Sebebi büyük ihtimal geçen sene değiştirilen gümrük muafiyet sınırı hocam.27 euronun üstünde bir ürün sipariş ederseniz maalesef ürününüz gümrüğe takılıyor.Gümrüğe takılan ürünü almak için yapacağınız masraf çok fazla olduğundan ürünü gümrüğe terk ediyorsunuz bundan dolayı büyük firmalar Türkiye'ye ürün satışı yapmayı bıraktı.
ürünün satışının yapılmaması başka ürünün gösterilmemesi başka hocam zaten yok diyorlarsa alamıyorsun. Bu ne rezilliktir anlamadım her türlü bana rezillik gibi geliyor artık global bir dünyadayız herşeye anında erişebiliyoruz.
Ben daha çok bu tarz ucuz ürünlerin bizim gibi ülkelere satışının istenmediğini düşünüyorum ai için gpu, gpu için ucuz sistemler gerekli sonuçta gpu başlı başına bir ayrı pc sayılır ama tek başına bir işe yaramıyor.
Buna benzer ürünlerde dışarıya satımı kapatmışlardır bizim gibi bazı ülkelerde vardır bu listede büyük ihtimal. Çok avantajlı fiyatlar olabiliyor hatta o kadar ucuz oluyordu ki ihtiyacının bir de yedeğini alıyordun zaten geç geliyor beklemişken hepsini bekleyelim deniyordu ama işler değişti artık listelemeleri bile göstermediklerine göre.
Gümrük detaylarına zaten girmeye bile gerek yok alışveriş yapmayın dışardan diyorlar bu sınırlamalarla ama buradaki durumun gümrükle bir ilgisi yok gibi görünüyor satıcının kendi sınırlaması gibi.