Ali o kadar tepki aldı ki sus payı olarak Safi Arpaguş getirildi bence. Daha önce de Atatürk ve silah arkadaşları için okuduğu dualar ile gündem olmuştu. Odaya Atatürk fotoğrafı asınca onu o göreve getiren kişilerden alacağı tepkiyi biliyordu. Elbette yapılan her hareket planlı ve yapılan her hareketten önce birileri haberdar.
Koltuk boşalırken de dolarken de birkaç adım sonrasını planlıyorlardır. Kendi inşa etmek istedikleri sistem için ne gerekiyorsa yapacaklar.
Umarım diyanet adına olumlu gelişmeler görürüz. İçi tamamen çürümüş şeriat odaklı bir kurum, laiklik ile zıt görüşte ve bu ülkede işlerin böyle yürümemesi gerekiyor. Ülkeye en çok zarar veren kurumların başında geliyor.
Milyonlarca insanın ibadet etmek için gittiği camilerde merhamet anlatılsa, dürüstlük anlatılsa, kul hakkı yememek anlatılsa ülke zaten düzgün bir topluma sahip olurdu. Bunlar yıllardır Atatürk'ün adını anmadan kötülemeye, kendi yaptıkları pislikleri örtmeye çalışıyorlar
tamamen iyasi bir hareket tamamen siyasi. Arkaya atatürk fotoğrafını koyunca iş çözülüyormu? konunun atatürkle ilgisi yok anlamadıkları nokta bu derdimiz atatürk değil inkilapları ve değerlerine göre hareket edebilmek bana bu koltuk fotoğrafı komik bile geldi
Daha dün apo'nun adı mecliste anırılıyordu şimdide bu bana kurnaz iktidarın kilasik hareketleri gibi geliyor. şaka gibi ama gerçtekde olan bu.