bu gidişatla sanırım altını 2'ye 3'e 5'e ve 10'a bölerek, paramız her değer kaybettiğinde halk erişebilsin diye biraz daha küçülterek ilerleyeceğiz. fiziki olarak her ay / hafta vs. belli periyotlarda altın alma planı yapmak artık çok zor, çünkü maaşlar altınla hesaplanamayacak kadar hızlı eriyor.
Şuan da gerçekten inanılmaz bir hype var ve bu işin sonu ne olacak merak ediyorum. 2-3 ay içerisinde inanılmaz bir ralli yaşadı altın ve gümüş. Emtiaların bu kadar artması tabiki küresel haberlere göre şekilleniyordur fakat ben başka yönden de bakarak kriptodan insanları çekip emtiaya yönelttiklerini düşünüyorum. Eğer böyle bir olay gerçekse altboğa kısa da olsa yaşanır gibi geliyor. İnsanları sözde güvenli liman dediğimiz emtialara yönlendirerek kriptoda bir boğa başlatabilirler.
kripto hakkında dediklerinize katılıyorum, her ne kadar altboğa kafasından biraz ben de uzaklaşmış olsam da -belki bunu istiyorlardır

- bir şekilde gelecekse de önce insanları bir güzel bezdirir, elindekileri ne var ne yok satmalarını sağlarlar. bu bezdirme durumu her bir cycle'da doğal olarak daha zorlu ve uzun geçiyor, çünkü elindekileri satıp da fiyatların yükseldiğini gören insanların toleransı her boğada artıyor. bunu da bir anda yazdım, çok mantıklı geldi. mental olarak hazır olmadığımız bambaşka boğalarla geliyorlardır önümüze.