Rockets - Denver kupa maçında maalesef Alperen çok iyi oynayamadı ve Houston yenildi. Maçı canlı izleyemedim, hatta üzüleceğim için detaylı özeti bile izlemedim

Ama Alperen'in hareketlerini izledim. Sanki bu maç içeri çok yüklenmek istememiş gibi gözüktü bana. Şutu da girerse müthiş oluyor ama girmeyince de çok kötü oluyor. Eurobaskette Jokic'lere koyduğumuz maçta üçlükleri girmişti. Bence Alperen'in daha çok içeri yüklenmesi lazım diyeceğim ama artık süperstar seviyesine yaklaştı ya da geldi diyebiliriz, savunmaların tutumu da ona göre oluyor. 2 sezon önce garbage time'da daha müthiş hareketler yapıyordu, onlar günden güne azalıyor ama bu da doğal.
Evet hem Alperen hem de Durant kötü performanslar sergilediler ama gayet doğal. Böylesine yoğun bir tempoda tüm maçlarda üst düzey performans sergilemek çok zor iş. Buna rağmen yine sadece 3 sayı farkla yenildiler.
Jokic'ten bu maçta smaç da izledik pek alışık olmadığımız bir şey. Kendisi bile şaşırmış gibi bir açıklama yapmıştı maçtan sonra.

Alperen'den de artık Baby Jokic yerine Young Jokic olarak bahsedilmeye başlandı. Fakat o benzerlikler olsa da kendi hikayesini yazdığını söylüyor.