Bitcoin Forum
November 06, 2025, 05:10:12 AM *
News: Pumpkin carving contest

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Θερμαινόμενα miners  (Read 60 times)
BlackHatCoiner (OP)
Legendary
*

Activity: 1834
Merit: 8883

Bitcoin is ontological repair

View Profile
November 04, 2025, 11:26:43 AM

Το τελευταίο χρόνο έχει γίνει mainstream στο bitcoin community το solo-mining. Βλέπω αρκετοί έχουμε πάρει Bitaxe και σκαύουμε όσο μπορούμε. Εγώ με 1.2 TH/s έχω περίπου 1 στις 7 εκατομμύρια κάθε μέρα να κάνω mine 3.125 BTC. There's a chance.  Grin

Από το να παίζεις λόττο και στοίχημα, είναι πολύ καλύτερο (και φθηνότερο) γιατί μαθαίνεις και δυο πράγματα που δεν ξέρεις. Επίσης είναι ένας ωραίος τρόπος να μεταφερθεί το orange pill (το βλέπει κάποιος στο σπίτι σου, ή στο μαγαζί σου, σε ρωτάει τι είναι, και πιάνεις συζήτηση.)

Πήρε το μάτι μου αυτό: https://www.solosatoshi.com/product/canaan-avalon-nano-3s-bitcoin-solo-mining-heater/. Θερμαίνει το δωμάτιο σου με 6 TH/s. Σίγουρα είναι λιγότερο energy efficient από ένα ερκοντίσιον, αλλά η ερώτηση είναι, η διαφορά στο energy efficiency αξίζει τουλάχιστον 6 TH/s; Φαίνεται ένας ωραίος δούρειος ίππος για να μεταφερθεί το solo mining στα σπίτια.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄███▄▄▄▄▄▄▄▄▄███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄▄░███████████████████░░████████▄▄░███████████████████████████████
▄█████████████████████████████████████████████████████████████░░██████████▄█████████████████▀▀███████████▀
████████████████████████████████████████████████████████████░░█████████████████████████▀████▄███████▀░░
████▄▄███████████████████████████████▄▄██████████████████████░▄██████████████████████████▄███▄███████░░░░
▀█████████████████████████████████████████████████████▀██████████████████▀▀████████████████▄▄▄█████████▄░░
██████████░▀███▀█████████████▀░▀████▀███████▀█████████████▀████████████████░░▀▀████████░▀█████████████████▄
█████████████▀███████▀▀▀████▀████▀████▀░░▀██████████████████
█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████▀▀▀▀▀▀
███████████████████████████████████████████████▀███▀
.
..100% WELCOME BONUS  NO KYC  UP TO 15% CASHBACK....PLAY NOW...
cryptosize
Sr. Member

Activity: 1960
Merit: 379

View Profile
November 04, 2025, 02:51:40 PM

Να υποθέσω ότι πληρώνει άλλος το ρεύμα, γιατί εκεί που είναι οι τιμές, δύσκολο να μπει το mining στα σπίτια...
BlackHatCoiner (OP)
Legendary
*

View Profile
November 04, 2025, 03:11:32 PM

Αυτό που έχω εγώ; Εγώ το πληρώνω. Δεν πρέπει να έρχεται ούτε 3 ευρώ το μήνα.

▄▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄▄▄░███████████████████░░████████▄▄░███████████████████████████████
▄█████████████████████████████████████████████████████████████░░██████████▄█████████████████▀▀███████████▀
████████████████████████████████████████████████████████████░░█████████████████████████▀████▄███████▀░░
████▄▄███████████████████████████████▄▄██████████████████████░▄██████████████████████████▄███▄███████░░░░
▀█████████████████████████████████████████████████████▀██████████████████▀▀████████████████▄▄▄█████████▄░░
██████████░▀███▀█████████████▀░▀████▀███████▀█████████████▀████████████████░░▀▀████████░▀█████████████████▄
█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████▀▀▀▀▀▀
.
cryptosize
Sr. Member

View Profile
November 04, 2025, 05:36:51 PM

140 watts σημαίνει 100+ kWh μηνιαίως και σίγουρα δεν βγαίνει μόνο 3 ευρώ το μήνα...
BlackHatCoiner (OP)
Legendary
*

View Profile
November 04, 2025, 05:41:56 PM

Δεν έχω το θερμαινόμενο, απλά το πήρε το μάτι μου στο Twitter. Έχω το Bitaxe Gamma 601 με hashrate 1.2 TH/s, και κατανάλωση ~17 watt. Το θερμαινόμενο έχει hashrate 6 TH/s.

.
cryptosize
Sr. Member

View Profile
November 04, 2025, 05:58:16 PM

ΟΚ τότε, πάω πάσο. Το δικό σου είναι και πιο efficient per watt.

Πάντως δεν είναι κάτι καινούριο αυτό σαν τάση... θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια είχαν βγει καλοριφέρ με ASIC και ήταν σχετικά δημοφιλή στη Ρωσία λόγω πολύ φτηνού ρεύματος.

Αν η Ελλάδα είχε ακόμα λιγνίτη αντί για φυσικό αέριο, τώρα θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα...
Pages: [1]
  Print  

Jump to: