ayın başında uptober uptober diye diye milletin içinden geçtiler.
uptober diyen bir kişi bile kalmadı şimdi. hiç düşmeyen %30-40 düştü altlardan
altları kafadan sildiler btc eth sol onun haricindekiler tamamen doldur boşalt durumundan ibaret aslınd doğru zamanda altlara girenler için hikaye bitmiş sayılmaz. ETF ETF hikayesi sonrası kimsede demediki kardeşim sana gizlilik çok önemli olacak.
Şahsen trendin bir kısmını farketmiş olsamda kafada farklı yollara başvurduğum için kazanç tarafında olamadım aslında bir ekip kursak fikir fikirleri doğurur doğrusu bulunur gibi geliyor bana.
Bilemiyorum yeni bir trend gelmesi gerekli gibi ki binance'nin yaptığı bana doğru geliyor aster gibi dexlere ihtyaçlar.
Binance'nin fişi çekilmiş gibi duruyor bu hikayede en büyük zararı binance çekecek gibi.
Evet özellikle Binance konusunda kesinlikle katılıyorum.Binance artık fişi çekilmiş bir yer oldu.Özellikle kaldıraçlı işlemlerdeki sıkıntılar, spotta gerçekleşmeyen emirler vs derken Binance büyük kaybetti ama buna rağmen hala sektörün en önemli parçalarından birisi durumundalar.Binance dışında hala çok çok büyük göremiyorum.
Adamlar ne yaparsa yapsın inanılmaz kazanmaya devam ediyorlar ki ben artık bilerek manipüle ettiklerini düşünüyorum.Melek yeryüzüne inse bir süre sonra bu sektörün cazibesine dayanamaz ve bir şeyleri manipüle eder.