Geçen gün 20W'luğunu aldım 199 liraya baktım hala aynı fiyat bu arada HB'de. Bedava denecek bir fiyat ürün için bunu da alasım geldi 30W'luk olması güzel. Almışken de birkaç tane almak gerekiyor iyi yapmışsınız. Bunların bir de çoklu girişlileri var onların kullanımında bir sorun olur mu acaba bilginiz var mı? Bahsettiğim ürünün bilgileri bu şekilde, 67W USB-C + USB-A 3 Port. Hepsi bir arada olduğu için daha kullanışlı gibime geldi. Fiyat 699 lira pek avantajlı durmuyor ama fiyat bakımından.
Birden çok girişe sahip olan adaptörlerin gücüne aldanmayın burada birazcık pazarlama hilesi kullanıyorlar yani 3 portun toplam gücünü yazıyorlar genelde buna dikkat edin birde yüksek wattlı adaptör alıpta güçlü wattlı kablo almazsanız yine verim alamazsınız bu konulara dikkat edelim.
Bu arada gün içerisinde çok sık fiyat değişiyor bir ürün almaya niyetlendiyseniz ertelemeyin.
Bunu yapmadıkları alan yok zaten.Pazarlama stratejisinde “Anchoring” diyelim buna.Vurgu etkisi yaratıyor yani ilk 30 Watt değerini gören kişi 3 ayrı porta 10-10-10 dağılımı hesap etmeyip tek bir yerden 30 veriyor gibi algılıyor.Psikolojik olarak insanların düşüncelerine en çok yapılan hile diyebilirim bunun için.
Fazla portlu cihazlar yerine tek portlu cihazları daha verimli buluyorum ben.Belki psikolojik olaraktır benimki de ama daha iyi ve dayanıklı gibi geliyor.