi Lipton çaylarını beğeniyor ve tüketiyor. Icetea konusunda da lider olanlar bunlar, diğer hiçbir firmanınki bu kadar kaliteli değil. Artık raflarda ürününü bulamama sorunu falan yaşarsak gerçekten üzücü olur.
Umarım sadece belirli bir miktarlık devir olmuştur, başka şekillerde yatırım yapacaklardır ya da benzer bir haber duyarız. Dünyada en çok çay içilen ülkede dünyanın en büyük çay üreticisi çekiliyorsa siyasi büyük bir oyun dönüyor olabilir. Küresel dünyada bizi rezil edecekleri bir durumla karşılaşılmış olabilir
Hacim.neredeyse çay içilmeyen ev yok Çaykur deli zarar ediyor kendilerine sorulduğunda kamu zarar edilir vs deniyor salakça savunanlar vardı ee ozaman şeker fabrikaları falanda kamu için kar gutmek zorunda değildi ne bok yemeye sattınız diye sormazlar mi? Sorarlar.
Liptonun yaptığı zaten büyük riskti zaten sadece Lipton değil piyasadaki bilinen köklü yabancı şirketlerin çoğu yavaş yavaş gidiyor. Sebebi sizce belli değil mi? Yarın varlık fonuna girmeyeceginin bir garantisi varmı?
Hele varlık fonunun yokluk fonu veya karadeelik haline gelmesi ayrı komedi