WunderTrading’in artık Hyperliquid üzerinde otomatik alım-satım desteği sunduğunu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Hyperliquid, perpetual sözleşme alım-satımı için geliştirilen ve hızla büyüyen merkeziyetsiz bir borsa (DEX). Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar, fonların kontrolünü kaybetmeden stratejilerini otomatikleştirebiliyor.
Hyperliquid üzerinde otomatik trade yapmak isteyen birçok kullanıcıdan talep alıyorduk — artık bu mümkün.
✅ Bu Entegrasyon Ne Sağlıyor?
Kullanıcılar artık:
• Hyperliquid cüzdanlarını WunderTrading’e bağlayabilir
• Hazır veya kişiselleştirilmiş otomatik stratejiler oluşturabilir
• 7/24 çalışan alım-satım botlarını Hyperliquid üzerinde kullanabilir
• Ticareti tamamen kendi cüzdanları üzerinden gerçekleştirebilir
WunderTrading kullanıcı fonlarını tutmaz — işlemler bağladığınız cüzdan üzerinden yapılır.
🔧 Mevcut Özellikler
Bu entegrasyonla birlikte aşağıdaki araçlar Hyperliquid üzerinde kullanılabilir:
• Grid Bot – Fiyat aralığında otomatik alım-satım
• DCA Bot – Kademeli alım veya ortalama maliyet stratejisi
• Copy Trading – Deneyimli trader’ların stratejilerini takip etme
• Strateji Oluşturucu – Kod yazmadan kural bazlı otomasyon oluşturma
• TradingView Sinyal Entegrasyonu – TradingView uyarılarını otomatik işleme dönüştürme
Desteklenen cüzdanlar: MetaMask, Trust Wallet, Rabby, Rainbow ve diğer popüler cüzdanlar.
🔒 Fonlar Kullanıcıda Kalır
WunderTrading fon saklamaz.
İşlemler doğrudan sizin cüzdanınızdan gerçekleşir ve varlıkların kontrolü sizde kalır.
📌 Hyperliquid Neden Dikkat Çekiyor?
Hyperliquid öne çıkan özellikleriyle ilgi görüyor:
• AMM yerine order book modeli kullanır — merkezi borsa benzeri bir deneyim sunar
• Hızlı ve akıcı işlem gerçekleştirme
• Fonları üçüncü tarafa aktarmadan zincir üzerinde işlem yapma imkânı
Bu entegrasyon, tamamen zincir üstünde otomatik strateji kullanımının önünü açıyor.
🔗 Daha Fazla Bilgi
Web sitesi:
https://wundertrading.com/trHyperliquid bot bilgisi:
https://wundertrading.com/tr/hyperliquid-trading-bot